No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Krūštura skavas

Informatīvais biļetens

BDSM krūšu skavas ar atsvariem

Melni, forši un diezgan satriecoši: mūsu krūšgalu skavas ir aprīkotas ar diviem 150 gramus smagiem atsvariem, kas šūpojas uz ķēdītes.

Vairāk informācijas

2427/00

34,90 €


-5,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Melni, forši un diezgan satriecoši: mūsu krūšgalu skavas ir aprīkotas ar diviem 150 gramus smagiem atsvariem, kas šūpojas uz ķēdītes.

     

    Mīksti gumijas vāciņi uz krūšu skavām ir saudzīgi pret jutīgu ādu un nodrošina ērtu lietošanu. Nelielas skrūves uz aligatora skavām ļauj regulēt spiedienu no maiga līdz stingram.

     

    Skaudru baudu skavotāji sagādā ne tikai sprauslām, bet tos var lietot arī uz priekšāda, sēkliniekiem un citām ķermeņa daļām.

     

    Kā lietot krūtsgala skavas ar atsvariem?

     

    Jūs vienkārši piestipriniet krūtsgala skavas pie saviem krūtsgaliņiem un ar attiecīgo regulēšanas skrūvi pielāgojiet spiedienu atbilstoši savai personīgajai sāpju sajūtai.

     

    Kas ir īpašs krūtsgala skavām ar atsvariem?

     

    Sprauslu skavas pārliecina ar savu profesionālo SM izskatu ar metāla ķēdīti un ir vienlīdz piemērotas gan sievietēm, gan vīriešiem. Spaiļu spiedienu var regulēt individuāli - vai nu sprauslas tiek saspiestas maigi, vai sāpīgi. Katra 150 gramu smaguma skava spēcīgi savelk sprauslas. Elpu aizraujoša sajūta, kas iepriecinās gan BDSM iesācēju, gan pieredzējušu profesionāli.

     

    Kā tīrīt krūšu skavas ar atsvariem?

     

    Sprauslu skavas ar atsvariem notīriet ar ūdeni un maigām ziepēm. Ja vēlaties tīrīt ar dezinfekcijas līdzekli, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kur var iegādāties krūšu skavas skavas?

     

    Lielu krūšu skavu un krūšu sūcēju izvēli var atrast MEO, šeit, vadošajā SM un bondage veikalā www.meo.de. Jūs varat sagaidīt elpu aizraujoši lielu krūšu skavu, SM skavu un citu BDSM rotaļlietu sortimentu. Ja neesat pārliecināts par krūšu siksnu skavu iegādi, iesakām iegādāties mūsu sākuma līmeņa modeļus vai krūšu sūcējus. Pieredzējuši bondage profesionāļi izbaudīs krūšgalu skavas ar kombinētu ādas apkakli.

     

    Vai es varu lietot krūšu galu skavas kopā ar citiem bondage izstrādājumiem?

    Protams, jūs varat lietot krūšu skavas un krūšu spraudņu skavas kopā ar citiem mūsu bondage izstrādājumiem, piemēram, gagiem, aizsietām acīm, roku dzelžiem vai potīšu aprocēm. Sprauslu skavas piešķir jaunu dimensiju - sāpes - dominances, pakļaušanās un baudas spēlei, un tās var izmantot kā aizraujošu papildinājumu citiem BDSM izstrādājumiem no mūsu SM veikala.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Siksnu skavas ar atsvariem
    • Gan vīriešiem, gan sievietēm krūtsgala stimulācija ar sprauslu skavām nodrošina aizraujošu tirpšanas sajūtu visā ķermenī. SM pieredze, ko izmēģināt!
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds
    • Kopējais garums: aptuveni 15 cm
    • Skavas atveras līdz aptuveni 13 mm
    • Individuāli regulējams spiediens: lai skavas perfekti turētos un stimulētu no mīkstas līdz cietai.
    • Ar mīkstiem gumijas vāciņiem: Ērtai valkāšanai.
    • Katra sver 165 g
    • Piegādes apjoms: divi gabali = 1 krūšu skavu pāris ar atsvariem

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    These clamps are great!

    These clamps are great! I previously tried two other clamp types on my slave, with disappointing results. These clamps provide a wonderful amount of adjustment, both for nipple size and sensitivity.

      Novērtēšana 

      Soumis

      Mes tétons adorent être maltraités ! Et je peux les garder très longtemps !

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Ottimo

      Prodotto arrivato in perfetto stato. Non vedo l'ora di utilizzarli con il mio partner.

        Novērtēšana 

        Nicht ganz ohne ... Geil!

        Die BDSM Nippelklemmen mit Gewichten sind auch schon ohne Gewichte nicht ganz ohne, mit angebrachten Gewichten wird es richtig gemein.
        Alles wie gewohnt sehr gut verarbeitet, erfüllen ihren Zweck mehr als ausreichend und machen auch optisch ordentlich was her. Wer es gerne etwas härter beim Sex mag, kann mit diesen SM Klammern nichts verkehrt machen.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          BDSM krūšu skavas ar atsvariem

          BDSM krūšu skavas ar atsvariem

          Melni, forši un diezgan satriecoši: mūsu krūšgalu skavas ir aprīkotas ar diviem 150 gramus smagiem atsvariem, kas šūpojas uz ķēdītes.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: