No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Seksa gultasveļa - Sheets of San Francisco

Informatīvais biļetens

Balta uzstādāmā loksne - Sheets of San Francisco

Ļaujieties savai iekārei bez ierobežojumiem! Mūsu ūdensnecaurlaidīgā, baltā lateksa izskata piegulošā pārklājiņa no Sheets of San Francisco pasargās jūsu matraci.

 

Vairāk informācijas

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ūdensnecaurlaidīga loksne ar lateksa izskatu. Šī augstas kvalitātes, izturīgā, šķidrumu necaurlaidīgā pārklājiņa nodrošina patīkamu sajūtu pret ādu un ir izstrādāta, lai aizsargātu jūsu matraci guļamistabā.

     

    • Ūdensnecaurlaidīga
    • Elpojošs
    • Komfortabla pret ādu
    • Var mazgāt veļasmašīnā
    • Bezšuvju virsma
    • Ražots ASV

     

    Vienkārši ielieciet to veļas mazgājamajā mašīnā pēc tam, kad jautrība ir beigusies, - loksne būs gatava atkārtotai lietošanai īsā laikā.

     

    Divslāņu augsto tehnoloģiju poliuretāna audums ar gumijas sajūtu.

     

    Pieguļoša plēve ar 25,4 cm stūriem

    Svars atkarībā no izmēra no 1050 līdz 1304 gramiem

     

    Izmēri: Cal King, Double, Full Size, King, Queen, Standard, Super King, Twin

     

     

     

    Šeit varat pasūtīt auduma paraugu testēšanai!

     

     

    IESAISTIETIES SLIDENĀ UN SLAPJĀ JAUTRĪBĀ!!!

    Sheets of San Francisco - kad jūs vienkārši vēlaties būt pats par sevi

    Lielākajai daļai no mums patīk sekss, kas var ietvert visdažādākos netīrumus. Tāpēc Sheets of San Francisco komanda vēlējās radīt produktu klāstu, kas ļautu jums darīt jebko jebkurā vietā un laikā, nedomājot par sekām.

    Jau no paša sākuma Sheets of San Francisco bija apņēmības pilni radīt augstas kvalitātes augstākās kvalitātes izstrādājumus, kas būtu lieliski pieskārieni ādai un vienlaikus būtu arī ļoti praktiski un izturīgi. Sheets of San Francisco pēc daudziem ilgiem izpētes mēnešiem izdevās izstrādāt unikālus audumus un dizainus, kas galu galā ļāva izveidot inovatīvo izstrādājumu klāstu, ko mēs piedāvājam šodien.

    Pieguļošo palagu un gultas pārklāju klāstā tiek izmantoti izsmalcināti audumi, kas ne tikai necaurlaidīgi pret šķidrumiem, bet arī piedāvā daudzas citas priekšrocības. Tās ir elpojošas, tām ir fantastiska sajūta un patīkama pieskāriena sajūta pret ādu, turklāt tās ir ļoti izturīgas. Pārsteidzoši, ka mūsu palagi ir arī ļoti viegli mazgājami, tāpēc tos var izmantot atkal un atkal.

    Loksnes ir paredzētas visdažādākajām interesēm - no jutekliskām masāžām līdz erotiskām spēlēm ar lielu lubrikanta daudzumu, ēdienu, vaska vai ūdens sporta spēlēm - mūsu loksnes ir piemērotas visām vēlmēm.

     

    Piezīme par baltajiem izstrādājumiem no Sheets of San Francisco:

     

    Lūdzu, ņemiet vērā, ka daži produkti un krāsainais vasks var radīt traipus. Mēs iesakām pirms lietošanas izmēģināt šos produktus uz neliela laukuma.

     

    Mūsu pavisam jaunā balto palagu un spilvenu līnija ir pieejama jau tagad. Daudzi mūsu klienti atkal un atkal ir lūguši baltas palagi. Mēs esam ieklausījušies un tagad varam piedāvāt rezultātu. Mūsuprāt, šīs palagi paver pavisam jaunu dimensiju perversā seksā. Ilgu laiku fetiša pasaulē valdīja tumšas un drūmas krāsas, taču tagad, šķiet, tā pievēršas spilgtām un svaigām krāsām. Mēs vēlamies, lai mūsu palagi būtu daļa no šīs tendences, un vēlējāmies atbalstīt šīs tendences ar balto līniju. Mūsu baltajā līnijā tiek izmantoti tieši tādi paši augstas kvalitātes audumi kā mūsu standarta melnajās palagos.

     

    Ja dzīvojat kopīgā dzīvoklī vai žāvējat savas palagus uz veļas līnijas, tagad jums nav jāuztraucas par to, ko citi varētu domāt par mūsu jaunajām baltajām palagiem. No pirmā acu uzmetiena mūsu palagi izskatās kā parasta gultasveļa. Tikai ieskatoties tuvāk, jūs pamanīsiet juteklisko sajūtu un ūdensnecaurlaidīgās īpašības. Daudzi mūsu klienti vienkārši atstāj palagus uz gultas, lai gulētu gultā vai būtu gatavi nākamajai izklaides sesijai. Neatkarīgi no tā, kur jūs izvēlaties glabāt vai izmantot šīs jaunās baltās palagus, tie neliksies garām jūsu acīm.

     

    Rūpīgi izstrādātie audumi, no kuriem mēs izgatavojam mūsu palagus, ir necaurlaidīgi daudziem šķidrumiem un citiem produktiem, un tie ir pat izturīgi pret vasku. Daži produkti, jo īpaši krāsainais vasks, var radīt traipus. Ja pārsvarā nodarbojaties ar vaska rotaļām, iesakām palikt pie mūsu melnajām loksnēm. Pretējā gadījumā melnajām vai baltajām loksnēm ir tieši tādas pašas izcilas īpašības.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Novērtēšana 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Balta uzstādāmā loksne - Sheets of San Francisco

      Balta uzstādāmā loksne - Sheets of San Francisco

      Ļaujieties savai iekārei bez ierobežojumiem! Mūsu ūdensnecaurlaidīgā, baltā lateksa izskata piegulošā pārklājiņa no Sheets of San Francisco pasargās jūsu matraci.

       

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      8 citas preces tajā pašā kategorijā: