No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal krelles

Informatīvais biļetens

Piepūšamās XL anālās pērlītes ar atsvaru un gredzenu

Mūsu piepūšamās anālās bumbiņas ar gredzenu ir sarūpējušas jums uzbudinošu pārsteigumu: iekšpusē ir paslēpti smagi atsvari, kas sniegs jums fantastisku pilnības un stimulācijas sajūtu. Ievietojiet anālās bumbiņas, piepumpējiet tās, uzlieciet locekļa gredzenu un izbaudiet, kad anālās bumbiņas pašas sevī veidosies un iedzīs jūs orgasmiskā neprātā!

Vairāk informācijas

2408/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu piepūšamās anālās bumbiņas ar gredzenu ir sagādājušas jums uzbudinošu pārsteigumu: iekšpusē ir paslēpti divi integrēti smagi atsvari, kas sniegs jums fantastisku pilnības un stimulācijas sajūtu. Ievietojiet anālās bumbiņas, uzpumpējiet tās, uzlieciet locekļa gredzenu un izbaudiet, kad anālās bumbiņas pašas iebāzīsies jūsos un novedīs līdz orgasmiskam neprātam!

     

    Nekad iepriekš neko līdzīgu neesat piedzīvojis: katrs solis, katra kustība izraisa spēcīgu dzimumlocekļa un sēklinieku stimulāciju, kamēr piepūšamās anālās bumbiņas jūs pilnībā piepilda, izstiepj un vienlaikus stimulē jūsu prostatu!

     

    Vai piepūšamās anālās bumbiņas ir piemērotas lietošanai 24/7?

     

    Skaidrs "jā"! Piepūšamās anālās lodītes ar atsvaru un gredzenu var diskrēti nēsāt zem apģērba. Tās pārliecina, apvienojot dzimumlocekļa gredzena priekšrocības, kas nodrošina stingru erekciju, ar lielo piepūsto anālo bumbiņu papildu stimulāciju. Lieliska priekšrocība: sūknis ir noņemams!

     

    Kas padara piepūšamās anālās pērlītes ar atsvaru un gredzenu tik īpašas?

     

    Parastās anālās rotaļlietas nodrošina, ka esat izstiepts un piepildīts. Tomēr ar mūsu anālajām pērlītēm, kuras varat ievietot kā parastas anālās pērlītes, jūs simtkārtīgi paplašināsiet stimulāciju. Kad tās ir ievietotas, jūs varat tās piepūst līdz 10 cm, daudzkārt pārsniedzot to sākotnējo izmēru. Vislabākais: tiklīdz mūsu anālās pērlītes ir piepumpētas, jūs varat noņemt rokas sūkni un baudīt anālās pērlītes bez kaitinošiem piederumiem un doties ar tām uz klubu vai sporta zāli.

     

    Vai šīs anālās pērlītes uzpumpēšanai ir vairāk piemērotas profesionāļiem vai iesācējiem?

     

    Gan vieniem, gan otriem! Profesionāļus pārsteigs anālo pērlīšu unikālais efekts, taču arī iesācēji var izbaudīt anālo pērlīšu radītās intensīvās sajūtas, jo anālās pērlītes var ievietot mazas un neuzpumpētas, un pēc tam tās var piepumpēt līdz vēlamajam izmēram.

     

    Kas padara šīs piepūšamās anālās pērlītes tik īpašas?

     

    Zem elastīga, bezšuvju silikona virsmas atrodas smagas tērauda lodītes, kas piešķir anālajām pērlītēm ļoti lielu svaru elpu aizraujošai stimulācijai. Mūsu anālās krelles nodrošina arī augstu komforta līmeni, tāpēc tās bez problēmām var nēsāt vairākas stundas - turklāt diskrēti, jo sūknis, ar kuru anālās krelles var piepūst, ir noņemams! Neatkarīgi no tā, vai esat birojā, iepērkaties vai nodarbojaties ar seksu ar savu partneri - MEO® anālās pērlītes palutinās jūs visā garumā!

     

    Kā ievietot anālās pērlītes? Kā lietot piepūšamās anālās pērlītes ar gredzenu?

     

    Ja esat izvēlējies mūsu anālās pērlītes, pirms lietošanas uzklājiet lubrikantu Alphamale Aqua, lai tās būtu vieglāk ievietot. Pirms tam ir arī labi sevi notīrīt ar anālo dušu. Pēc tam uzklājiet uz pirksta lubrikantu vai Extremeo aerosolu un maigi masējiet savu vai partnera anālo atveri, lai atslābinātu muskuļus un sagatavotu to anālo pērlīšu ievietošanai. Mēs arī iesakām iepilināt anālo atveri ar lubrikantu, izmantojot mūsu "Lube Shooter".

     

    Pēc tam sēkliniekus vienu pēc otra izstumj cauri gredzenam, kam seko neelpo dzimumloceklis. Gredzens tiek iestumts pēc iespējas tālāk līdz dzimumlocekļa pamatnei, lai gredzens vienlaikus aptvertu dzimumlocekli un sēkliniekus. Uzklājiet nedaudz lubrikanta (mēs iesakām mūsu lubrikantu uz ūdens bāzes Alphamale Aqua) uz anālajām pērlītēm, kas savienotas ar locekļa gredzenu, pēc tam uzmanīgi iebīdiet anālās pērlītes anālajā atverē vienu pēc otras.

     

    Tikai tad, kad anālās lodītes ir pilnībā ievietotas, tās uzmanīgi piepilda ar gaisu, izmantojot balona sūkni. Tās pašas ieslīd pareizajā pozīcijā, pakāpeniski piepildot zarnu un izstiepjot to. Tiek stimulēti taisnās zarnas nervi, un vīriešiem spēcīgs spiediens tiek izdarīts arī uz prostatu.

     

    Tagad iegurnis jāpārvieto no priekšpuses uz aizmuguri un atkal atpakaļ. Mūsu anālās bumbiņas, veicot šo kustību, attīsta savu dzīvi, ko zina tikai ļoti prasmīgi seksa partneri vai labi drāžotāji. Smagās tērauda lodītes kustas piepumpēto anālo bumbiņu iekšienē un nodod savu enerģiju (mēs to saucam par "drāšanās enerģiju"), anālajām bumbiņām nekustoties. Stingrie triecieni, kļūstot arvien spēcīgāki un spēcīgāki, pārraida tieši un dziļi ķermeņa kodolā. Neticama pieredze ar katru kustību un katru soli.

     

    Daudzas priekšrocības, kas pārliecina visā līnijā:

     

    Izgatavotas no labākā silikona, kas nesatur ftalātus - nekaitīgs ķermenim, neporains un samtaini mīksts, lai sniegtu unikālu, ārkārtīgi apmierinošu anālo sajūtu.

     

    Kādu lubrikantu lietot kopā ar anālajām pērlītēm?

     

    Neliels EXTREMEO aerosols, kas atslābina anālo atveri, atvieglos ievietošanu! Lūdzu, lietojiet mūsu anālās pērlītes tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua by MEO®, lai pagarinātu savas jaunās seksa rotaļlietas mūžu!

     

    Kā tīrīt piepūšamās anālās pērlītes?

     

    Pēc lietošanas mūsu anālās pērlītes, pateicoties to gludajai virsmai, var notīrīt ar siltu ūdeni un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Piepūšamās anālās pērlītes
    • Mūsu anālās pērlītes ir lieliski piemērotas gan iesācējiem, gan pieredzējušiem cienītājiem. Mūsu anālās bumbiņas ar savu lielo elastību, gludo silikona virsmu un praktisko atgriešanās cilpu nodrošina aizraujošu un kaislīgu mīlēšanos.
    • piemērots 24/7
    • Ārkārtīgi ērti valkājamas, pilnībā piepildītas anālās bumbiņas ar stimulējošiem iekšējiem atsvariem.
    • Piepūšamas ar noņemamu sūkni
    • Ar integrētu, elastīgu gredzenu
    • Izmēri: Ievietojamais garums aptuveni 17 cm, diametrs 32-35 mm (var piepūst līdz 10 cm diametram),
    • Materiāls: medicīniskais silikons un metāls
    • Tīrīšana pirms un pēc lietošanas ar VERYCLEAN aerosolu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Provoca dipendenza

    Oh oh oh...attenzione attenzione. Provoca dipendenza...

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Amazing

    Premium quality inflatable anal beads with steel rolling balls that stimulate the anus when you move back and forth. Pump them up gradually to prepare the anus for penetration. Adjust the balls against the prostate to let the steel rotating balls create a unique and amazing sensation that you have never felt. Also comes with attached cock ring which makes it ideal for masturbation.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Mi piace molto, molto deciso

    Mi piace molto, molto deciso

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Déçu

    Difficile de rentrer les deux boules car trop souple, et ont du mal à rentrer en place et se maintenir. Entre le coq Ring et les boules, la liaison est trop courte pour pouvoir user des deux en même temps. La solution intermédiaire, Étant de ne rentrer qu’une boule. Donc déçu

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Plug double Boule !

    De sextoy est un pur délice, je l'ai essayé, bien gonflé en me masturbant, j'ai pris un super pied !!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Fantastisches Gefühl im Ar....

    Bin vollkommen begeistert. Easy zu handeln und das Gefühl im Ar.... ist fantastisch.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Kind of poor design, but great.

    Firstly, I do love this toy, but I have one gripe with the design. Unless you want your genitals pulled between your leggs (as some do, i'm sure) the cock ring is too close to the inflated part. Anyway that's not the part of the toy I was interested in when I bought it so it still gets 5 stars. Very enjoyable.

    • 7 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Geile Analkugeln

    Die Analkugeln sind geil. Wenn Sie aufgepumpt sind fühlst du sich offen.
    Ein Verbesserung Vorschlag hätte ich noch, es wäre gut, wenn ein Abblaseventil mit dran wäre, da es auch Menschen gibt die etwas dicker sind und die kommen dann später eventuell schlecht an des loch kommen um die Luft wieder rauszulassen

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    These anal beads opens you right up

    These anal beads opens you right up! Insert it with minimal pressure and get it in deep. Then when you pump it up and let it go, you will feel open, wide open!

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Piepūšamās XL anālās pērlītes ar atsvaru un gredzenu

    Piepūšamās XL anālās pērlītes ar atsvaru un gredzenu

    Mūsu piepūšamās anālās bumbiņas ar gredzenu ir sarūpējušas jums uzbudinošu pārsteigumu: iekšpusē ir paslēpti smagi atsvari, kas sniegs jums fantastisku pilnības un stimulācijas sajūtu. Ievietojiet anālās bumbiņas, piepumpējiet tās, uzlieciet locekļa gredzenu un izbaudiet, kad anālās bumbiņas pašas sevī veidosies un iedzīs jūs orgasmiskā neprātā!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    28 citas preces tajā pašā kategorijā: