No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drāšanas mašīnas un slaukšanas mašīnas

Informatīvais biļetens

Fucking Machine Pro 4 x MEO

Inovatīvā Pro 4 x MEO estrādes mašīna radās, pateicoties mūsu klientu vēlmei pēc ļoti jaudīgas estrādes mašīnas, kas var apkalpot arī lielus un smagus dildo! Šī vēlme ir piepildīta ar šo trīcēšanas mašīnu, jo mūsu jaunā seksa mašīna ir Pro 3, kas jau desmit gadus sniedz neticamu baudu visā pasaulē, pilnīgs turpinājums.

Vairāk informācijas

3312/00

1 199,90 €


-200,00 €

999,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Inovatīvā Pro 4 x MEO dildu mašīna radās, pateicoties mūsu klientu vēlmei pēc ļoti jaudīgas dildu mašīnas, kas var apkalpot arī lielus un smagus dildo! Šī vēlme ir piepildīta, jo mūsu jaunā seksa mašīna ir Pro 3, kas jau desmit gadus sniedz neticamu baudu visā pasaulē, pilnīgs turpinājums. Pro 4 x MEO seksa mašīna piedāvā maksimālu jaudu, visaugstāko kvalitāti, kā arī klusu un uzticamu darbību bez liekiem sīkumiem.

     

    Izbaudiet labāko no labākajiem - vēl labāk nekā iepriekš!

     

    Pro 4 x MEO fuck machine ir aprīkots ar modulāru barošanas avotu ar automātiskās noteikšanas funkciju, kas īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu nepārspējamu veiktspēju pat ar vislielākajiem dildo. Modulārā konstrukcija ļauj viegli nomainīt komponentus, lai jūs varētu izmantot un izbaudīt savu drāšanās mašīnu visu mūžu. Ja kādreiz nolietotos kāda rezerves daļa, visas galvenās sastāvdaļas ir savienojamas, lai to nomaiņa būtu pēc iespējas vienkāršāka. Mūsu īpašās dizaina iezīmes atšķir Pro 4 x MEO estrādes mašīnu no lētām imitācijām un nodrošina, ka jūs varat skaidri atšķirt oriģinālu no konkurentiem. Cietās, nosvērtās tērauda kājas nodrošina maksimālu stabilitāti, savukārt pārveidotās ātrās atbrīvošanas kāju skavas ir par 400 % izturīgākas nekā iepriekšējos modeļos. Ātrgaitas motors, kas sasniedz 280 apgriezienus minūtē, ir savienots ar ātrās atbrīvošanas adapteri ar Vac-U-Lock savienojumu. Tādējādi tas ir saderīgs ar visām Doc Johnson seksa rotaļlietām un citām rotaļlietām (piemēram, Hung, Fucktools vai Hunglock) un ļauj bez piepūles mainīt dildo vai anālos spraudņus dažu sekunžu laikā. Samazinātā pacelšanas kustības masa nodrošina vienmērīgāku darbību, un īpaši izgatavotais, augstas kvalitātes neilona maisiņš ar putuplasta oderējumu pasargā estrādes ierīci neuzkrītošas transportēšanas laikā. Pro 4 x MEO fuck machine ir jaudīga un daudzpusīga seksa mašīna ar regulējamu stūres garumu, regulējamu vilkmes dziļumu no 2,5 līdz 15,2 cm un regulējamām priekšējām un aizmugurējām kājām dažādām pozām seksa laikā. Izbaudiet pavisam jaunu baudas dimensiju ar šo izsmalcināto un izsmalcināto seksa mašīnu.

     

    Galvenās iezīmes:

     

    • Automātiski jutīgs barošanas avots: īpaši izstrādāts jaudīgai veiktspējai, kas spēj apstrādāt pat vislielākos dildo.
    • Modulāra konstrukcija ērtai sastāvdaļu nomaiņai: Svarīgākās detaļas ir "plug-and-play", un tās var bez piepūles nomainīt.
    • Uzlabota estētika: unikāli dizaina elementi padara Pro 4 x MEO seksa mašīnu uzreiz atpazīstamu un atšķir to no lētām imitācijām.
    • Masīvas, nosvērtās statīva kājas nodrošina maksimālu stabilitāti.
    • Uzlabotas ātrās noņemšanas kājas, kas ir par 400 % stabilākas nekā iepriekšējie modeļi.
    • Ātrdarbīgs motors (līdz 280 apgriezieniem minūtē).
    • Ātrās noņemšanas adapteris ar Vac-U-Lock, kas ir saderīgs ar visām Doc Johnson seksa rotaļlietām, Hunglock dildēm, Hung dildēm, Fucktools un citām (dildu maiņa bez piepūles dažu sekunžu laikā).
    • Mazāka inerce vienmērīgākai darbībai.
    • Augstas kvalitātes neilona soma ar putuplasta oderējumu, kas aizsargā trīcēšanas iekārtu un nodrošina diskrētu transportēšanu.
    • Jaudīga un daudzpusīga seksa mašīna ar regulējamu stūres garumu, regulējamu stūres dziļumu no 2,5 līdz 15,2 cm un regulējamām priekšējām un aizmugurējām kājām dažādām pozām.
    • Komplektā iekļauts melns 20 cm hipoalerģisks silikona dildo.

     

    Jau vairāk nekā desmit gadus MEO rūpējas par to, lai iepriecinātu savus klientus ar profesionāli izstrādātiem, ļoti apmierinošiem produktiem. Tas attiecas arī uz mūsu seksa ierīcēm, piemēram, PRO 4 x MEO! Mūsu seksa mašīnas nodrošina dziļu, maigu (vai cietu, ja nepieciešams) un labi kontrolējamu drāšanās baudu. MEO kvalitāte ir pirmajā vietā, tāpēc mūsu seksa mašīnas nav lētākais variants. Tomēr Pro 4 x MEO estrādes mašīna nosaka jaunu profesionālu seksa mašīnu standartu. Ar CNC apstrādātām precīzām aviācijas un kosmosa sakausējuma detaļām un jaudīgu motoru Pro 4 x MEO seksa mašīna apvieno foršu dizainu un neticamu jaudu. Seksmašīna ir izstrādāta tā, lai katru reizi nodrošinātu perfektu drāšanās veiktspēju, un tā garantē nenogurstošu baudu gadiem ilgi. Mūsu seksa mašīna ir klusa, bet vai arī jūs būsiet kluss?

     

    Ar absolūti inovatīvo Pro 4 x MEO seksa mašīnu jūs varat izmantot visus dildo ar Vac-U-Lock, pat tos, kurus parasti nevarat izmantot to izmēru vai svara dēļ. Šeit MEO jūs atradīsiet milzīgu dildo izvēli savam jaunajam seksa aparātam no tādiem zīmoliem kā Doc Johnson Vac-U-Lock ®, Hung, Hunglock vai Fucktools.

    Noklikšķiniet šeit, lai atrastu atbilstošus dildo un piederumus!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Papildus informācija: Fucking Machine Pro 4 x MEO
    • Ideāli piemērots lieliem dildo un anālajiem spraudņiem
    • Īpaši smagas kājas lielākai stabilitātei
    • Optimizēta kāju ātrā atbrīvošana, par 400% stabilāka nekā fucking machine Pro II
    • Augsta ātruma motors (līdz 280 apgr./min)
    • Modulāra konstrukcija ērtai rezerves daļu nomaiņai
    • Ātrās noņemšanas adapteris dildo ar Vac-U-Lock savienojumu
    • Samazināta spararata masa vienmērīgākai darbībai
    • Diskrēta pārnēsāšanas soma no augstas kvalitātes neilona
    • Ļoti jaudīgs un daudzpusīgs ar regulējamu stūres stieņa garumu, dziļumu un regulējamām kājām.
    • Svars: 12,0 kg
    • Izmēri: aptuveni 57 x 37 x 24 cm
    • Maigās palaišanas ātruma regulēšana (droša un lēna dzinēja iedarbināšana)
    • 0-280 apgr
    • Viegli lietojams, iedarbināšana ar pogas nospiešanu!
    • 2,5 cm - 15,2 cm gājiens
    • Vadu tālvadības pults ar paskaidrojumiem
    • Gandrīz bezskanīgs slīdēšanas mehānisms (pat pie pilniem apgriezieniem)
    • Caurspīdīga slīdņa plastmasas aizsardzība
    • Ātrā atbrīvošana kāju augstuma regulēšanai dažādām pozām seksa laikā.
    • Visas svarīgākās sastāvdaļas ir izgatavotas no kosmosa sakausējuma un izgatavotas ar CNC mehānisko apstrādi
    • Komplektā ietilpst 20 cm melns, hipoalerģisks silikona dildo
    • Piegādāts melnā neilona maisiņā diskrētā vienkāršā brūnā transportēšanas kastē.
    • Standarta kabelis un kontaktdakša, kas paredzēta UK/EU/ASV
    • Barošanas avots ar automātisku regulēšanu 100-110 V 50-60 Hz (Japānai, ASV u. c.) vai 220-240 V 50-60 Hz (Eiropai u. c.)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Increible

    La máquina es increíble muy fácil de montar y muy chula. Además de tener un gran numero de posturas y velocidades, admite una gran cantidad de accesorios. Estoy encantada con ella y eso que la tengo hace nada pero por ahora genial. El envío y el trato muy bueno y rápido.

      Novērtēšana 

      Super machine de la video de m'sieur jeremy sur youtube

      Idem à la version pro 3, mais beaucoup plus pratique car n'a plus les gros blocs electriques. Elle a egalement une fluidité du mouvement beaucoup plus agreable en pousée et en retrait , compatible avec les gros godes ou les masturbateurs, je vous conseille l'achat de la ventouse

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Superhero of sex machines!

      All right, let's dive in. So, I've been on the hunt for a powerful sex machine that can handle the big leagues, right? I mean, we're talking heavy-duty dildos here. I wasn't going to settle for anything less than the best. Well, the Pro 4 x MEO fucking machine is exactly what I was looking for. It's like the superhero of sex toys!

      This bad boy is basically the upgrade of the Pro 3 model, which, let me tell you, was already doing some serious business. The Pro 4 x MEO takes everything that was great about its predecessor and kicks it up a few notches.

      This unit has this auto-sensing modular power supply that's tailor-made to handle even the biggest dildos out there. Plus, it's all modular, which means if anything wears out, it's just a matter of plugging in a replacement part. Super simple and straightforward.

      One thing that sets this machine apart is the look. It's got this badass aesthetic that leaves cheap knockoffs in the dust. It's got these hefty steel legs that keep it super stable!!!

      What really gets me going is the motor on this thing. It can pump out up to 280 RPM, and it's got this quick connect toy adapter with a Vac-U-Lock style barb. That means it's compatible with a bunch of different toys from Doc Johnson and others. Changing dildos or anal plugs is a breeze and literally takes seconds.

      The Pro 4 x MEO Fucking Machine also comes with its own custom bag for discreet transportation. So it's super easy to take it wherever the fun takes you.

      But here's the real kicker: it has an adjustable thrust rod length, an adjustable thrust depth that can go from 1-6 inches, and adjustable front and rear legs. So you can basically tailor this machine to any position and any kind of pleasure you're looking for.

      So yes, the Pro 4 x MEO Fucking Machine? It's the ultimate pleasure machine and I absolutely love it. It's changed the game for me and I can't wait to see what kind of wild rides it takes me on next.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Kaufempfehlung und Erläuterung

      Dank MEO werden Sexmaschinen werden immer beliebter, weil sie eine Reihe von Vorteilen bieten, die sowohl für Singles als auch für Paare attraktiv sind. Einige Gründe für ihre Beliebtheit sind:

      1. Vielfalt und Anpassungsfähigkeit: Die Sexmaschine bietet eine breite Palette von Einstellungen, Geschwindigkeiten und Bewegungen, die es ermöglichen, individuelle Vorlieben und Bedürfnisse zu befriedigen. Sie bietet die Möglichkeit, unterschiedliche Stimulationen und Erfahrungen zu erkunden, die manuell schwer zu erreichen sind.

      2. Ausdauer: Die Sexmaschine hat die Fähigkeit, über längere Zeiträume hinweg konstante Bewegungen und Geschwindigkeiten beizubehalten, ohne müde zu werden. Dies ermöglicht längere und intensivere Sitzungen für den Benutzer.

      3. Hände frei: Die Benutzung der Sexmaschine erfordert wenig bis gar keine manuelle Anstrengung, was bedeutet, dass der Benutzer seine Hände für andere Aktivitäten frei hat oder sich vollständig auf das Vergnügen konzentrieren kann.

      4. Fantasieerfüllung: Die Sexmaschinen kann dazu beitragen, persönliche Fantasien und Fetische zu erfüllen, die in einer Partnerschaft möglicherweise nicht realisiert werden können.

      5. Für Paare: Die Sexmaschine kann auch von Paaren genutzt werden, um Abwechslung in das Liebesleben zu bringen oder um neue Spielarten zu erkunden. Sie kann auch dazu beitragen, den Druck auf einen Partner zu verringern, der sich möglicherweise nicht in der Lage sieht, bestimmte Vorlieben oder Bedürfnisse des anderen zu erfüllen.

      Zusammenfassen kann ich sagen, dass ich die Sexmaschine sowohl für Frauen als auch für Männer empfehlen kann. Sie ist stabil, sehr ruhig (war kaufentscheidend) und hat eine hohe Leistung. Optimal ist auch die Fernbedienung!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Máquina de follar de primera clase: calidad que inspira

      Tras una larga búsqueda, he descubierto la máquina de follar perfecta que destaca por su excelente calidad y rendimiento. Supera con creces a todas las máquinas de follar baratas y ofrece una deliciosa variedad gracias a la posibilidad de utilizar consoladores grandes. Recomiendo sin reservas esta máquina de follar a todos los hombres que deseen una experiencia de primera clase.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Qualità eccezionale

      Ho finalmente trovato la macchina del sesso ideale con qualità e prestazioni eccellenti. Rispetto alle macchine del sesso economiche, è superiore e la possibilità di utilizzare dildo molto grandi offre una grande varietà. La consiglio vivamente a tutti coloro che sono alla ricerca di un'esperienza di prima classe.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      J'en suis dingue !

      Après une longue recherche, j'ai enfin trouvé la machine à sexe parfaite qui répond à toutes mes attentes. Cette machine est d'une qualité impressionnante et surpasse tous les produits bon marché que j'ai achetés jusqu'à présent à un moment donné. Vraiment un investissement pour la vie ! . La machine alimentée en électricité fournit une performance puissante et constante qui m'enthousiasme à chaque fois. J'apprécie particulièrement le fait que cette machine à sexe ne soit pas un produit bon marché de Chine, mais que MEO mise sur des matériaux de qualité et une fabrication solide, made in Germany. On le remarque immédiatement lors de l'utilisation et la machine à baiser semble robuste et durable. La possibilité d'utiliser différents godemichés est un autre grand avantage de cette machine à sexe. La compatibilité avec différents godemichés me permet de réaliser mes préférences personnelles et mes fantasmes quand je le souhaite. Ainsi, le plaisir reste toujours varié et excitant pour moi. Dans l'ensemble, je suis très satisfaite de ma décision d'avoir investi dans cette machine à sexe de qualité. La machine à sexe offre une expérience incomparable grâce à la combinaison de la performance, de la qualité et de la polyvalence. Je recommande cette machine à sexe à tous ceux qui sont à la recherche d'une super machine à sexe qui garantit une expérience impressionnante.

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Nach langer Suche... / After a long search...

      Nach langer Suche habe ich endlich die perfekte Sexmaschine gefunden, die all meine Erwartungen erfüllt. Die Qualität dieser Maschine ist beeindruckend und stellt alle billigen Imitate, die ich zuvor ausprobiert habe, in den Schatten. Die strombetriebene Maschine sorgt für kraftvolle und konstante Leistung, die mich jedes Mal aufs Neue begeistert. Ich schätze besonders, dass diese Sexmaschine keine billige Maschine aus China ist, sondern MEO auf hochwertige Materialien und eine solide Verarbeitung setzt. Dies merkt man sofort beim Benutzen und das Gerät fühlt sich robust und langlebig an. Ein weiteres großes Plus dieser Sexmaschine ist die Möglichkeit, verschiedeneste Dildos zu verwenden. Die Kompatibilität mit unterschiedlichen Dildos, Buttplugs und Masturbatoren von Doc Johnson ermöglicht es mir, meine persönlichen Vorlieben und Fantasien auszuleben und das Erlebnis individuell anzupassen. So bleibt das Vergnügen immer abwechslungsreich und aufregend. Insgesamt bin ich äußerst zufrieden mit meiner Entscheidung, in diese hochwertige Sexmaschine investiert zu haben. Sie bietet ein unvergleichliches Erlebnis, das durch die Kombination aus Leistung, Qualität und Vielseitigkeit erreicht wird. Ich kann diese Sexmaschine von MEO jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer erstklassigen Sexmaschine ist, die für ein beeindruckendes Erlebnis garantiert.

      After a long search, I finally found the perfect sex machine that meets all my expectations. The quality of this machine is impressive and outshines all the cheap imitations I have tried before. The electricity-powered machine provides powerful and constant performance that excites me every time. I especially appreciate that this sex machine is not a cheap machine from China, but MEO relies on high-quality materials and solid workmanship. You notice this immediately when using it and the device feels sturdy and durable. Another big plus of this sex machine is the ability to use a wide variety of dildos. The compatibility with different dildos, butt plugs and masturbators from Doc Johnson allows me to live out my personal preferences and fantasies and customize the experience. This keeps the pleasure always varied and exciting. Overall, I am extremely satisfied with my decision to have invested in this high-quality sex machine. It offers an unparalleled experience that is achieved through a combination of performance, quality and versatility. I can recommend this sex machine from MEO to anyone looking for a top-notch sex machine that guarantees an amazing experience.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Fucking Machine Pro 4 x MEO

      Fucking Machine Pro 4 x MEO

      Inovatīvā Pro 4 x MEO estrādes mašīna radās, pateicoties mūsu klientu vēlmei pēc ļoti jaudīgas estrādes mašīnas, kas var apkalpot arī lielus un smagus dildo! Šī vēlme ir piepildīta ar šo trīcēšanas mašīnu, jo mūsu jaunā seksa mašīna ir Pro 3, kas jau desmit gadus sniedz neticamu baudu visā pasaulē, pilnīgs turpinājums.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: