No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penis sūkņi Dr Cock

Informatīvais biļetens

Dzimumlocekļa paplašināšanās - pilns Dr. Cock komplekts

Pilns Dr. Cock komplekts efektīvai dzimumlocekļa palielināšanai, kas sastāv no dzimumlocekļa cilindra, krūtsgala cilindra, divvirzienu savienojuma un rokas sūkņa.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dr. Cock pilns komplekts, kurā ietilpst:

    • 1 x dzimumlocekļa cilindrs
    • 1 x krūtsgala cilindrs (pāris)
    • 1 x divvirzienu savienotājs (T-veida savienotājs Dr Cock cilindram)
    • 1 x rokas sūknis

     

    Lielākā daļa vīriešu vēlas garu, biezu un stingru dzimumlocekli. Dr Cock ar saviem lieliskajiem dzimumlocekļa palielināšanas produktiem apmierina šo vēlmi pēc ļoti liela dzimumlocekļa.

    Dzimumlocekļa pagarināšana un palielināšana ar dzimumlocekļa sūkņiem ir lēta, ļoti patīkama un, pats galvenais, efektīva metode, kas ir pazīstama jau gadiem ilgi un ko veiksmīgi izmanto daudzi vīrieši. Vīrieši visā pasaulē uzticas veiksmīgajai Dr. Cock sistēmai - efektīvai un nesāpīgai dzimumlocekļa palielināšanas metodei, jo tā ātri panāk vēlamos rezultātus.

    Sākotnēji dzimumlocekļa pagarināšanai un palielināšanai ir tikai īslaicīgs efekts; dzimumloceklis atkal uzbriest dažu stundu laikā un pēc tam atkal atgriežas sākotnējā izmērā. Tomēr, regulāri lietojot dzimumlocekļa sūkni (aptuveni divas reizes nedēļā), dzimumlocekļa audi tiek pastāvīgi izstiepti, tāpēc ilgtermiņā dzimumloceklis kļūst garāks un biezāks gan erekcijā, gan jo īpaši erekcijas laikā.

    Dr. Cock dzimumlocekļa cilindri ir izgatavoti no caurspīdīga akrila, un to forma ir veidota tā, lai perfekti pielāgotos dzimumloceklim. Lai palielinātu dzimumlocekli, tos izmanto kopā ar Dr Cock rokas sūkni. Tie ne tikai pagarina dzimumlocekli, bet arī palielina tā apkārtmēru. Doc Cock dzimumlocekļa palielināšanas speciālists lielu nozīmi piešķir komfortam un lietošanas ērtumam: cilindru atveres ir noapaļotas, tāpēc tiem nav nepieciešama papildu blīvējuma uzmava. Visiem cilindriem ir pašaizveroša rūpnieciskā vārsta savienojums ātrai un vienkāršai rokas sūkņa šļūtenes savienošanai (lūdzu, pasūtiet atsevišķi).

    Doc Cock vakuuma baloni ir pieejami dažāda diametra. Lielākos no šiem cilindriem izmanto vienlaicīgai dzimumlocekļa un sēklinieku sūknēšanai.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Lai sasildītu dzimumlocekli pirms sūknēšanas, iesakām dzimumlocekli iemasēt ar mūsu SOLEMEO sildošo lubrikantu.
    • Mūsu EXTREME koncentrāts Delay var atbalstīt paplašināšanās procesu.
    • Pirms un pēc lietošanas notīriet cilindru ar siltu ūdeni, maigām ziepēm un VERYCLEAN aerosolu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    I highly recommend it.

    Outstanding quality pump kit, worth every penny. I highly recommend it.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Serious hanging meat :-)

    Hi guys, many thanks. As with all MEO's gear it's quality, quality, quality. As a beginner pumper this kit is ideal. It's been three days and it's great to get some serious hanging meat. Can't wait to get in the gym or naked at the beach.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Dzimumlocekļa paplašināšanās - pilns Dr. Cock komplekts

    Dzimumlocekļa paplašināšanās - pilns Dr. Cock komplekts

    Pilns Dr. Cock komplekts efektīvai dzimumlocekļa palielināšanai, kas sastāv no dzimumlocekļa cilindra, krūtsgala cilindra, divvirzienu savienojuma un rokas sūkņa.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    12 citas preces tajā pašā kategorijā: