No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drāšanas mašīnas un slaukšanas mašīnas

Informatīvais biļetens

Motorbunny seksa mašīna

Doc Johnson sadarbībā ar Motorbunny ir izstrādājis pasaulē labāko hibrīda seksa mašīnu Motorbunny Buck, kas ir saderīga ar Doc Johnson Vac-U-Lock tehnoloģiju. Seksa mašīna var ne tikai spēcīgi spiest dažādos veidos, bet arī spēcīgi vibrēt. To ir ļoti viegli vadīt, izmantojot lietotni (arī attālināti) vai ar tālvadības pulti.

Vairāk informācijas

1 599,90 €


-200,00 €

1 399,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mums ir divi šī seksa aparāta modeļi - Motorbunny Original (= standarta) un Motorbunny Buck x Doc Johnson Vac-U-Lock.

    Doc Johnson sadarbībā ar Motorbunny ir pilnveidojis pasaulē pirmo un labāko hibrīda seksa aparātu "Motorbunny Buck" versijā, kas ir īpaši saderīga ar Doc Johnson patentēto Vac-U-Lock tehnoloģiju. Jūs varat izmantot simtiem "Vac-U-Lock" vai "Hunglock" dildo no MEO®, lai katru reizi piedzīvotu pilnīgi jaunu, ļoti individuālu seksu! Sēdekļa formas seksa mašīna var ne tikai spēcīgi spiest dažādos veidos, bet arī spēcīgi vibrēt. To ir ļoti viegli vadīt ar lietotni (arī attālināti) vai ar tālvadības pulti.

     

    Doc Johnson x Motorbunny Buck drāšanās mašīnai ir Motorbunny raksturīgā vibrācijas un drāšanās jauda, un tai ir divas atsevišķas barošanas kustības. Pateicoties jaunajai Vac-U-Lock saderībai, šī drāšanās mašīna piedāvā bezgalīgas iespējas mērķtiecīgai, pielāgojamai stimulācijai un dziļu, daudzpusīgu orgasma pieredzi.

     

    Ja esat noguris no guļamistabas aktivitātēm un alkstat piedzīvojumu, varbūt ir pienācis laiks ierasto rutīnu papildināt ar kaut ko jaunu. Lai gan ir jautri eksperimentēt ar dažādām pozām, citu partneri vai jaunām vietām, ir arī citas lieliskas alternatīvas, kuras tev vajadzētu izmēģināt. Mūsu Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīna ir lielisks veids, kā uzlabot savu seksuālo dzīvi un patiešām uzlabot to.

     

    Izmantojiet Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīnu, lai savu masturbācijas pieredzi vai seksu ar partneri paceltu pavisam jaunā līmenī! Tā kā ir tik daudz dažādu izmēru, dizainu un funkciju dildo, jūs noteikti atradīsiet aizraujošu iespēju, kas sniegs jums orgasmu pēc orgasma.

     

    Iebūvēta LINK tehnoloģija

     

    Izmantojot Motorbunny LINK tehnoloģiju, varat izmēģināt daudzas iepriekš ieprogrammētas grūdienu kustības apvienojumā ar vibrācijām un kopīgi kontrolēt savu Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa aparātu bezvadu režīmā mājās vai izmantojot lietotni visā pasaulē. Tikai divi klikšķi, un jums būs droša, privāta saite, ar kuru dalīties ar savu seksa partneri, izmantojot SMS!

     

    UZTICIETIES VILCIENAM

     

    Tā kā katrs ķermenis ir atšķirīgs, ir nepieciešams patiešām izsmalcināts seksa aparāts! Patentētā Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa aparāta konstrukcija ļauj kombinēt dažādus dildo ar dažādām vilces kustībām, tieši tā, kā jums patīk. Spiedes pogas nosaka spiešanas kustības veidu. "Thrust" kustības virzās taisni uz augšu un uz leju. "G-Thrust" kustas uz augšu un uz priekšu. "Thumper" uzgalis ir taisns un nedaudz rievots, savukārt "Sweet Spot" uzgalis ir noliekts uz priekšu un gluds. Turklāt šī seksa mašīna ir aprīkota ar atjautīgo "Vac-U-Lock" uzliku, kas ļauj izmantot visus "Vac-U-Lock" dildo vai "Hunglock" dildo no MEO®! Neatkarīgi no tā, kādu stimulācijas veidu un kādu uzliku jūs izvēlēsieties, jūs piedzīvosiet savu mūža seksu!

     

    Vac-U-Lock un Motorbunny

     

    Vac-U-Lock adapteris atjautīgi papildina Motorbunny BUCK un sniedz vēl vairāk iespēju seksa laikā. Adapteris tiek piestiprināts Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa iekārtas sēdeklim un kalpo kā bāze dažādiem dildo. Tādējādi jūs varat izvēlēties dažādus reālistiskus dildo, locekļus un dungus ar dažādu garumu, tekstūru, krāsu un materiālu. Vac-U-Lock ir ideāls risinājums tiem, kuri jau ir MEO Hunglock dildo vai Doc Johnson seksa rotaļlietu fani un ir sapņojuši par šo rotaļlietu iedzīvināšanu. Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīna spēcīgi vibrē, spēcīgi vai maigi spiež un nekad nenogurst, savukārt Doc Johnson dildo piešķir tai reālistisku pieskārienu.

     

    Izbaudiet sajūtu, ko sniedz dažādu izmēru dzimumlocekļu un dildo formu maiņa, uzreiz nemainot partneri. Doc Johnson dildo imitē īstu dzimumlocekli, pateicoties FIRMSKIN materiālam, vēnām, dzimumloceklim un bumbiņām, savukārt Hunglock dildi no MEO® ir lieli, melni un ragaini! Dildo parasti ir no 15 cm līdz 30 cm gari, un to apkārtmērs ir līdz 25 cm. "Kaislīgajiem braucējiem", kuri vēlas būt pilnībā apmierināti, ir pieejams pat dubultā penetrators. Kad Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīnai pievienosiet Vac-U-Lock adapteri, jūs katru vakaru varēsiet sev jautāt: ar kuru puisi man šodien jābrauc? Patiesībā vislabākais Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīna ar MEO ® vai Doc Johnson dildo ir tas, ka jums nekad nav jāuztraucas par to, ka kāds no viņiem nogurst vai kļūst klibs.

     

    Kādas ir Motorbunny BUCK un Vac-U-Lock adaptera priekšrocības?

     

    Neatkarīgi no tā, vai izmantojat Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīnu vienatnē vai kopā ar partneri, tā ir daudzpusīga trīcēšanas mašīna, kas liks jums vēlēties vairāk. Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīna ir īpaši izturīga drāšanās mašīna, kuru jūs varēsiet izbaudīt daudzus gadus, un tai ir plašs piederumu komplekts. Doc Johnson piederumi un MEO ® Hunglock dildi papildina Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīnas iespējas un ļauj jums izvēlēties no dažādiem dildiem. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīna aizrauj gan vīriešus, gan sievietes, un katrs var atrast sev piemērotus iestatījumus un piemērotu dildo, kas viņu uzbudina. Attiecībās no attāluma Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīna var radīt īpaši intīmu pieredzi, ko pāri var izbaudīt pat tad, ja viņi atrodas dažādās pasaules malās. Vienatnē Motorbunny Buck x Doc Johnson seksa mašīna piedāvā pilnīgi drošu veidu, kā izpētīt seksuālās vēlmes, nepakļaujot sevi nekādam riskam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Motorbunny Buck x Doc Johnson Vac-U-Lock seksa mašīna
    • Perfekts un elastīgs mīlas aparāts, kas ne tikai papildina seksu, bet rada tajā revolūciju!
    • Aksesuāri un pieskaņoti dildo: Noklikšķiniet šeit!
    • Patentēta seksa mašīna ar daudziem piederumiem
    • Ar A/C barošanas avotu un universālu elektrotīkla kontaktdakšu
    • Galvenās ierīces izmēri: Garums: 29,9 cm Platums: 34,3 cm Augstums: 22,2 cm
    • Darbojas ar 240 voltu maiņstrāvu
    • Komplektā ietilpst 6 silikona uzlikas!
    • 3 klasiskie Motorbunny piederumi
    • Vac-U-Lock adapteris
    • 17,8 cm garš plāns dildo
    • 17,8 cm garš reālistisks dildo ar sēkliniekiem
    • garš šaurs dildo ar Vac-U-Lock, ievietošanas garums: 19 cm. Vārpstas diametrs: 3,8 cm - 17,8 cm.
    • garš reālistisks dildo ar sēkliniekiem un Vac-U-Lock, ievietojamais garums: 16,5 cm, vārpstas diametrs: 3,8 cm
    • 2 uzlikas grūdienam Thrust, taisnām kustībām uz augšu un uz leju
    • G-Thrust, grūdieniem uz augšu un uz priekšu
    • Kontrolējiet kustības manuāli vai atklājiet daudzas iepriekš ieprogrammētas "Buzz" un "Thrust" programmas
    • Vadības bloks ar Motorbunny LINK ļauj vadīt seksa mašīnu bezvadu režīmā no attāluma no citiem lietotājiem
    • Saderīgs ar Bluetooth un bezmaksas Motorbunny lietotni Saderīgs ar iOS un Android operētājsistēmām
    • Taisnā leņķa ķīlis ļauj pārslēgties starp braukšanu un gulēšanu uz muguras
    • Buka uzlikas: Plakanā spilventiņa (vibrācija), teksturēts klitora spilventiņš, paaugstināts izliekums, izgatavots no silikona. "Sweet Spot" G punkta stiprinājums, teksturēts klitora spilventiņš, ievietojamais garums: 11,4 cm, vārpstas diametrs: 3,2 cm, izgatavots no silikona. "Ribbed Rumbler" uzliktnis, teksturēts klitora spilventiņš, ievietojamais garums: 15,9 cm, vārpstas diametrs: 3,8 cm, izgatavots no silikona 17,8 cm
    • Vadu tālvadības pults ar divām pogām: "Buck", "Buzz"
    • A/C barošanas avots un universāla strāvas kontaktdakša Kabeļa garums: 221 cm



    Informācija par Motorbunny Original seksa mašīna (= standarta) + LINK Bluetooth Bundle


    Motorbunny Original ir grezna un pilnīga seksa mašīna ar daudzām papildierīcēm! Visas opcijas var viegli izvēlēties ar komplektā iekļauto tālvadības pulti. Motorbunny Original ir iespējams arī kontrolēt, izmantojot Motorbunny lietotni, ko var lejupielādēt bez maksas. Tāpēc tas ir īpaši aizraujoši, kad jūsu partneris pārņem kontroli no attāluma. Vai arī jūs varat izaicināt sevi un izbaudīt pavisam īpašu prieku! Motorbunny Original ir pieejami dažādi piederumi. Izmantojot vadības panelī esošās "buzz" un "twirl" funkcijas, jūs izbaudīsiet gan iekļūšanu, gan vibrējošu stimulāciju. Šis aparāts ir piemērots vaginālai, anālai, G punkta vai P punkta stimulācijai un nodrošina augstākās kvalitātes pieredzi ikvienam! Visas kustīgās detaļas var viegli notīrīt ar remdenu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli. Nekad neiegremdējiet ierīci zem ūdens! Sastāvs un izmēri: zemais, mazais un vidējais uzgalis (zemais tiek izmantots atsevišķi un tiek izmantots klitora stimulācijai, mazais un vidējais tiek izmantots kopā ar dildo uzmavu), zemais un augstais pacēlājs (ideāli piemērots klitora sasniegšanai), reālistiska dildo uzmava, tālvadības pults ar kabeli (kabeļa garums 124,5 cm). -Universāls adapteris strāvas pieslēgumam (kabeļa garums 221 cm). Detalizēta lietošanas pamācība angļu valodā Maksimālā slodze ir 181 kg.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Safety

    Impressed with the detail to construction of the machine. Thanks for keeping safety first!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ein Traum wurde wahr

    Nie im Leben hätte ich gedacht, dass ich so oft und so hart auf einem Fake-Schwanz kommen würde. Das Sextoy meiner Träume

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Buck and Buzz a Hole Right Through the Fabric of Reality

    Look... if you're here after hearing all of the tales about the Motorbunny Buck,... yes, they're all true. If you have the $$$ and you're somehow still on a fence,... the reviews might help sway you a bit but, really, just buy it. Y'all know what this thing does and if you need a little bit of that in your life. But be warned! There is nothing discreet about the Motorbunny Buck!

    Live in a tiny apartment with paper thin walls? Rev this thing up and the neighbors are gonna think you're about to launch something into space. And maybe you will! Got hardwood floors (like I do)? They won't impede the Buck's functionality at all but get ready to hear 'em resonate in ways you never thought possible (and way before you get the chance to max out the dials). Thinking about keeping this stowed away for moments when your significant other isn't around? Think again! They can be halfway across the globe and the Buck's Earth-rattling power is gonna tip them off to what you're up to. If it doesn't, your silly, primal moaning will find a way to cut through dimensions and reach them. Or maybe they'll remain oblivious until the next time they see you and your legs are bowed all funny and quivering, hardly able to keep you upright. Your S.O. will say something like, "Unless you suddenly became a cowboy, [INSERT YOUR NAME HERE], and been riding the range all day, you've been up to some tomfoolery and shenanigans." and you'll cave and spill the beans. Which is fine because the Motorbunny Buck really is meant to be shared, and sharing is caring.

    Those of you with interests in the occult: I'm not saying that the Buck is your solution to calling forth an elder thing with the haunting song of its people... but it's loud enough that such beings should be able to hear it. Whether they choose to awake and respond to you is their prerogative. Just... know what you're calling forth first, okay?

    The Buck doesn't discriminate! As long as you/yours have/has labies or a starfish (or both, but at least one) then there's something here for you. Motorbunny has sold you (or hopefully will be selling to you soon!) the keys that unlock doors to realms you never imagined. Twist the dials toward eleven or use the BlueTooth functionality for remote control and witness the singularity. Experience the sensation of the ego being shredded apart. Along with spacetime. My goD, it's full of stars... and the incessant droning of a riding sex toy.

    Has anyone mentioned how loud this device gets? Sure, your brain will melt as new forms of pleasure work their way in to every nook and cranny. But everyone's gonna know.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Amazing

    Hands down the best machine on the market! The Buck came in a neat package, instructions were easy to read and it was very easy to put together. The experience was absolutely amazing as the Buck feature is wonderful and the vibration is amazing but can be intense initially, so build it up slowly. The only constructive feedback I could provide is that the unit can get pretty loud but it's understandable given how strong the vibration is. I've used other machines in the past and they can't hold up to this one, it's by far the best machine on the market!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    So thrusty and rumbly! Think I'm a happy bunny

    Had to give this 5 stars because it's pretty special and I'm not aware of another toy like it that's so well made. I wish it had more attachments--both are just a little too firm for my taste. Would love to see a fancy triple density realistic option. The vac-u-lock attachment isn't quite the answer either as it causes toys to stick out too far (may try covering the seat with additional padding to try to fix this). Which might also help the noise! Echoing other reviewers, this thing is loud on higher vibration settings. Like loud enough to hear distinctly outside my house. And the last thing I would love to see is an option for longer thrust. Its roughly 2 inches is more than adequate but I would love to try 3. This thing is overall amazing though and I'm now a very happy (and satisfied) bunny!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Holy cow

    Holy cow worth every penny! She literally melted off of it when she was done! Can’t wait to let her friends try! : )

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Wow…Just…WOW

    Where do I even start! We received the Motorbunny Buck in the mail the other day and it was delivered discreetly…thank God(we were gone on vacation!) So excited to test it out it was the first thing we opened when we got back. The device and all attachments came neatly packaged and secure. Very easy to assemble with pictured instructions. I have yet to try all the different attachments but the first attachment with the black thrusting dildo was enough to give me an eye rolling orgasm. We will be writing a more detailed review once we get through all settings and options. But had to let everyone know how freaking great this was!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Die geilste Ficmaschine ever

    Die geilste Fickmaschine die ich jemals probiert habe. Bin beim Orgasmus fast ohnmächtig vor Geilheit geworden. Absolutes TOP Produkt

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Amazing

    From a male perspective I don't care for the back and forth but the up and down with the vibration gave me the hardest orgasm I've ever had. My girl loves it just as much. I 100% recommend this, I am so happy I got this compared to any other toy

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    The Wife Loves It!!!!!!

    The wife love her motorbunny. The moment she unpackaged it, she wanted to get right on it. She has loved every minute of it.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Motorbunny seksa mašīna

    Motorbunny seksa mašīna

    Doc Johnson sadarbībā ar Motorbunny ir izstrādājis pasaulē labāko hibrīda seksa mašīnu Motorbunny Buck, kas ir saderīga ar Doc Johnson Vac-U-Lock tehnoloģiju. Seksa mašīna var ne tikai spēcīgi spiest dažādos veidos, bet arī spēcīgi vibrēt. To ir ļoti viegli vadīt, izmantojot lietotni (arī attālināti) vai ar tālvadības pulti.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: