No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

EXCESS butt plug līdz Dr. Sado - Anālais BDSM

EXCESS by Dr. Sado: Nekas iesācējiem - milzis starp BDSM dibena spraudņiem! Nosaukums EXCESS šim monstrozajam butt plug iemieso pārmērību un ekstrēmumu. Tas ir ne tikai anālais spraudnis, bet arī izaicinājums, paziņojums un dažiem varbūt arī mērķis.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    EXCESS by Dr. Sado: Nekas iesācējiem - milzis starp BDSM dibena spraudņiem! Nosaukums EXCESS šim briesmīgajam butt plug no Extremeo sērijas iemieso neierobežotību, pārmērību un ekstrēmumu. Tas nav tikai anālais spraudnis, tas ir izaicinājums, paziņojums un dažiem varbūt arī mērķis. "Excess" angļu valodā nozīmē "pārpalikums" vai "pārmērība" un tādējādi iemieso tieši to, kas ir šī butt plug: lielums un intensitāte, kas pārsniedz ierasto.

     

    EXCESS butt plug no Dr. Sado:

     

    Sado, BDSM pasaules vizionārs un izgudrotājs, ir radījis ievērojamo butt plug EXCESS mEO Extremeo sērijai. Šis unikālais butt plug aicina ekstrēmas anālās stimulācijas cienītājus ceļojumā uz vēl neapgūtu un intensīvu kulmināciju. Nosaukums "Excess" norāda uz pārspīlēšanu un normu un robežu pārkāpšanu. Dr. Sado vīzija bija radīt ekskluzīvu butt plug, kas izaicinātu lietotājus pārsniegt savas fiziskās un emocionālās robežas, vienlaikus nodrošinot drošu veidu, kā paplašināt anālās iespējas un atvērtību.

     

    butt plugEXCESS pārsteidz ar savu iespaidīgo izmēru un detalizēto, gandrīz velnišķīgo dizainu. Butt plug EXCESS ir piemērots ne tikai solo seansiem, bet arī ļauj izbaudīt intensīvus seksa mirkļus BDSM attiecībās, kas ir gan fiziski, gan emocionāli bagātinoši. Papildinot Extremeo klāstu, šis butt plug ir izstrādāts, lai veicinātu intensīvus un drosmīgākus seksuālos piedzīvojumus. Tas rada saikni starp izmēru un intensitāti un paver jaunu anālās pieredzes dimensiju.

     

    Turklāt butt plug EXCESS ir arī paziņojums un aicinājums izpētīt intensīvākas un tumšākas savas baudas puses. Tas mudina jūs no jauna interpretēt un definēt savu baudu, anālo stimulāciju un savas robežas. Ar butt plug EXCESS mūsu ļoti pieredzējušie klienti var ienirt ekstrēmas anālās stimulācijas pasaulē un doties galējās ekstāzes ceļojumā.

     

    Ar butt plug EXCESS ejiet līdz savām robežām un vēl tālāk!

     

    Anālā stimulācija vēl nekad nav bijusi tik intensīva! EXCESS butt plug tika izstrādāts tiem, kuri meklē augstākās anālās stimulācijas sajūtas, kuri vēlas piedzīvot ekstrēmo un pārbaudīt savas personīgās robežas vai varbūt pat tās pārspēt. Šis butt plug no Dr. Sado ar savu iespaidīgo izmēru un ar to saistīto intensīvo stimulāciju nozīmē seksuālu pieredzi, kas sniedzas tālu ārpus ierastā.

     

    Vairāk ir VAIRĀK: Kā butt plug EXCESS Radīs revolūciju jūsu seksuālajā dzīvē!

     

    Anālo seksa rotaļlietu pasaulē EXCESS ir milzis, koloss, kas aicina uz ārkārtīgu baudu un pārmērīgu baudījumu. Seksuālās izpētes un BDSM prakses kontekstā butt plug simbolizē EXCESS simbolizē arī vēlmi spēlēties ar savām fiziskajām robežām un izturību. Tas simbolizē intensīvu fizisku pieredzi, un BDSM kontekstā to var izmantot kā varas un pakļaušanās instrumentu.

     

    Galīgais apmierinājums: EXCESS aizved jūs līdz jūsu robežām!

     

    Turklāt butt plug EXCESS ir arī paziņojums visiem tiem, kuri, būdami uzticīgi devīzei "vairāk ir vairāk", nevēlas piekāpties savām seksuālajām izpausmēm. Šeit vārda pārnestā nozīmē "tu neizliesi pupiņas, tu izliesi pupiņas". Tādējādi tas nozīmē arī zināmu bagātību, neierobežotu un neierobežotu dzīvi no iekāres, kas daudziem mūsu klientiem, visticamāk, šķiet atbrīvojoša un piepildoša.

     

    Spēcīgs satvēriens, brīvas rokas prieks: Jūsu EXCESS Anālais spraudnis paliek tur, kur vēlaties.

     

    Dr. Sado piešķir lielu nozīmi ideālai funkcionalitātei. Pateicoties tā spēcīgajam piesūceknim EXCESS butt plug stingri piestiprinās pie visām gludām virsmām. Tas nodrošina drošu un stabilu fiksāciju, kamēr jūsu rokas ir brīvas, lai veltītu sevi citām seksīgām aktivitātēm. Neatkarīgi no tā, vai jūs novietojat Dr. Sado butt plug uz sienas, grīdas vai jebkuras citas piemērotas virsmas, tas droši turēsies savā vietā EXCESS Anālais spraudnis droši turas savā vietā. Tāpēc varat pilnībā koncentrēties uz savu baudu un piedzīvot neaizmirstamus ekstāzes mirkļus, neuztraucoties par anālā spraudņa turēšanos EXCESS Anālais spraudnis.

     

    Jūsu izvēle, jūsu prieks: Izvēlieties savu EXCESS Anālais spraudnis!

     

    Katrs ķermenis ir unikāls, un katram cilvēkam ir individuālas vēlmes. Tāpēc Dr. Sado piedāvā jums butt plug EXCESS divos dažādos izmēros. Lai jūs varētu izvēlēties versiju, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām un vēlmēm.

     

    • M izmērs = monstrozs: kopējais garums 23 cm, ievietojamais garums 19 cm, augšējais diametrs aptuveni 4,5 cm, maksimālais diametrs 6 cm, pamatnes diametrs aptuveni 9,7 cm
    • L izmērs = ļoti monstrozs: kopējais garums 24 cm, ievietojamais garums 21 cm, augšdaļas diametrs aptuveni 5,5 cm, maksimālais diametrs 8 cm, pamatnes diametrs aptuveni 11 cm.

     

    Tādējādi butt plug EXCESS ir nepārprotams un spēcīgs simbols seksuālā pārspēka pasaulei. Pasauli, kurā pārmērības ir ne tikai vēlamas, bet arī vēlamas.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • EXCESS - Lielisks butt plug
    • Bezgalīgā ekstāze: The EXCESS pārsniedz visas robežas!
    • Ar rokām veidots anālais korķis ar piesūcekni no Extremeo sērijas.
    • Pieejams divos izmēros.
    • butt plug EXCESSS ir anālais spraudnis, ko izstrādājis Dr. Sado.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus.
    • Lietošana EXCESS Anālais spraudnis var būt aizraujoša pieredze, ja zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu ievietošanu, mēs iesakām izmantot mūsu Extremeo aerosolu, kas atslābina sfinktera muskuļus un padara anālā poda ievietošanu patīkamāku EXCESS Anālais aizbāžnis ir patīkamāks.
    • Lietojot seksa rotaļlietas, kas izgatavotas no silikona, piem EXCESS Lietojot silikona seksa rotaļlietas, piemēram, anālo kontaktdakšu, jāizvairās no silikona bāzes lubrikantiem, jo tie var ietekmēt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua, kas nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami ar silikona anālo kontaktdakšu EXCESS Var droši lietot kopā ar silikona anālo kontaktdakšu. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators vēl vairāk optimizē pieredzi, ļaujot dziļāk un vienmērīgāk sadalīt lubrikantu. Tas ļauj ievietot EXCESS Tas padara anālā korķa ievietošanu ērtāku un drošāku, jo pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Pēc katras lietošanas anālais korķis ir EXCESS Rūpīgi jāiztīra. Šim nolūkam mēs iesakām izmantot mūsu VERYCLEAN aerosolu, kas nodrošina rūpīgu un higiēnisku tīrīšanu un padara anālo aizbāzni gatavu nākamajai anālā poda ievietošanai EXCESS Anālais korķis ir gatavs nākamajam anālajam piedzīvojumam.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Novērtēšana 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Novērtēšana 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          EXCESS butt plug līdz Dr. Sado - Anālais BDSM

          EXCESS butt plug līdz Dr. Sado - Anālais BDSM

          EXCESS by Dr. Sado: Nekas iesācējiem - milzis starp BDSM dibena spraudņiem! Nosaukums EXCESS šim monstrozajam butt plug iemieso pārmērību un ekstrēmumu. Tas ir ne tikai anālais spraudnis, bet arī izaicinājums, paziņojums un dažiem varbūt arī mērķis.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: