No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

fisting Dildo - THE FISTER - Roka ar apakšdelmu

Esi drosmīgs, ziņkārīgs un izbaudi vēl nebijušu fisting pieredzi. Piepildiet savas slēptākās fisting fantāzijas ar MEO® fisting dildo THE FISTER. Šī reālistiskā vīrieša rokas ar apakšdelmu replika aizvedīs jūs uz anālās fist-fist fuck ekstāzes pasauli.

Vairāk informācijas

2019/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Esi drosmīgs, ziņkārīgs un izbaudi vēl nebijušu fisting pieredzi. Piepildiet savas slēptākās fisting fantāzijas ar MEO® fisting dildo THE FISTER. Šī reālistiskā vīrieša rokas ar apakšdelmu replika pārnesīs jūs uz anālās fist-fist fuck ekstāzes pasauli.

    Šī inovatīvā seksa rotaļlieta ir īpaši izstrādāta, lai paplašinātu jūsu robežas un sniegtu jums tādu fisting pieredzi bez partnera, par kādu jūs varētu tikai sapņot. Ar savu gludo, bet stingro tekstūru šis fisting dildo aizvedīs Jūs līdz neiedomājamām ekstāzes virsotnēm.

    THE FISTER ne tikai piepildīs Jūsu fantāzijas, bet arī pārsniegs tās!

    Ar pilnu vīrieša rokas apkārtmēru un visu apakšdelma garumu THE FISTER fisting dildo pilnībā aizpilda anālo atveri vai vagīnu. Šī dildo reālistiskās detaļas izstiepj jūsu slēptās erogēnās zonas un masē dziļākās ķermeņa daļas. Katrs šīs rokas pirksts ir prasmīgi izvietots tā, lai atvieglotu anālo vai vaginālo ievadīšanu un perfekti masētu jūsu iekšas. Tas nodrošina elpu aizraujošu stimulāciju, gluži kā īsti fisting.

    Atklājiet savas baudas neizpētītos dziļumus ar THE FISTER!

    Mūsu fisting Dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes, ķermenim draudzīga materiāla, kas lieliski pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai. Stingrais, bet elastīgais vinils nesatur ftalātus, ir draudzīgs ādai un saderīgs ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes.

    fisting Kā profesionālis ar fantastisko Lubrikantu ManCunt!

    Lubrikants ManCunt fistingam piešķir vēl reālistiskāku pieredzi! Izbaudiet maksimālu, reālistisku fisting prieku ar Lubrikantu ManCunt. Mūsu hibrīda anālais lubrikants ManCunt iegremdēs jūs intensīvas baudas pasaulē. Pateicoties unikālajai tekstūrai, kas izskatās un ir līdzīga īstai spermai, jūs izbaudīsiet nepārspējamu jutekliskumu. ManCunt apvieno silikona un ūdens bāzes lubrikantu priekšrocības vienā lubrikantā. Tam piemīt silikona lubrikantiem raksturīgā slīdamība, taču tas ir viegli nomazgājams ar ūdeni. Tāpēc varat koncentrēties uz baudu, neuztraucoties par dildo tīrīšanu pēc tam. Mūsu lubrikants ManCunt ir ūdenī šķīstošs, balts un krēmīgs - ideāli piemērots intensīvai un autentiskai fistingam. Tas ir īpaši izstrādāts ekstrēmam anālajam seksam un piedāvā sajūtu, kādu nespēj sniegt neviens cits lubrikants.

    Šī īpašā anālā dildo tīrīšana ir ļoti vienkārša. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai vienkārši izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai mūsu īpašo higiēnas aerosolu VERYCLEAN.

    Gatavojieties unikālai pieredzei, kas piepildīs jūsu fistinga fantāzijas. Ar mūsu fisting dildo jūs piedzīvosiet juteklisku atklājumu pasauli, kurā jūs pārkāpsiet savas robežas un sasniegsiet jaunus ekstāzes augstumus. Iegremdējieties neierobežotas iekāres un kaisles pasaulē. Esiet drosmīgi, ziņkārīgi un izbaudiet galējo fisting pieredzi kā vēl nekad agrāk.

    Sīkāka informācija:

    • Reālistisks dildo rokas formā.
    • Izmēri: 38 cm kopējais garums, 35 cm ievietojamais garums, 7,4 cm lielākais diametrs.
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus.
    • Dildo rokas formā kalpo vairākiem mērķiem anālajā un vaginālajā fistingā bez partnera. Dildo ļauj cilvēkam droši un kontrolēti izpētīt savas fistinga fantāzijas un vēlmes, nepaļaujoties uz partneri. Fistinga dildo var palīdzēt maigi izpētīt individuālās robežas un sagatavot ķermeni lielākiem ievadiem, kas ir īpaši svarīgi anālajam fistingam. Tas arī ļauj lietotājiem izpētīt savas komforta zonas un vēlmes attiecībā uz dziļumu, ātrumu un spiedienu. Turklāt fisting dildo var palīdzēt reālistiski iztēloties un piedzīvot fisting fantāzijas masturbācijas vai seksa ar partneri laikā. Visbeidzot, fisting dildo var arī izmantot, lai izstieptu un trenētu sfinktera muskuļus, tādējādi atvieglojot iespējamo fisting pieredzi ar partneri nākotnē.
    • Atklājiet jaunu erotiskās baudas dimensiju ar fisting dildo. Neatkarīgi no tā, vai meklējat reālistisku, lielu vai elastīgu fisting dildo, šeit, MEO, jūs atradīsiet tieši to, kas jums nepieciešams. Mūsu augstas kvalitātes silikona anālo fisting dildo piedāvājums sniedz nepārspējamu pieredzi un ir īpaši izstrādāts prasīgiem fisting mīlētājiem. Reālistisks fisting dildo ar reālistisku izskatu un tekstūru iegremdēs jūs fistinga baudas pasaulē. Šo fisting dildo elastīgums un lokanība ļauj jums pielāgoties savām individuālajām vajadzībām un sagatavoties intensīvai baudai. Ar īpašu uzlabotu fistinga dildo jūs varat doties jaunos stimulācijas augstumos. BDSM entuziastiem mēs piedāvājam īpašus fisting dildo, kas apmierina vēlmi pēc dominances un padevības. Pateicoties to izturīgajam dizainam un stiprajam satvērienam, tie ļauj izbaudīt autentisku fisting pieredzi, kas pārkāpj robežas un iedvesmo iztēli. Fistinga dildo ar piesūcekni paver plašas pašfistinga iespējas. Piestipriniet fisting dildo pie gludas virsmas un izbaudiet baudu bez rokām. Strap-On fisting Dildo ir ideāls risinājums pāriem, kuri vēlas kopīgi izbaudīt intīmos mirkļus. XL fisting Dildi nodrošina ārkārtīgas sajūtas un ir ideāli piemēroti tiem, kas meklē intensīvas sajūtas. Ar lielāko fisting dildo jūs piedzīvosiet jaunu intensitātes un apmierinājuma dimensiju. Veiciet meklēšanu MEO un atrodiet fisting dildo, kas atbilst jūsu vēlmēm. Iegremdējieties neierobežotas baudas pasaulē un izbaudiet īpašo fistinga baudījumu kā vēl nekad agrāk fisting kā vēl nekad agrāk.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    A wimper & moan Generator!

    A fantastic way to end hours of foreplay!
    A wimper & moan Generator!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    fisting Dildo - THE FISTER - Roka ar apakšdelmu

    fisting Dildo - THE FISTER - Roka ar apakšdelmu

    Esi drosmīgs, ziņkārīgs un izbaudi vēl nebijušu fisting pieredzi. Piepildiet savas slēptākās fisting fantāzijas ar MEO® fisting dildo THE FISTER. Šī reālistiskā vīrieša rokas ar apakšdelmu replika aizvedīs jūs uz anālās fist-fist fuck ekstāzes pasauli.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: