No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzens

Masīvais metāla dzimumlocekļa gredzens, kas izgatavots no ādai draudzīga un higiēniskā nerūsējošā tērauda, piedāvā intensīvus mirkļus, pateicoties savam neparastajam dizainam, un nodrošina stingru kā klints dzimumlocekli.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Masīvais dzimumlocekļa gredzens, kas izgatavots no ādai draudzīga un higiēniskā nerūsējošā tērauda, piedāvā intensīvus mirkļus, pateicoties savam neparastajam dizainam, un nodrošina stingru dzimumlocekli.

     

    Brīnišķīgā apaļā forma ar 20 mm platumu, bezšuvju apdare un sportiskais dizains nodrošina augstu valkāšanas komforta līmeni, nenovērš uzmanību no būtiskākajiem jautājumiem un garantē ilgstošu seksu, pateicoties erekciju paildzinošajam efektam!

     

    Kas ir īpašs šajā nerūsējošā tērauda gredzenā?

     

    Cēlā materiāla un vīrišķīgā dizaina dēļ šis dzimumlocekļa gredzens piesaista uzmanību un sola jums iespaidīgu erekciju.

     

    Kādas ir dzimumlocekļa gredzena priekšrocības?

     

    Ja nolemjat uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu, dzimumlocekļa asins plūsma palielinās, padarot dzimumlocekli cietāku un kuplāku. Šis asins sastrēguma efekts automātiski nozīmē, ka seksa laikā jūs varat ilgāk izturēt! Pat pēc orgasma dzimumloceklis var palikt ciets, pateicoties uzliktajam dzimumlocekļa gredzenam, kas nozīmē, ka jūs varat dabiski paildzināt seksu.

     

    Kā lietot dzimumlocekļa gredzenu?

     

    Dzimumlocekļa gredzenu nēsā ap dzimumlocekli un sēkliniekus. Tas palielina asins plūsmu, radot spiedienu dzimumorgānā, kas pēc tam padara dzimumlocekli daudz cietāku un lielāku. Dzimumlocekļa gredzenu var izmantot arī kā palīglīdzekli sākotnējās erektilās disfunkcijas gadījumā. Tomēr parasti to izmanto, lai palielinātu izturību seksa laikā.

     

    Kur es varu iegādāties dzimumlocekļa gredzenu?

     

    MEO ® ir viens no vadošajiem dzimumlocekļa gredzenu ražotājiem. Mūsu dzimumlocekļa gredzenu veikalā www.meo.de ir plašs dzimumlocekļa gredzenu klāsts. Neatkarīgi no tā, vai meklējat nerūsējošā tērauda gredzenu, ādas gredzenu, silikona gredzenu vai citus gredzenus, kas palīdzēs jums panākt cietu erekciju, pie mums varat droši un diskrēti iegādāties dzimumlocekļa gredzenu.

     

    Kā tīrīt dzimumlocekļa gredzenu?

     

    Erekcijas gredzena tīrīšana ir ļoti vienkārša. Vislabākais veids ir tīrīt to ar ziepēm un ūdeni. Jūs varat arī izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN higiēniskai kopšanai. Mūsu aerosolu var izmantot daudziem materiāliem, un tas noņem ne tikai ķermeņa šķidrumus, bet arī lubrikantus.

     

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kas vēl man jāzina?

     

    Mūsu lejupielādes sadaļā piedāvājam jums detalizētu, ilustrētu ceļvedi, svarīgus izvēles kritērijus, kuriem jāpievērš uzmanība, un papildu informāciju lejupielādei.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Tālāk tekstā: dzimumlocekļa gredzens asins stāzes efektam
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds
    • Satinēta virsma ar riepu profilu
    • Donut Forma
    • Izmēri: 20 mm platums x 9 mm biezums
    • Pieejami 2 iekšējie diametri: 45 mm un 50 mm

     

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Cock Ring

    Io e il mio compagno lo abbiamo trovato meraviglioso. Ha aumentato la durata del rapporto e il suo orgasmo è stato più intenso del solito.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Geil, geil, geil

    Geiler Cock Ring, super Gewicht, trage den Ring den ganzen Tag. Macht eine geile Beule im Slip. Zeichnet sich auch geil unter Radlerhosen super ab. Perfekt fürs Gym

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzens

    Nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzens

    Masīvais metāla dzimumlocekļa gredzens, kas izgatavots no ādai draudzīga un higiēniskā nerūsējošā tērauda, piedāvā intensīvus mirkļus, pateicoties savam neparastajam dizainam, un nodrošina stingru kā klints dzimumlocekli.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: