No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Metāla gredzens - Alphamale - melns

Ar melno Alphamale metāla gredzenu jūs būsiet galvenais guļamistabā. Izbaudiet stingru erekciju kombinācijā ar dizainu, kura prioritāte ir komforts.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Metāla gredzens piedāvā iespaidīgu milzīga efekta un augsta valkāšanas komforta kombināciju. Tā galvenā funkcija ir nodrošināt cietu un ilgstošu erekciju. Gredzens apņem dzimumlocekli tā, ka asins plūsma tiek efektīvi regulēta, neradot diskomfortu.

    Pateicoties tā nelielajam svaram, kas atkarībā no izmēra ir no 34 līdz 41 gramam, dzimumlocekļa gredzens ir tik tikko pamanāms, tāpēc to var ērti nēsāt ilgāku laiku. Forma, īpaši donuta forma, vienmērīgi sadala spiedienu un novērš nepatīkamas sajūtas, kas var rasties, lietojot slikti izstrādātus gredzenus.

    Šī AlphaMale sērijas gredzena īpašā iezīme ir spilgtu krāsu izvēle. Tas ir pieejams zilā, sarkanā, melnā, zelta un sudraba krāsā. Krāsojums ir iegūts anodēšanas procesā, kas ne tikai nodrošina intensīvas krāsas, bet arī padara alumīnija virsmu cietāku un izturīgāku pret nodilumu un skrāpējumiem.

    Vēl viena priekšrocība ir izmantotā aviācijas un kosmosa klases alumīnija higiēnas īpašības. Šo materiālu ir viegli tīrīt, un tam ir gluda, bezšuvju virsma, kas samazina baktēriju uzkrāšanos un padara gredzenu īpaši higiēnisku.

    No alumīnija izgatavotam dzimumlocekļa gredzenam piemīt dažas īpašas īpašības, kas to atšķir no citiem materiāliem izgatavotiem dzimumlocekļa gredzeniem:

    • Vieglums un izturība: alumīnijs ir viegls, bet tajā pašā laikā ļoti izturīgs materiāls. Tas nozīmē, ka, neraugoties uz tā nelielo svaru, alumīnija gredzens ir izturīgs un izturīgs.
    • Siltuma vadītspēja: alumīnijs ir ļoti labs siltuma vadītājs. Tas var radīt interesantas sajūtas, jo gredzens ātri absorbē ķermeņa siltumu.
    • Alumīnija virsmas var būt ļoti gludas un viendabīgas, tādējādi nodrošinot ērtu sajūtu un novēršot berzi vai diskomfortu.
    • Higiēnisks un viegli tīrāms: Alumīnijs nav porains un ir viegli tīrāms. Tas ir arī izturīgs pret koroziju un rūsu.
    • Estētika: mūsu alumīnija gredzeniem ir ļoti moderns un estētisks dizains ar spīdīgu metālisku virsmu.
    • Alerģijas risks: cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret noteiktiem materiāliem, alumīnijs parasti ir hipoalerģisks, kas samazina ādas kairinājuma vai alerģisku reakciju risku.


    Šim gredzenam esam izvēlējušies donuta formu, lai nodrošinātu augstu komforta līmeni un vienmērīgu spiediena sadalījumu. Tas ir īpaši svarīgi, ja gredzens tiek nēsāts ilgāku laiku. Tomēr ir svarīgi pārliecināties, ka gredzens ir pareizā izmēra, un nevalkāt to pārāk ilgi.

    Mēs iesakām izmantot mūsu lubrikantu uz ūdens bāzes Aquameo, lai uzvilktu gredzenu uz dzimumlocekļa un sēkliniekiem. Lietošanas instrukcija ir pievienota katram gredzenam. Pēc lietošanas jānotīra gredzens ar mūsu aerosolu INSTACLEAN.

    Papildu informācija:

    • Penisa gredzens izgatavots no metāla - Alphamale
    • Materiāls: anodēts alumīnijs
    • Izmēri: Iekšējais diametrs 40 mm, 45 un 50 mm. Augstums 14 mm, sieniņu biezums 8 mm.
    • Svars: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Pieejamas dažādās krāsās: zilā, sarkanā, melnā, zelta un sudraba.
    • Alphamale un MEO ir MEO Germany reģistrētas preču zīmes.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Comfortable

    The cockring is very comfortable to wear; stays well in place all the time during the day, under the clothing. Giving a lovely sensual sensation, almost unnoticeable but it's there - like a sort of "cosmic background radiation". I'm quite surprised how this simple ring can be so sensual.

      Novērtēšana 

      Top

      Me convient très bien, portant une partie de la journée bon maintien ne tombe pas. Tiens bien en marchant, mis la partie plus grosse en bas. Je recommande

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Metāla gredzens - Alphamale - melns

        Metāla gredzens - Alphamale - melns

        Ar melno Alphamale metāla gredzenu jūs būsiet galvenais guļamistabā. Izbaudiet stingru erekciju kombinācijā ar dizainu, kura prioritāte ir komforts.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: