No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sekss slings un mīlestības šūpoles

Informatīvais biļetens

Fuck Strap 2.0 - Vislabākais Doggy Style piederums

Suņa stils: tas padara šo seksa pozu vēl patīkamāku! Ar Fuck Strap MEO ir izstrādājis vienkāršu, bet atjautīgu risinājumu, kas radīs revolūciju suņa stilā. Šī siksna ne tikai ļauj dziļāk un intensīvāk iekļūt, bet arī nodrošina komfortu un stabilitāti katrā iekļūšanas posmā no muguras.

Vairāk informācijas

7925/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Suņa stils: tas padara šo seksa pozu vēl patīkamāku! Ar Fuck Strap MEO ir izstrādājis vienkāršu, bet atjautīgu risinājumu, kas radīs revolūciju suņa stilā. Šī siksna ne tikai ļauj dziļāk un intensīvāk iespiesties, bet arī nodrošina komfortu un stabilitāti katrā iespiešanās posmā no muguras.

    Jūsu partneris var pievelkt jūs tuvāk, izmantojot siksnu, kas rada vēl ciešāku savienojumu un lielāku kontroli. Vienlaikus siksna palīdz jums pilnībā padoties.

    Priekšrocības suņa stila seksam starp sievieti un vīrieti:

    • Intensīvāka stimulācija: Dziļāka iekļūšana var spēcīgāk stimulēt noteiktas sievietes erogēnās zonas, īpaši G punktu, un tādējādi izraisīt intensīvākas sajūtas.
    • Fiziska tuvība: Partneri var fiziski tuvināties, kas var radīt intensīvāku intimitātes un saiknes sajūtu.
    • Dažādība: dziļāka iekļūšana piedāvā cita veida stimulāciju un var būt patīkama pārmaiņa no citām seksuālām darbībām vai pozām.
    • Psiholoģiskais aspekts: Dažiem cilvēkiem dziļa iekļūšana var būt arī psiholoģiski pievilcīga, jo bieži vien tā ir saistīta ar dominanci, kontroli vai vienkārši intensīvu piederības sajūtu.
    • Stimulācija vīrietim: dziļa penetrācija vīrietim var būt arī intensīvāka, jo uz dzimumlocekli tiek izdarīts lielāks spiediens, kas palielina stimulāciju.


    Vīrieša un vīrieša seksa stila priekšrocības:

    • Prostatas stimulācija: viena no galvenajām anālās iekļūšanas iezīmēm vīriešiem ir iespēja stimulēt prostatu (sauktu arī par "P punktu"). Dziļāka iekļūšana ļauj šo erogēno zonu stimulēt intensīvāk un mērķtiecīgāk, kas var izraisīt intensīvāku orgasmu.
    • Intensīvākas sajūtas: Daudziem vīriešiem dziļāka iekļūšana var radīt intensīvākas fiziskās sajūtas, jo anālajā zonā ir daudz nervu galu.
    • Psiholoģiskie aspekti: Dažiem vīriešiem patīk psiholoģiskais aspekts, ko var radīt dziļa iekļūšana.
    • Fiziska tuvība: Tāpat kā vaginālas iekļūšanas gadījumā, arī dziļa anālā iekļūšana var palielināt fizisko tuvību starp partneriem un veicināt intimitātes sajūtu.
    • Dažādība: tā nodrošina cita veida stimulāciju un var būt pārmaiņa salīdzinājumā ar citām seksuālajām praksēm.
    • Palieliniet intensitāti, uzlabojiet komfortu un izdzīvojiet savas mežonīgākās fantāzijas ar Fuck Strap. Nepieciešams visiem suņu stila cienītājiem!


    Izgatavots no augstas kvalitātes neilona un neoprēna, Fuck Strap ir patīkams uz ādas, vienlaikus garantējot izturību un robustumu. Un pēc intensīvas pieredzes? Vienkārši ielieciet to veļas mazgājamajā mašīnā, un tas atkal būs kā jauns.

    Vairāk informācijas:

    • Fuck Strap - Vislabākās Doggy Style siksnas
    • Materiāls: Mazgājams speciāls audums (neilons un neoprēns).
    • Lūk, kā tas darbojas sīkāk: Lai gūtu pilnvērtīgu suņa stila pieredzi, vienkārši apvelciet jostu ap gurniem, iedodiet partnerim jostas rokturus un noliecieties uz priekšu. Šī siksna ir fantastiski piemērota seksa pastiprināšanai suņa pozā. Mīkstais polsterējums un izturīgā neilona siksna paceļ jūsu iegurni, nodrošinot lielāku kontroli un dziļāku iekļūšanu. Siksna Fuck Strap ir ērta un viegli lietojama, un abos tās galos ir rokturis ar regulējamu sprādzi.
    • Neatkarīgi no jūsu dzīvesvietas mēs piegādājam visā pasaulē. MEO seksa veikalus var atrast ne tikai Eiropā, piemēram, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Īrijā, Norvēģijā, Zviedrijā u. c., bet visā pasaulē, piemēram, MEO seksa veikalu Spānijā, seksa veikalu Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu sortimentu tiešsaistē varat atrast Čehijā, bet, ja jūsu valoda ir igauņu, mūsu BDSM produktus tiešsaistē varat pasūtīt Igaunijā. Mums ir arī seksa veikals Bulgārijā un plašs BDSM un erotisko produktu klāsts Slovākijā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Our sex is elevated to another level

    Thinking about taking her from behind is a visual that excites me most. Adding the Doggie Style Strap and our sex is elevated to another level…one that is deeper and stronger. Fortunately for me, she enjoys the Strap and the position just as much as I do.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Hündchenstellung

    OMFG .... So fest, hart und tief wurde ich noch nie ge..... äh, "genommen" ...
    Hammer das Ding !!! Und der Preis ist Spitze.
    Material ist angenehm auf der Haut durch die Polsterung.
    Eigentlich will ich, seitdem wir diesen Gurt haben, nur noch in der Hündchenstellung "genommen" werden....

      Novērtēšana 

      Could be the best toy you ever buy

      If you or your lover cant get enough doggy style then MEO's Fuck Strap - Doggy Style Belt may be the toy for you. This durable strap is designed to help you get a hold of him/her and get the deepest penetration possible with less effort than you've ever experienced. The belt itself is durable yet soft so that you dont have to worry about it becoming uncomfortable in the least, and the webbing straps make it easy to keep control of the situation no matter how intense it may get.

      Fits any size and shape to ensure everyone who wants a good ploughing will get one, and the Fuck Strap - Doggy Style Belt makes it easy to take doggy style to a whole new level. Whether you love getting ploughed or know someone who does, the Fuck Strap could be the best toy you ever buy.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Ermöglicht SEHR tiefes Eindringen. TOP

      Für den Passiven sehr bequem und man kann sehr gut relaxen.
      Es kann noch tiefer Eingedrungen werden, da sich der Aktive richtig schön festhalten kann und den Passiven / die Passive fest an sich heranziehen kann.
      Nicht mehr wegzudenken !
      Ich bin so dankbar für diese Erfindung.

      • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Parfait

      Ce produit est génial. Je n'avais jamais connu une telle pénétration.

        Novērtēšana 

        Hündchenstellung

        Ein wirklich sehr einfaches, aber sehr geniales Produkt, dass den Verkehr in der Hündchenstellung intensiviert und erleichert. Der Partner kann einen sehr eng an sich heranziehen und noch tiefer penetrieren. Eine absolute Kaufempfehlung von mir.

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Give him the ride of his life

        Pull him closer and fuck him deeper; a comfortable padded strap that you place around the bottom's waist, with two handles for the top to pull on in order to make him truly yours. Pull back on the strap as you push in deeper and give him the ride of his life.

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Deepest penetration possible

        If you or your lover can’t get enough doggy style then the Doggy Style Belt may be the toy for you. This durable strap is designed to help you get a hold of them and get the deepest penetration possible with less effort than you’ve ever experienced.

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Fuck Strap 2.0 - Vislabākais Doggy Style piederums

        Fuck Strap 2.0 - Vislabākais Doggy Style piederums

        Suņa stils: tas padara šo seksa pozu vēl patīkamāku! Ar Fuck Strap MEO ir izstrādājis vienkāršu, bet atjautīgu risinājumu, kas radīs revolūciju suņa stilā. Šī siksna ne tikai ļauj dziļāk un intensīvāk iekļūt, bet arī nodrošina komfortu un stabilitāti katrā iekļūšanas posmā no muguras.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: