No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Sport Fucker Tailslide 2.0 - ar push-up efektu

Vai vēlaties, lai jūsu seksuālā jauda un kaisle seksa laikā sasniegtu elpu aizraujošu līmeni? Sport Fucker Tailslide 2.0 aizvedīs jūs erotiskā pasaulē, kas sola nesalīdzināmu stimulāciju. Šis 24/7 dzimumlocekļa gredzens ir jūsu uzticamais sabiedrotais, kas jūs lutinās ar visintensīvākajām sajūtām dienu un nakti.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai vēlaties, lai jūsu seksuālā jauda un kaisle seksa laikā sasniegtu elpu aizraujošu līmeni? Sport Fucker Tailslide 2.0 aizvedīs jūs erotiskā pasaulē, kas sola nesalīdzināmu stimulāciju. Šis 24/7 dzimumlocekļa gredzens ir jūsu uzticamais sabiedrotais, kas jūs lutinās ar visintensīvākajām sajūtām dienu un nakti. Un pats labākais? Tas nodrošina absolūti iespaidīgu push-up efektu, kas jūsu dzimumlocekli un sēkliniekus nostāda iekāres centrā un liek jums mirdzēt ar pārliecību.

     

    Sport Fucker Tailslide 2.0 ir uzlabota versija jau veiksmīgajam Sport Fucker Tailslide 1.0 no Sport Fucker. Šajā uzlabojumā ir pievienots garāks ball stretcher, kas sniedz vēl lielāku baudu. Šī augstas kvalitātes seksa rotaļlieta vīriešiem, kas izgatavota no tīra Liquid Silicone, ir patīkami samtaina un mīksta. Sport Fucker Tailslide 2.0 ir elastīgs, taču izturīgs un izturīgs, ļoti ērts valkāšanai un garantē, ka nekad nesaspiež ādu.

     

    Pateicoties īpaši maigajai un elastīgajai tekstūrai Sport Fucker Tailslide 2.0 nodrošina pareizo satvērienu, kad tas ir svarīgi. Šis seksīgais aksesuārs nodrošina jūsu dzimumlocekļa stingrību, kamēr jūs gatavojaties nākamajam piedzīvojumam. Integrētā dzimumlocekļa pacelšanas funkcija atbalsta izspūrušo dzimumlocekli un novērš pietūkumu, savukārt stingrais satvēriens ap dzimumlocekļa pamatni pastiprina sajūtas. Tajā pašā laikā ball stretcher izstiepj jūsu maksts, nodrošinot papildu stimulāciju.

     

    Mīkstais, Liquid Silicone Sport Fucker Tailslide 2.0 ir lieliski elastīgs un ērts valkāšanai. Jūs varat būt droši, ka šis unikālais gredzens neslīdēs un nesaspiež jutīgu ādu. Ir pienācis laiks savam dzimumloceklim veltīt uzmanību, ko tas ir pelnījis.

     

    Sport Fucker Tailslide 2.0 ir pieejams trīs aizraujošās krāsās - melnā, sarkanā un zilā. Izbaudiet spēcīgo stimulācijas un atbalsta kombināciju un ļaujiet šim neparastajam gredzenam aizvest jūs līdz jaunām baudas dimensijām. Gatavojieties nevaldāmai kaislei un nepārspējamai seksuālajai pieredzei ar Sport Fucker Tailslide 2.0.

     

    Kas ir šķidrais silikons?

     

    Liquid Silicone ir īsts iekšējās informācijas avots seksa rotaļlietu materiālu vidū. Tas ir absolūti draudzīgs ādai, tāpēc tā lietošana ir droša un patīkama - bez kompromisiem. Tas ir arī neticami izturīgs, tāpēc var izturēt visdīvainākos piedzīvojumus un joprojām saglabāt vislabāko formu. Un elastība? Nepārspējama! Liquid Silicone pielāgojas jebkurai iespējamai formai un joprojām nodrošina nepieciešamo izturību. Un pats labākais: tas ir pārsteidzoši dabisks. Īsāk sakot: Liquid Silicone ir vispusīgs seksa rotaļlietu materiālu klāsts, kas neatstāj nekādas cerības attiecībā uz drošību un baudu!

     

    No šķidrā silikona izgatavoto seksa rotaļlietu tīrīšana un kopšana?

     

    Seksa rotaļlieta pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Vienkārši nomazgājiet to ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Neuztraucieties, materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs un to var viegli noskalot. Ja vēlaties, varat pat izmantot īpašu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu VERYCLEAN. Pēc tīrīšanas ļaujiet seksa rotaļlietai pilnībā nožūt. Vislabāk ļaujiet tai nožūt gaisā, nevis tieši saulē vai uz sildītāja. Kad rotaļlieta ir pilnībā izžāvēta, uzglabājiet to tīrā un sausā vietā, atsevišķi no citām seksa rotaļlietām. Vislabāk to ievietot īpašā seksa rotaļlietu uzglabāšanas maisiņā, lai pasargātu to no putekļiem un netīrumiem. Un vēl viens padoms: vienmēr izmantojiet piemērotu lubrikantu. Uz silikona bāzes izgatavota seksa rotaļlieta ļoti labi darbojas ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Tomēr jums vajadzētu izvairīties no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var ietekmēt materiālu. Ja ievērosiet šos vienkāršos kopšanas padomus, seksa rotaļlietu varēsiet izbaudīt ilgu laiku!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Sport Fucker Tailslide 2.0
    • Kombinācija no dzimumlocekļa gredzena un ball stretcher
    • Ar push-up efektu.
    • Uzlabota Tailslide 1.0 versija
    • Garāks ball stretcher vēl lielākai stimulācijai.
    • Izgatavots no mīksta, matēta Liquid Silicone.
    • Kopējie izmēri (neizstiepts): aptuveni 10,2 x 8,5 x 4,5 cm
    • Atvere dzimumloceklim: iekšējais diametrs aptuveni 2,5 cm
    • Atvere sēkliniekiem: Iekšējais diametrs aptuveni 3,2 cm
    • Nav ādas saspiešanas.
    • Visaugstākais valkāšanas komforts.
    • Materiāls: silikons.
    • Sport Fucker aSV un MEO Vācijā ir pazīstami zīmoli, kas specializējas augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un BDSM produktu ražošanā. Plašais klāsts piedāvā inovatīvus un seksīgus produktus visiem, kas vēlas pacelt savu seksuālo pieredzi jaunā līmenī. Sport Fucker un MEO simbolizē kvalitāti, funkcionalitāti un maksimālu baudu. Produkti ir rūpīgi izstrādāti un ražoti saskaņā ar stingriem kvalitātes standartiem, lai nodrošinātu drošu un aizraujošu seksuālo pieredzi. Sport Fucker Tailslide 2.0 ir arī iespaidīgs piemērs pirmklasīgai kvalitātei un unikālam dizainam, par ko liecina tas, ka Sport Fucker un MEO ir pazīstami.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr gut

    Das Produkt hier von MEO hat sehr gut geholfen und mein Mann hält auch viel länger durch. Das Material ist weich und seiner Meinung nach angenehm zu tragen, nicht zu eng und nicht zu locker. Ich habe das Gefühl, dass sein Penis auch härter geworden ist. Eine klare Empfehlung von uns

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - ar push-up efektu

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - ar push-up efektu

      Vai vēlaties, lai jūsu seksuālā jauda un kaisle seksa laikā sasniegtu elpu aizraujošu līmeni? Sport Fucker Tailslide 2.0 aizvedīs jūs erotiskā pasaulē, kas sola nesalīdzināmu stimulāciju. Šis 24/7 dzimumlocekļa gredzens ir jūsu uzticamais sabiedrotais, kas jūs lutinās ar visintensīvākajām sajūtām dienu un nakti.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: