No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Pātagas un flogger

Informatīvais biļetens

Ādas pātaga

Intensīvai S&M erotikai: ar šo efektīgo augstas kvalitātes ādas pātagu jūs varat palutināt vai sodīt savu Sub, kā vien vēlaties...

Vairāk informācijas

4264/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Intensīvai SM erotikai: ar šo efektīvo augstas kvalitātes ādas pātagu jūs varat palutināt vai sodīt savu Sub tieši tā, kā jums patīk ...

     

    Ar augstas kvalitātes ādas SM pātagas mīksto galu jūs varat veikt maigus triecienus un maigi kairināt savu partneri. Taču vērša pātaga ir arī pietiekami gara un ātra, lai sniegtu spēcīgus sitienus.

    Ergonomiskais rokturis nodrošina optimālu vērša pātagas lietošanu, lai sitienus varētu izdarīt precīzi un ar vēlamo intensitāti. Lieliskā āda garantē elegantā soda instrumenta ilgu kalpošanas laiku. Rokas siksna palīdz noturēt stingru satvērienu ar pātagu.

     

    Intensīva SM sesija vai labs pēriens ir atkarīgs ne tikai no abu partneru mijiedarbības, bet lielā mērā arī no pātagas instrumenta kvalitātes. Mūsu pātagu ražošanā mums vienmēr ir tieša ietekme uz visām izgatavošanas detaļām, jo lielāko daļu sitamo instrumentu izstrādājam pašu spēkiem kopā ar pieredzējušiem pātagu meistariem.

     

    No ādas izgatavotu SM pātagu kopšana:

     

    Jau miecēšanas procesā ādai tiek pievienots neliels daudzums eļļas, kas palielina gatavās ādas svaru un piešķir tai īpaši patīkamu sajūtu un lielāku elastību. Lietošanas gaitā tā kļūst mīkstāka, nevis cietāka (atšķirībā no lētas ādas vai ādas imitācijas, kas laika gaitā kļūst cietāka un trauslāka). Šai ādai patīk, ja to laiku pa laikam kopj ar ādas smērvielu, bet vajadzības gadījumā to var arī nedaudz ieeļļot. Tomēr tas jādara taupīgi, lai neveidotos pastāvīga taukaina plēve.

     

    Kas vēl jāņem vērā?

     

    Erotisko spankingu ar mūsu produktiem var praktizēt dažādos veidos. Palete ir ļoti plaša - no maigiem glāstiem līdz izglītojošām spēlēm un bargiem sodiem ar sasiešanu. Neatkarīgi no tā, kā tiek praktizēta erotiskā spankinga izmantošana, saskaņā ar vispārēju vienprātību izšķirošais erotiskās spankinga izmantošanas princips ir absolūta drošība, saprātīgums un konsensualitāte (Safe, Sane, Consensual).

     

    Sīkāka informācija:

     

    • SM pātaga
    • Tā sauktajam "buļļa pātagai" no Teksasas ir divreiz šūts ādas rokturis ar gala karabīni (roktura garums aptuveni 20 cm).
    • Ar rokām pīts, apmēram 45 cm (plus roktura garums).
    • Pareizi sitot, pātagas galu var paātrināt līdz virsskaņas ātrumam, radot "pātagas plīkšķēšanu".

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfecto

    De los mejores que he probado. Buen tacto. Buena longitud. Buen olor. Da muy buena sensación con diferentes intensidades.

      Novērtēšana 

      Tolle Peitsche

      Dank Karabiner kann man die gut am Gürtel befestigen, war erst irritiert durch das leichte Gewicht aber erfüllt voll und ganz den Nutzen zu absoluter Zufriedenheit

        Novērtēšana 

        Ci piace davvero usarlo.

        Ci piace davvero usarlo. È meraviglioso vedere quanto è sensibile il tuo partner

          Novērtēšana 

          Absolut gut zu gebrauchen

          Absolut zu gebrauchen, hält auch härteren Gebrauch gut aus. Sie ist nicht ganz billig aber es lohnt sich absolut. Würde die Bullenpeitsche wieder kaufen.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          I am really enjoying the sessions.

          My owner has been using this bull whip for several months to discipline me for bad behaviour. After a few weeks getting used to the "sting" I am now really enjoying the sessions.

          • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          excellent

          my wife uses this whip every evening on my bare back as i wash up and do the housework. its quite harsh but she loves the crack and to see weals on my back

          • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Ādas pātaga

          Ādas pātaga

          Intensīvai S&M erotikai: ar šo efektīgo augstas kvalitātes ādas pātagu jūs varat palutināt vai sodīt savu Sub, kā vien vēlaties...

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          24 citas preces tajā pašā kategorijā: