No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

Bumbiņas knupis ar krūšu skavām

Jums nepietiek tikai ar žņaudzēšanu? Šis MEO ® bondage aksesuārs ir kaut kas ļoti īpašiem baudas sāpju cienītājiem. Šis lodveida knupis ir izgatavots no ādai draudzīgas plastmasas un ir 45 mm plats.

Vairāk informācijas

2502/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jums nepietiek tikai ar žņaudzēšanu? Šis MEO ® bondage aksesuārs ir kaut kas ļoti īpašiem baudas sāpju pazinējiem. Sarkanais lodveida knupis ir izgatavots no ādai draudzīgas plastmasas un ir 45 mm plats. Ādas siksniņa ir aizdare ar sprādzi aizmugurē, tāpēc tā ir piemērota jebkura izmēra galvai.

     

    Sprauslu skavas ar gumijas pārklājumu ir savienotas ar knupīti, izmantojot divas metāla ķēdītes, un padara šo BDSM aksesuāru tik īpašu, jo vergam ir jāpaliek mierīgam neatkarīgi no tā, cik sāpīgas kļūst sprauslu skavas. Īpaši cietajai verdzībai un lomu spēlēm, kur nekas netrūkst.

     

    Kas ir īpašs lodveida knupīšu knupītim ar krūšu spailīšu skavām?

     

    Vai vēlaties būt īpaši nežēlīgs? Erotiskā krūšu spraudņu skavu un lodīšu knupīša kombinācija jūs saviļņos. Lielisks produkts no mūsu SM rotaļlietu veikala. Aptuveni 4,5 cm plats lodveida knupis ir piestiprināts pie galvas aizmugures ar regulējama izmēra siksniņu. Sprauslu skavas nodrošina intensīvus un patīkamus sāpju stimulus.

     

    Kā lietot lodveida knupīti ar krūšu siksniņu skavām?

     

    Lodveida knupis ir savienots ar divām metāla ķēdēm, kuru galos ir piestiprinātas divas krūšu skavas. Palūdziet savam partnerim aizbāzt jums muti ar lodveida knupīti un piestipriniet abas sprauslu skavas pie sprauslām. Nelielās fiksējošās skrūves palīdz noteikt optimālo spiedienu un krūšu skavām ideāli pieguļošās sprauslu skavas.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Bumbiņainais knupis ar krūtsgala skavām, kas izgatavots no PU ādas un metāla
    • Sprauslu skavām ir aizsargvāciņi, kas novērš krūtsgala traumas.
    • Sprauslu skavas intensīvi stimulē sprauslas
    • Sprauslu skavām var regulēt spiediena intensitāti no maigas līdz spēcīgai
    • Sprauslu skavas un knupuru knupis ir savienoti ar ķēdītēm
    • Melns knupis ar regulējamu sprādzes aizdari
    • Izgatavots no izturīga materiāla
    • Kopējais garums aptuveni 55 cm, diametrs 40 mm

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sottomissione garantita

    Veramente bello, non ci aspettavamo un prodotto così ben rifinito. Il solo tenerlo in mano trasmette sensazioni fortissime ad entrambi. L'aspetto rude, la cinghia larga... sai già che non darà scampo. sottomissione garantita!

      Novērtēšana 

      Geile Optik beim Bondage

      Das ganze BDSM Accessoire wirkt gut verarbeitet. Der Knebeball ist von durchschnittlicher Größe und schmeckt aktzeptabel. Das Gefühl ist gummiartig etwas nachgiebig aber trotzdem fest. Der Ballknebel hat einen Mundwinkelschutz aus dem gleichen Material; ich vermute Silikon. Sehr gut! Der Gurt um den Kopf ist gut bedienbar (große Löcher) und wirkt gut verarbeitet. Die Verbindungsketten wirken gut montiert. Die Nippelklemmen lassen sich druckbegrenzen und wirken stabil. Ein Überzug verhindert zu große Schmerzen. Insgesamt ist der Ballknebel mit Nippelklemmen sehr wertig und wirkt sicher. Ich kann diesen Ballknebel mit Nippelklemmen nur empfehlen.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Bumbiņas knupis ar krūšu skavām

        Bumbiņas knupis ar krūšu skavām

        Jums nepietiek tikai ar žņaudzēšanu? Šis MEO ® bondage aksesuārs ir kaut kas ļoti īpašiem baudas sāpju cienītājiem. Šis lodveida knupis ir izgatavots no ādai draudzīgas plastmasas un ir 45 mm plats.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: