No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Luksusa anālie aizbāžņi

Informatīvais biļetens

Anālais korķis ar kristālu ASSTROID

ASSTROID dibena spraudnis ir ideāli piemērots visiem mūsu klientiem, kuri vēlas izmēģināt ko jaunu. Tā sudraba krāsa un mirdzošais kristāls sēžas aizbāžņa pamatnē ne tikai izskatās īpaši stilīgi, bet arī prasmīgi sagatavo jūs anālajam seksam.

Vairāk informācijas

49,90 €


-20%

39,92 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    ASSTROID dibena spraudnis ir ideāli piemērots visiem mūsu klientiem, kuri vēlas izmēģināt ko jaunu. Sudraba krāsa un mirdzošais kristāls sēžas aizbāžņa pamatnē ne tikai izskatās īpaši stilīgi, bet arī sagatavo jūs anālajam seksam. Pateicoties tā noapaļotajai, konusveida formai, aizbāzni ir viegli ievietot un tas nodrošina optimālu komfortu. Lai aizbāztnis neieslīdētu pārāk tālu ķermenī, tā galā ir apaļa pamatne.

    ASSTROID aizbāžnis ir grezna un ergonomiska seksa rotaļlieta intensīvai un pilnvērtīgai anālai pieredzei. Butt plug ir pieejams trīs izmēros, lai atbilstu dažādām vēlmēm un pieredzei.

    Trīs izmēri pielāgotai baudai:

    • S izmērs: ar 40 mm diametru un 90 mm garumu šis dibena aizbāžnis ir ideāli piemērots iesācējiem vai tiem, kuri dod priekšroku maigākām sajūtām.
    • M izmērs: ar 52 mm diametru un 110 mm garumu šis aizbāžnis piedāvā intensīvāku stimulāciju pieredzējušiem lietotājiem.
    • L izmērs: 62 mm diametrs un 115 mm garums nodrošina maksimālu gandarījumu pieredzējušiem klientiem.


    Augstas kvalitātes materiāls un dizains:

    ASSTROID dibena aizbāžnis ir izgatavots no metāla, un tam ir ļoti pulēta apdare, kas ne tikai piešķir estētiski patīkamu izskatu, bet arī nodrošina vienmērīgu un ērtu ievietošanu. Rupjas formas aizbāžnis nodrošina īpaši piepildītu sajūtu anālās lietošanas laikā un piedāvā intensīvu un juteklisku pieredzi.

    Grezns kristāls:

    Aizbāžņa galā ir iestrādāts mirdzošs juvelierizstrādājumu kristāls, kas ne tikai piesaista uzmanību. Šis kristāls piešķir ASSTROID poda korķim elegantu un elegantu izskatu.

    Piemērots lubrikants:

    Īpaši patīkamai pieredzei mēs iesakām izmantot ūdens bāzes lubrikantu Aquameo un mūsu Anal Relax Spray Analforte.

    Viegli un higiēniski tīrīt:

    ASSTROID poda korķa tīrīšana ir vienkārša, un to var veikt ar siltu ūdeni un neitrālām ziepēm. Ātrai un efektīvai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu tīrīšanas aerosolu INSTACLEAN.

    ASSTROID aizbāžnis ir lieliska izvēle ikvienam, kas vēlas greznu un intensīvu anālo baudu. Ar savu augstas kvalitātes apstrādi, unikālo dizainu un mirdzošajiem kristāliem ASSTROID piedāvā nepārspējamu pieredzi anālo rotaļu pasaulē.

    Papildu informācija:

    • ASSTROID bumbiera formas aizbāžnis
    • Materiāls: metāls, kristāls
    • Krāsa: Mazākais ASSTROID ir aprīkots ar caurspīdīgu kristālu, divi lielākie - ar violetu kristālu.
    • Ieteicamais lubrikants: Aquameo un Analforte
    • Pirms un pēc lietošanas notīriet ar INSTACLEAN aerosolu.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr schön

    Sehr schön aber für mich etwas zu groß

      Novērtēšana 

      Edles Schmuckstück

      Kürzlich habe ich den birnenförmigen Buttplug aus Edelstahl mit dem auffälligen violetten Kristall am Stopper getestet und bin absolut begeistert! Schon beim Auspacken fiel mir die hochwertige Verarbeitung auf. Der Edelstahl glänzt elegant und liegt angenehm schwer in der Hand, was bereits einen Vorgeschmack auf die Qualität des Produktes gibt.

      Die Birnenform des Plugs macht das Einführen angenehm und einfach. Der Stahl gleitet fast mühelos und vermittelt durch sein Gewicht eine wunderbare Präsenz. Besonders hervorzuheben ist die glatte Oberfläche des Edelstahls, die sich hervorragend mit einem guten Gleitmittel kombinieren lässt.

      Der eigentliche Hingucker ist jedoch der violette Kristall am Stopper. Er funkelt und glitzert und verleiht der Benutzung eine gewisse Ästhetik, die das Vergnügen auch optisch steigert. Es ist nicht nur ein Anal Plug, sondern auch ein Schmuckstück, das eine gewisse Erotik ausstrahlt.

      Bemerkenswert ist auch der Tragekomfort. Der Anal Plug bleibt auch über längere Zeit sicher an seinem Platz, ohne unbequem zu werden. Größe und Form sind ideal für ein stimulierendes Erlebnis, ohne zu überfordern.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Conforme au descriptif

      Conforme au descriptif, agréable à porter et idéal pour pimenter un peu la vie intime!! Différentes tailles pour différentes sensations!! Je recommande.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Ottimo

      Lo abbiamo regalato ai nostri amici sono molto soddisfatti

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anālais korķis ar kristālu ASSTROID

      Anālais korķis ar kristālu ASSTROID

      ASSTROID dibena spraudnis ir ideāli piemērots visiem mūsu klientiem, kuri vēlas izmēģināt ko jaunu. Tā sudraba krāsa un mirdzošais kristāls sēžas aizbāžņa pamatnē ne tikai izskatās īpaši stilīgi, bet arī prasmīgi sagatavo jūs anālajam seksam.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      13 citas preces tajā pašā kategorijā: