No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

Milzu dildo - The Great American Challenge - Liels želejveida dildo

Ja jums ir svarīgs izmērs, jūs būsiet sajūsmā par šo augstas kvalitātes milzu dildo The Great American Challenge gūsiet patiesu baudu ar šo augstas kvalitātes milzu dildo. Ar 39 cm garumu un iespaidīgo 9 cm diametru šis milzu dildo noteikti ir viens no patiešām lielajiem dildo.

Vairāk informācijas

2203/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja jums ir svarīgs izmērs, jūs būsiet sajūsmā par šo augstas kvalitātes milzu dildo The Great American Challenge. Ar 39 cm garumu un iespaidīgo 9 cm diametru šis milzu dildo noteikti ir viens no patiešām lielajiem dildo.

     

     

     

    Tā kā milzu dildo ir izgatavots no 100% PVC, tas pārliecina ne tikai ar samtaini mīksto virsmu, bet arī ar optimālu cietības un elastības līdzsvaru.

    Kuplais dzimumloceklis palutina jūsu baudas punktu, un nedaudz gludais kāts ir vienkārši fantastisks iekļūšanas laikā. Tā kā gigantiskajam dildo The Great American Challenge ir divas biezas bumbiņas, tas ir ideāli piemērots anālai baudīšanai un arī pielipst pie gludām virsmām, padarot to par universālu gigantisku dildo stimulējošam solo seksam. Izbaudiet milzu dildo The Great American Challenge vienatnē vai kopā ar partneri!

     

    Šis milzu dildo ir izgatavots no želejas - īpaši slidenas un gludas vielas. Tas ir izturīgs, tāpēc dildo kalpos ilgu laiku. Jūs varat to tīrīt virspusēji ar maigām ziepēm un ūdeni, taču tas regulāri jātīra arī ar seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekļiem, piemēram, VERYCLEAN. Pilnīgai baudai izmantojiet lubrikantu, piemēram, FUCKSLUT vai EZ2FUCK. Mūsu EXTREMEO aerosols atslābina sfinkteri un atvieglo ievietošanu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Milzu želejas dildo
    • 39 cm garš dildo ar visu nepieciešamo: izspūrušu dzimumlocekli un treknām bumbiņām. Tas ir ne tikai īpaši garš, bet arī pārsteidzoši 8 cm biezs un izgatavots no īpaši gluda želejas materiāla. Šis milzenis piepildīs visus jūsu sapņus.
    • Materiāls: PVC, nesatur ftalātus
    • Izmēri: garums 39 cm, diametrs aptuveni 8 cm
    • Iegādājieties lielos dildo MEO, vadošajā tiešsaistes veikalā, kas piedāvā dildo, seksa rotaļlietas vīriešiem un anālos spraudņus.
    • Šis milzu dildo nekādā gadījumā nav paredzēts iesācējiem; ikvienam, kam patīk spēlēties ar milzīgu dildo, jābūt "praktizētam" un arī jāuzmanās, lai nesavainotos. Tā izmēra un diametra dēļ ar milzu dildo jārīkojas uzmanīgi. Īpaši tad, kad milzu dildo tiek izmantots pirmo reizi, ir nepieciešama pārliecināta instinkta prasme.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    I LOVE IT !

    Je me gode beaucoup dans mes films sur twitter, et instagram (bottomtoys) donc les godes sont important pour mes activités
    J'aime le fait qu'il n'y a pas de traces de joint, il est parfaitement lisse, et la ventouse a une tres bonne tenue.
    Pas trop large , ni trop long c 'est parfait pour demarrer l'anal il est tres souple et lisse.
    J'ai par contre un peu peur sur la duree de vie de la matiere transparente, j'ai peur qu'elle jaunisse avec le temps

    • 4 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Raumschmuck in Penisform

    Diese grandiose Penisnachbildung kann ich mir sehr gut als dominanten Zimmerschmuck in einem erotischen Salon für BDSM-Spiele vorstellen. Davor können die Sklavinnen/Sklaven niederknien, bevor sie die männliche Dominanz hingebungsvoll erleben dürfen.

    • 2 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Up for a challenge?

    Up for a challenge? See if you can overcome the ultimate sexual hurdle with the Great American Challenge. This giant dildo is for you if you've been looking for much MUCH more than an average experience.

    At 16 inches long, with a girth of 12 inches around, this is one BIG cock. It has an enlarged head, and a super smooth shaft that's soft and flexible due to the jelly rubber material, yet it definitely has enough firmness to satisfy. The base features thick balls and a flat suction base so the Challenge is able to be mounted to most flat surfaces and be used hands-free. The extremely large size and thickness makes this a great choice for an experienced user (NOT for the faint of heart!), if you're a beginner, check out our other products for something similar in a smaller size.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Milzu dildo - The Great American Challenge - Liels želejveida dildo

    Milzu dildo - The Great American Challenge - Liels želejveida dildo

    Ja jums ir svarīgs izmērs, jūs būsiet sajūsmā par šo augstas kvalitātes milzu dildo The Great American Challenge gūsiet patiesu baudu ar šo augstas kvalitātes milzu dildo. Ar 39 cm garumu un iespaidīgo 9 cm diametru šis milzu dildo noteikti ir viens no patiešām lielajiem dildo.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: