No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Seksa rotaļlietas 

Mums ir viss, kas padara sievietes un vīriešus laimīgus: spēcīgi vibratori, labākās anālās pērlītes, prostatas stimulatori, neparasti dildi, mazi, bet arī milzīgi anālie spraudņi un jaunākās paaudzes masturbatori.

12
par lapu
Rādīt 25 - 36 no 63 vienībām
Rādīt 25 - 36 no 63 vienībām

Dažas no visbiežāk pārdotajām seksa rotaļlietām ir šādas:

1. Vibratori: tie, iespējams, ir visbiežāk pārdotās seksa rotaļlietas, jo tos var izmantot gan sievietes, gan vīrieši un tie piedāvā dažādas funkcijas, piemēram, dažādus vibrācijas ātrumus un veidus.

2. Dildo: Tos izmanto gan sievietes, gan vīrieši, un tie ir dažāda izmēra un formas. Tie var būt manuāli vai elektriski.

3. Anālās rotaļlietas: Tās ir populāras starp cilvēkiem, kuriem patīk anālais sekss, un tās var būt dildo, spraudņu vai prostatas masāžas aparātu veidā.

4. Kēgela bumbiņas: Tās ir īpaši populāras sieviešu vidū, jo palīdz stiprināt iegurņa dibena muskuļus un palielina seksuālo jutīgumu.

5. Masturbatori: tie ir īpaši populāri vīriešu vidū, jo reālistiski imitē vagīnu vai muti un atvieglo masturbāciju.

 

Kad runa ir par labākajām seksa rotaļlietām vīriešiem, vispirms ir jāpārvar tas, kas jūs ir atturējis no vīriešu seksa rotaļlietu lietošanas - vienatnē vai kopā ar partneri: nedaudz puritāniska kauna izjūta par masturbāciju, tīrīšanas grūtības, tas, ka labākās seksa rotaļlietas vīriešiem it kā izskatās pēc citplanētiešu piedēkļiem.

Kam vajadzīgs silikons, ja jums ir rokas? Spēcīgāks, spēcīgāks, dzīvi apliecinošāks orgasms izklausās labi, bet cik daudz uzlabojumu patiešām ir prostatas masāžierī vai vīriešu masturbatorā? Diezgan daudz.

Seksa rotaļlietas var izdarīt to, ko jūs un jūsu partneris nespējat, lai arī cik talantīgi jūs būtu. Turklāt cilvēka anatomijas dēļ jums būs grūti stimulēt prostatu, kas pazīstama arī kā vīriešu G punkts, vienlaikus darbojoties priekšā. Tieši šeit talkā nāk vibratori, prostatas masāžas līdzekļi un dibena spraudņi.

Bet mēs esam tikuši tālāk. Pat tad, ja tu pats vēl neesi gatavs izpētīt savu pēcpusi, ir daudz seksa rotaļlietu, kas padarīs tavu masturbācijas spēli no labas par lielisku! Dažas no šīm rotaļlietām ir lieliski izmantojamas arī kopā ar partneri. Vai arī ne! Nākamreiz, kad tev nepieciešams mazliet pašmīlestības, dāvā savām rokām atpūtu un savam ķermenim pavisam jaunu silikona sajūtu. Ir pienācis laiks padarīt savu sevis seksu jaunu un varbūt nedaudz dīvainu. Lūk, labākās seksa rotaļlietas vīriešiem.

Dažādi seksa rotaļlietu veidi vīriešiem

Ir tik daudz dažādu seksa rotaļlietu kategoriju, ka var būt grūti tām izsekot. Zemāk sniegts pārskats par galvenajiem seksa rotaļlietu vīriešiem veidiem.

Strokeri:

Šīs rotaļlietas, ko dēvē arī par masturbatoriem, uzmavas vai "kabatas pīšļiem", bieži vien ir cauruļveida un veidotas tā, lai apvītu jūsu dzimumlocekli un nodrošinātu 360 grādu baudu. Daži strokeri vibrē, uzkarst vai tiem ir citas patīkamas funkcijas, bet citi ir paredzēti tikai tam, lai jūs varētu tos ieeļļot un pārvilkt roku pār kātu, gluži tāpat, kā jūs to darītu ar savu roku.

Penisa vibratori:

Pretēji izplatītajam uzskatam, ne tikai sievietes izbauda vibrāciju guļamistabā. Daži no šiem vibratoriem ir veidoti tā, lai aptvertu visu vārpstu, bet citi ir vērsti uz konkrētām zonām, piemēram, frenulumu. Uz dzimumlocekļa var izmantot arī tādus vibratorus, kas nav īpaši paredzēti šim nolūkam, piemēram, vibratorus ar nūjiņu - sajūtas ir līdzīgas, lai gan nedaudz mazāk pielāgotas anatomijai.

Erekcijas gredzeni:

Erekcijas gredzeni ir viens no obligātajiem vīriešu aksesuāriem. Tiem ir trīs galvenās priekšrocības: Penisa gredzeni padara erekcijas uzturēšanu mazāk apgrūtinošu, tie padara erekciju grūtāku un atvieglo orgasma aizkavēšanu. To panāk, ļaujot asinīm ieplūst dzimumloceklī, bet neļaujot tām tikpat viegli ieplūst atpakaļ. Daži gredzeni vibrē, lai tos varētu izbaudīt gan jūs, gan jūsu partneris, bet citi ir vienkārši vienkārši elastīgi gredzeni bez papildu funkcijām.

Aizmugurkaula aizbāžņi un prostatas masieri:

Prostatu dēvē arī par P punktu. To uzskata par G punkta anatomisko ekvivalentu, jo tās pieskāriens daudziem cilvēkiem ir ļoti patīkams un pat var izraisīt orgasmu. Aizmugurkaula spraudņi un prostatas masāžas līdzekļi - daži no tiem vibrē vai rotē - seksa vai masturbācijas laikā nodrošina "pilnības sajūtu", kas izraisa intensīvāku vai atšķirīgu orgasmu.