No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

HiSmith jāšanas mašīnas

Informatīvais biļetens

HISMITH četrkārša penetrācija - Fucking Machine 360 Premium

Pārnesiet orģiju tieši uz savām mājām ar šo neticamo HiSmith četrvirzienu šukšanas mašīnu. Iespaidīga spēkstacija, kuru var pat kontrolēt no jebkuras vietas pasaulē, izmantojot lietotni; no draugiem vai svešiniekiem, tieši tā, kā jums patīk!

Vairāk informācijas

2917/00

1 429,90 €


-300,00 €

1 129,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pārnesiet orģiju tieši uz savām mājām ar šo neticamo HiSmith četrvirzienu šukšanas mašīnu. Iespaidīga spēkstacija, kuru var pat kontrolēt no jebkuras vietas pasaulē, izmantojot lietotni; no draugiem vai svešiniekiem, tieši tā, kā jums patīk!

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • Unikāla divkāršas iekļūšanas mašīna divatā!
    • Ar lietotnes starpniecību to var kontrolēt jūsu partneris, draugi vai pilnīgi sveši cilvēki!
    • Ārkārtīgi jaudīgs motors - sasniedz līdz pat 240 grūdieniem minūtē
    • regulējams 360 grādu leņķī - ļauj veikt dažādas pozīcijas
    • Iespiešanās dziļums no 3 cm līdz 15 cm
    • Ergonomisks dizains - viegli uzstādāms un lietojams

     

    HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium ir izstrādāts daudzveidībai un apmierinās pat visgudrāko caurumu apetīti! Tas ir ideāli piemērots pāru rotaļām, nodrošinot perfektu grūdienu abiem partneriem vienlaicīgi un sinhronizēti. Pateicoties īpaši jaudīgajam motoram, šī fantastiskā trīcēšanas mašīna ir nenogurstoša savā misijā apmierināt ikvienu! Tā sasniedz pat 240 grūdienus minūtē un ir ideāli piemērota BDSM sesijām. Tas, kurš ir atbildīgais, var vērot, kā baudas vergs vai verdzene tiek "izmantota", līdz vairs nespēj izturēt! HiSmith Quadruple Penetration Fuck Machine ir regulējams 360 grādu leņķī, un to var izmantot dažādās pozīcijās - iespējas ir patiesi neierobežotas. Tam ir pat divi silikona dildo, lai jūs varētu sākt uzreiz!

     

    Tālvadības pults ir nepieciešama tikai viena AAA baterija, lai jūs varētu izmantot dažādas iespējas vienatnē vai kopā ar partneri. Tā vietā, lai izmantotu tālvadības pulti, varat arī ērti izmantot inovatīvo HiSmith lietotni savā viedtālrunī un paši izlemt, vai vēlaties, lai jūs apmierina draugi vai pilnīgi sveši cilvēki. Vai tā nebūtu absolūti aizraujoša doma atdot sevi pilnīgi svešiem cilvēkiem un ļaut viņiem jūs izmantot?

     

    HiSmith četrkāršās penetrācijas drāšanās mašīna HiSmith ir ergonomiska un viegli samontējama, tāpēc drāšanās svētki var sākties, tiklīdz saņemat mūsu diskrēto iepakojumu. Viss, kas jums nepieciešams, ir imobila atslēga! Šī iekārta ir tehnoloģiski progresīva un izgatavota no augstas kvalitātes, izturīgiem materiāliem, un tā ir ideāli piemērota tiem, kam seksa laikā patīk skarbāk vai rupjāk, jo 8,3 kg smagā iekārtas pamatne nodrošina, ka seksa iekārta paliek savā vietā visu jūsu baudas laiku, savukārt pārsteidzoši klusā darbība nozīmē, ka jūsu kaimiņi neko nedzirdēs par jūsu privāto orģiju! Gājiena garumu var regulēt no 3 cm līdz 15 cm atkarībā no tā, kā vēlaties to izdarīt.

     

    Neaizmirstiet pasūtīt mūsu piesūcekņa adapteri vai Vac-U-Lock adapteri, lai jūs varētu piestiprināt visus savus iecienītākos dildo vai dibena spraudņus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
    • Šo seksa mašīnu var vadīt ar viedtālruni
    • Android un IPhone lietotne
    • Garums 44 cm
    • Izstrādājuma svars 16,2 kg
    • Platums 90 cm
    • Barošanas avots: darbojas no elektrotīkla
    • Komplektācija: Fuck mašīna, smagā metāla pamatne, vertikāls galvenais stienis, 2 x vertikāli stieņi, 4 x ātri savienojami stieņi, barošanas bloks, vadu tālvadības pults, 2 dildi
    • Materiāls: silikons, tērauds

     

    HiSmith drāšanās mašīnas ar aplikācijas vadību

    Kā darbojas jaunā Hismith Smart lietotne?

    Android ierīcēm dodieties uz Google Play veikalu. IOS ierīcēm atveriet Apple Store. Kad esat atvēris App Store, meklējiet Hismith un lejupielādējiet attiecīgo Hismith Smart App. Lietojumprogrammu var instalēt dažādās valodās, piemēram, angļu, holandiešu, vācu, franču, ķīniešu un japāņu valodā. Mēs iesakām izvēlēties angļu valodas iestatījumu, jo lietotne ir īpaši izstrādāta lietošanai angļu valodā: Šādā veidā tā darbosies pēc iespējas raitāk. Turklāt arī lietotnes interaktīvā platforma, kurā lietotāji var dalīties savā pieredzē, pārsvarā ir angļu valodā - tāpēc šī ir labākā valoda, kurā jums vislabāk veidot tīklu. Taču varat arī viegli pārslēgties starp valodām, mainot valodas iestatījumus lietotnē.

    Bezgalīga jautrība

    Lietotne piedāvā dažādas funkcijas un funkcijas. Piemēram, jums vienmēr ir pieejams pārskats par 8 frekvencēm, un katru dienu tiek pievienoti jauni varianti. Lietotne ir arī vienīgais veids, kā izvēlēties savas frekvences un ātrumus. Turklāt ar lietotnes palīdzību varat kontrolēt ierīci attālināti un pat nodot vadību citai personai, kas atrodas pavisam citā pasaules vietā, un ļaut viņai vadīt ierīci. Tas nozīmē, ka pat tad, ja jūs un jūsu seksa partneris atrodaties tālu viens no otra, jūs joprojām varat justies cieši saistīti, izmantojot lietotni. Un, ja jūtaties īpaši "avantūrīgi", varat pat ļaut svešiniekam pārņemt kontroli pār savu baudu un apmierinājumu īpašajā lietotnē platform.....

    Izvēlieties savu baudu

    Izmantojot Hismith Smart lietotni, varat iestatīt savu pievilkšanās biežumu un ātrumu, kā arī saglabāt iecienītākos iestatījumus nākotnei. Varat arī izpētīt citu lietotāju izveidotās programmas (un viņi var izmantot jūsu programmas) - tas sniedz jums nebeidzamu dažādību, nodarbojoties ar seksu ar savu seksa mašīnu! Hismith kopienas platformas lietotāji var arī virtuāli "patikt" cits citam, tērzēt, dalīties ar savām izveidotajām programmām un daudz ko citu.

    Hismith® Smart App priekšrocības

    • Sekss! Ar jums, jūsu partneri vai svešiniekiem! Jebkurā laikā un jebkurā vietā!
    • Kontrolējiet HiSmith seksa mašīnu no jebkuras vietas pasaulē
    • Izvēlieties savu ātrumu
    • Izveidojiet savas programmas un frekvences
    • Tiešā vadība: pavelciet uz ekrāna uz augšu un uz leju, lai palielinātu/samazinātu ātrumu
    • Ļaujiet savam partnerim, mīļotajam vai svešiniekam kontrolēt jūsu baudu, izmantojot Hismith Smart lietotni
    • Iedvesmojieties no citiem lietotājiem un dalieties ar saviem padomiem un trikiem

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Un vrai tank!

    Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
    Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Top

    ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    HISMITH četrkārša penetrācija - Fucking Machine 360 Premium

    HISMITH četrkārša penetrācija - Fucking Machine 360 Premium

    Pārnesiet orģiju tieši uz savām mājām ar šo neticamo HiSmith četrvirzienu šukšanas mašīnu. Iespaidīga spēkstacija, kuru var pat kontrolēt no jebkuras vietas pasaulē, izmantojot lietotni; no draugiem vai svešiniekiem, tieši tā, kā jums patīk!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    27 citas preces tajā pašā kategorijā: