No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ādas maskas

Informatīvais biļetens

BDSM ādas maska ar knupīti - jūsu maska pilnīgai pakļaušanai

Izbaudiet jaunu BDSM dimensiju ar mūsu mīksto nappa ādas masku. Šī maska, kas ir MEO Bondage veikala bestsellers, apvieno izcilu komfortu ar daudzfunkcionālu pielāgojamību un perfektu, ciešu piegulēšanu, pateicoties aizmugurē esošajai aukliņai.

Vairāk informācijas

4474/S2

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet jaunu BDSM dimensiju ar mūsu mīksto nappa ādas masku. Šī maska, kas ir MEO bondage veikala bestsellers, apvieno lielisku valkāšanas komfortu ar daudzfunkcionālu pielāgojamību un perfektu, ciešu piegulēšanu, pateicoties aizmugurē esošajai aukliņai.

    BDSM ādas maska ar knupeli - jūsu maska pilnīgai pakļaušanai

    Kāpēc mūsu klienti jau daudzus gadus mīl šo ādas masku, kas ir MEO veikala bestsellers? Tas ir vienkārši: tā ļauj jums pilnībā ļauties un pastiprināt pieredzi pēc jūsu vēlēšanās. Maska ir veidota tā, lai to varētu elastīgi pielāgot valkātāja vēlmēm. Pateicoties acu un mutes atverēm, tā nodrošina mazāku izolāciju, skaidru redzi un brīvu elpošanu, kad tas nepieciešams. Brīžos, kad ir vēlama lielāka maņu deprivācija, var viegli piestiprināt aizsietās acis un mutes kloķi, lai pastiprinātu pieredzi. Turklāt maska ir paredzēta orālajam seksam, padarot to par patiesi sapņainu aksesuāru daudzpusīgām rotaļām. Šī lielā pielāgošanās spēja padara mūsu ādas masku par klientu iecienītu un ilgstoši iecienītu!

    Augstas kvalitātes izgatavošana un daudzpusība:

    Maska ir sarežģīti izstrādāta un tai ir atsevišķi noņemami acu un mutes aizsegi, kas ļauj individuāli pielāgot maņu deprivāciju. Zem noņemamā mutes vāciņa ir iestrādāts kumosam drošs dzimumlocekļa formas mutes knupis, kas nodrošina smalku dominanci un kontroli BDSM seansa laikā.

    Integrēta BDSM apkakle:

    Īpašs mūsu BDSM ādas maskas akcents ir integrētā apkakle, kas izgatavota no tādas pašas augstas kvalitātes ādas un ir aizslēdzama, lai nodrošinātu maksimālu drošību un padevību. Šī detaļa ne tikai izceļ vizuālo pievilcību, bet arī piedāvā papildu kontroles un ierobežošanas iespējas sesiju laikā. Komplektā iekļautā piekaramā atslēga ar divām atslēgām ļauj to ērti un droši lietot, kā arī sniedz jums un jūsu partnerim papildu drošību.

    Elastība, izmantojot inovatīvas bloķēšanas iespējas:

    Tiem, kas vēlas vēl vairāk pielāgot savas verdzināšanas sesijas, ādas maska piedāvā iespēju to bloķēt ar mūsu parasto piekaramo atslēgu vai mūsu digitālo pašnozīmēšanas laika atslēgu MEOBOND. MEOBOND laika slēdzene ir ideāli piemērota ādas maskām, roku dzelžiem, knaģiem un šķīstības jostām, un ļauj precīzi plānot verdzināšanas seansu ilgumu - ar iestatījumiem līdz pat 100 stundām.

    MEO: vārds, kam var uzticēties!

    MEO ir viens no vadošajiem ražotājiem, kas piedāvā augstas kvalitātes BDSM aksesuārus, kas ir atzīti visā pasaulē. Pateicoties konsekventai inovācijai un bezkompromisa kvalitātes nodrošināšanai, MEO ir izveidojis savu vārdu, kas BDSM sabiedrībā nozīmē uzticību un apmierinātību. Pateicoties gadu desmitiem gadu ilgai pieredzei augstākās klases BDSM produktu izstrādē un ražošanā, MEO garantē, ka ikviens aksesuārs atbilst visaugstākajiem standartiem. Mūsu produkti ir izgatavoti no rūpīgi atlasītiem materiāliem un tiek pakļauti stingrai kvalitātes kontrolei, lai nodrošinātu, ka tie ir ne tikai droši, bet arī īpaši izturīgi un efektīvi.

    Ar MEO BDSM ādas masku jūs izbaudīsiet BDSM sesijas intensitāti pavisam jaunā veidā. Ieguldiet produktā, kas lieliski apvieno drošību, komfortu, pakļaušanos un dominanci.

    Vairāk informācijas:

    • Ādas BDSM maska
    • Ar integrētu apkakli
    • Slēdzama ar piekaramo atslēgu vai digitālo laika slēdzeni MEOBOND.
    • Komplektā ietilpst piekaramā atslēga ar divām atslēgām un detalizētas ādas kopšanas instrukcijas.
    • MEO un MEOBOND ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā.
    • Mūsu ādas maskas piedāvā ekskluzīvu stila un funkcionalitātes kombināciju BDSM aksesuāru cienītājiem. Katra ādas maska mūsu klāstā ir rūpīgi izgatavota no augstas kvalitātes ādas, kas ne tikai garantē izturību, bet arī nodrošina augstu komforta līmeni. Mūsu ādas maskas ir dažāda dizaina, sākot no vienkārša stila līdz pat maskām ar sarežģītām aizdares sistēmām un integrētām funkcijām, piemēram, mutes aizbāžņiem, tāpēc mūsu ādas maskas ļauj izbaudīt BDSM pēc individuāla pasūtījuma. Katras ādas maskas pielāgojamība garantē perfektu piegulumu, savukārt izturīgā āda spēj izturēt BDSM sesijas intensitāti. Gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem - mūsu ādas maskas ir ideāla izvēle ikvienam, kas vēlas paplašināt savu maņu pieredzi. Atklājiet mūsu ādas masku daudzveidību un kvalitāti, kas īpaši izstrādātas, lai droši un stilīgi piepildītu jūsu visdziļākās fantāzijas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Bonne qualité

    Très satisfaite de cet achat. Bon rapport qualité/prix, la cagoule est de bonne qualité et ajustable à l'arrière.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Superbe produit

    Superbe produit, de bonne qualité et conforme au descriptif, semble très robuste, et la taille est ajustable pour les grosse têtes comme la mienne, livraison rapide!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Excellent

    Excellent hood. Comfortable is the word. Thank you!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Extreme bondage

    My partner and I have acquired this lovely piece of equipment...and oh how it has given our sessions of extreme bondage a truly higher lift?...I am in complete control at all times...and he is just begging for more, more, more ...

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr ordentlich gearbeitet

    Die Maske von MEO ist sehr ordentlich gearbeitet, das Leder ist angenehm weich, riechtt nich und färbt nicht.... Durch die Schnürung paast die Maske sehr gut.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Klasse Bondagemaske

    Die Maske kommt geil wenn man sie dem Sklaven aufsetzt und als erstes die Augenklappe benutzt.Bleibt dann noch der Mund offen, wo ich als erstes meinen XXXX reinstecke und später dann den Knebel.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    its a wonderful hood

    its a wonderful hood my friend is my master and puts me in this and let the games begin ....it hides all my expressions and allows him to push both of our limits...

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I could not scream or see or hear anything

    I spent 4 hours locked inside this whilst tied in a strict hogtie and suspended from the garage rafters. With hubbie using a remote dildo,vibrating butt plug and large nipple weights I could not scream or see or hear anything. It was 4 hours of torture and I loved it. Cant wait till next time!

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BDSM ādas maska ar knupīti - jūsu maska pilnīgai pakļaušanai

    BDSM ādas maska ar knupīti - jūsu maska pilnīgai pakļaušanai

    Izbaudiet jaunu BDSM dimensiju ar mūsu mīksto nappa ādas masku. Šī maska, kas ir MEO Bondage veikala bestsellers, apvieno izcilu komfortu ar daudzfunkcionālu pielāgojamību un perfektu, ciešu piegulēšanu, pateicoties aizmugurē esošajai aukliņai.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    8 citas preces tajā pašā kategorijā: