No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal krelles

Informatīvais biļetens

Anal krelles 

Ar anālajām pērlītēm orgasms ir 10 x spēcīgāks. Anālās pērlītes no interneta veikala MEO® ir piemērotas gan iesācējiem, gan ekspertiem. Pateicoties to augstajai elastībai, gludajai virsmai un praktiskajai atgriešanās cilpai, anālās pērlītes nodrošina aizraujošu un kaislīgu seksu.

12
par lapu
Rādīt 13 - 24 no 29 vienībām
Rādīt 13 - 24 no 29 vienībām

Ar anālajām pērlītēm orgasms ir 10 x spēcīgāks. Anālās pērlītes no interneta veikala MEO® ir piemērotas kā anālās pērlītes iesācējiem , tā arī ekspertiem. Pateicoties to augstajai elastībai, gludajai virsmai un praktiskajai atgriešanās cilpai, anālās pērlītes nodrošina aizraujošu un kaislīgu seksu.

 

Kas ir anālās pērlītes?

 

Pēc anālajiem spraudņiem, seksa mašīnām, anālajiem dildo un anālajiem vibratoriem tieši anālās bumbiņas (sauktas arī par anālajām ķēdītēm, anālajām krellēm vai anālajām bumbiņām ) sniedz anālā seksa mīļotājiem lielu baudu. Tās sastāv no virknes vienāda vai dažāda izmēra bumbiņu, kas ir savienotas ar aukliņu vai stingri savienotas viena ar otru. Anālo bumbiņu galā ir izvilkšanas rokturis, kas neļauj anālajām bumbiņām pazust anālajā atverē. Anālās lodītes ir piemērotas gan vīriešiem, gan sievietēm, un tās var nodrošināt neticami spēcīgus orgasmus gan solo seksa, gan kopīgas mīlēšanās laikā. Mūsu klientu vidū īpaši iecienīta ir metode, ar kuras palīdzību kulminācijas laikā anālās lodītes tiek izvilktas, tādējādi desmitkārtīgi pastiprinot orgasma sajūtu.

 

Mūsu anālās pērlītes varat nēsāt visu mīlēšanās laiku vai izmantot tās, lai sagatavotos pirms anālā seksa. Zinošajiem patīk arī integrēt anālās pērlītes BDSM seansa laikā.

 

Kādi ir anālo pērlīšu veidi?

 

MEO anālās pērlītes ir pieejamas visdažādākajos dizainos, izgatavotas no visdažādākajiem materiāliem un dažādos izmēros. Bieži vien anālās pērlītes ir izgatavotas no ķermenim draudzīga silikona, taču ir pieejamas arī anālās pērlītes no metāla, piemēram, alumīnija vai nerūsējošā tērauda, kā arī no neplīstoša stikla. Atkarībā no savām vēlmēm varat izvēlēties dažāda diametra bumbiņas un anālās ķēdītes garumu. Anālās lodītes var būt vienāda izmēra vai arī sākt ar mazām un palielināties virzienā uz aizmuguri. Atšķiras arī bumbiņu forma: no apaļas līdz ovālai, nav nekādu ierobežojumu. Lai nodrošinātu īpaši intensīvu stimulāciju, dažās mūsu anālo bumbiņu seksa rotaļlietās ir iebūvēta vibrācija vai elektrostimulācija. Pirms izlemjat par konkrētu anālo bumbiņu veidu , jums arī jāpajautā, vai tām jābūt izgatavotām no stingra vai elastīga materiāla.

 

Kā lietot anālās pērlītes?

 

Ja esat izvēlējies mūsu brīnišķīgās anālās pērlītes, pirms lietošanas uzklājiet lubrikantu Alphamale Aqua, lai tās būtu vieglāk ievietot. Pirms tam ir arī labi sevi notīrīt ar anālo skalošanas līdzekli. Pēc tam uzklājiet uz pirksta lubrikantu vai Extremeo aerosolu un maigi masējiet savu vai partnera anālo atveri, lai atslābinātu muskuļus un sagatavotu to anālo pērlīšu ievietošanai. Pēc tam ievietojiet anālās pērlītes vajadzīgajā dziļumā. Kad anālais kakls būs pietiekami atslābis, jūs varēsiet izjust īstus uzbudinājuma viļņus, kad seksa laikā pārvietosiet anālo ķēdīti vai atstāsiet to pilnībā ievietotu. Papildu stimulācija anālajā atverē nodrošina elpu aizraujošu baudu un eksplozīvus orgasmus.

 

Kad ir norimuši pēdējie orgasma drebuļi, varat uzmanīgi izņemt anālās ķēdītes un notīrīt tās ar ziepēm un ūdeni vai rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.

 

Kādu anālo lubrikantu izmantot anālajām pērlītēm?

 

Neliels EXTREMEO aerosols, kas atslābina anālo atveri, atvieglos ievadīšanu! Lūdzu, izmantojiet mūsu silikona anālās pērlītes tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua by MEO®, lai pagarinātu to kalpošanas laiku! Metāla vai stikla anālās pērlītes var izmantot arī ar silikona lubrikantiem.

 

Kā tīrīt anālās pērlītes?

 

Pēc lietošanas mūsu anālās pērlītes var notīrīt ar siltu ūdeni un mūsu aerosolu VERYCLEAN, jo to virsma ir gluda.