No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Human puppy - Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anālais spraudnis ar astīti - Tucker - puppy Play Kink

Pateicoties anatomiskajai formai, puppy anālais aizbāžnis ar suņa asti, kad tas ir pilnībā ievietots, iesūcas starp sēžamvietu. Tāpēc jūs varat ērti un droši nēsāt anālo kontaktdakšu ar suņa asti sevī 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.

Vairāk informācijas

1101/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ikviens būs priecīgs par šo anālo kontaktdakšu ar suņa asti Human puppyjo kucēnam uz divām kājām vajag jauku suņa asti, lai to vicinātu! Izgatavots no 100% silikona, butt plug ne tikai ir absolūti ērts, bet arī pārsteidz ar īpaši lielu izturību.

     

    Pateicoties anatomiskajai formai, puppy anālais spraudnis, kad tas ir pilnībā ievietots, pats iesūcas starp sēžamvietu. Tādējādi jūs varat ērti un droši nēsāt anālo kontaktdakšu ar suņa asti sevī 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā. Ideāls anālais spraudnis ar suņa asti, un pirmā izvēle Human puppy.

     

    Mūsu anālais spraudnis ar suņa asti ir izgatavots no silikona, un tā diametrs ir aptuveni 4 cm, bet ievietojamais garums - 9 cm. Anālajam spraudnim piestiprinātā suņa aste ir elastīga, un tā izskatīsies satriecoši, kad jūs to vicināsiet savam saimniekam vai saimniecei! Uf!

     

    human pup Play pie MEO:

     

    Pie MEO jūs atradīsiet tieši tādu aprīkojumu, kas piemērots jūsu suņa.. human pup Play. Kucēniem un suņiem šajā komplektā ietilpst suņa maska, apkakle, pavadas, ceļgalu spilventiņi, ķepas un anālais spraudnis ar suņa asti.

     

    Materiāls, pareizais lubrikants un kopšana:

     

    Izgatavots no augstākās kvalitātes materiāla, kas nesatur ftalātus - nekaitīgs ķermenim, neporains un samtaini mīksts, lai nodrošinātu unikālu, apmierinošu, bet arī drošu anālo sajūtu. Nedaudz EXTREMEO aerosola padara anālo ievadīšanu vieglu! Lūdzu, lietojiet tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo by MEO ®, lai paildzinātu savas jaunās seksa rotaļlietas mūžu! Pirms un pēc katras lietošanas reizes nomazgājiet un notīriet ar VERYCLEAN aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • puppy Play Kink
    • Anālais spraudnis ar suņa asti, puppy Anālais spraudnis
    • Materiāls: silikons
    • Mūsu butt plug diametrs ir aptuveni 60 mm, no kuriem var ievietot aptuveni 10 cm (tādējādi izmantojams arī vēl ne tik apmācītiem "kucēniem"). Suņa aste ir nedaudz vairāk nekā 30 cm gara, un, to vicinot, tā izskatīsies ļoti mīļi! Uuf!

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Plug anale con coda

    Questo butt plug è un plug anale a forma di coda che vi permetterà di insegnare al vostro cane un nuovo gioco, fatto di comandi e richieste, si ritroverà così a scodinzolare con il lato b ben occupato, e con una coda che fuoriesce enorme. Le dimensioni di questo plug anale sono decisamente extra large, la sua punta affusolata e liscia aiuterà l'enorme plug ad entrare nel vostro ano mentre la base svasata è sagomata per adattarsi comodamente tra le natiche, premendo contemporaneamente contro il perineo per una stimolazione supplementare. Mentre si stringono i fianchi, la lunga coda da cucciolo può scodinzolare per il vostro divertimento. Realizzato in silicone di alta qualità, questo plug anale è senza ftalati, sicuro e non poroso. Il vostro desiderio di dominazione renderà il vostro sottomesso un vero e proprio animale domestico, pronto a scodinzolare ad ogni vostro comando, per goderselo con piacere estremo!

      Novērtēšana 

      GEILES SCHWÄNZCHEN

      PASST WIE ANGEGOSSEN UND ES IST GEIL DAMIT ZU WACKELN

      • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anālais spraudnis ar astīti - Tucker - puppy Play Kink

      Anālais spraudnis ar astīti - Tucker - puppy Play Kink

      Pateicoties anatomiskajai formai, puppy anālais aizbāžnis ar suņa asti, kad tas ir pilnībā ievietots, iesūcas starp sēžamvietu. Tāpēc jūs varat ērti un droši nēsāt anālo kontaktdakšu ar suņa asti sevī 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      20 citas preces tajā pašā kategorijā: