No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Male Edge Basic - dzimumlocekļa paplašinātājs dzimumlocekļa paplašināšanai

Ar Male Edge dzimumlocekļa paplašinātājs jūs varat palielināt savu dzimumlocekli bez tabletes vai operācijas. Dzimumloceklis kļūst garāks un kuplāks jau pēc dažiem lietošanas reizēm. Šis dzimumlocekļa pagarinātājs izmanto dabisku, bet ļoti efektīvu izstiepšanas tehniku. Šī neķirurģiskā metode nodrošina iespaidīgu dzimumlocekļa augšanu, kas ir klīniski pārbaudīta un veiksmīgi

Vairāk informācijas

3141/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar Male Edge dzimumlocekļa paplašinātājs jūs varat palielināt savu dzimumlocekli bez tabletes vai operācijas. Dzimumloceklis kļūst garāks un kuplāks jau pēc dažiem lietošanas reizēm. Šis dzimumlocekļa pagarinātājs izmanto dabisku, bet ļoti efektīvu izstiepšanas tehniku. Šī neķirurģiskā metode nodrošina iespaidīgu dzimumlocekļa augšanu, kas ir klīniski pārbaudīta un veiksmīgi pierādīta.

     

    Male Edge Basic ir sākuma līmeņa dzimumlocekļa palielināšanas modelis mūsu produktu klāstā. Tam ir visi nepieciešamie piederumi, un tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, lai nodrošinātu optimālus rezultātus.

     

    Nesamazinot veiktspēju, mūsu sākumlīmeņa Male Edge Basic ir ievietots klasiskā zilā un baltā aizsargvāciņā.

     

    Male Edge Basic dzimumlocekļa palielināšanas komplektā ir:

     

    • 1 gabals - Male Edge dzimumlocekļa pagarinātājs
    • 1 gabals - lineāls/mērierīce
    • 1 gabals - Male Edge produktu kārba
    • 1 gab - Male Edge ceļojuma soma
    • 1 gab. - Oficiālā Male Edge programma (brošūra)
    • 2 gab. - Male Edge gumijas cilpas

     

    Ja meklējat vairāk piederumu, apskatiet Male Edge Extra Penis Extender un mūsu luksusa dzimumlocekļa uzlabotāju Male Edge Pro.

     

    Kā lietot Male Edge dzimumlocekļa pagarinātāju?

     

    Uzlieciet dzimumlocekļa pagarinātāju uz sava neekskutētā dzimumlocekļa un ērti savelciet gumijas cilpas. Tas ir nesāpīgs un ērts valkāšanai stāvot, ejot vai sēžot, pat diskrēti zem vaļīga apģērba. Lai saņemtu detalizētus norādījumus, Male Edge piedāvā arī tiešsaistes piekļuvi detalizētam skaidrojošam video. Ja jums ir specifiski jautājumi, varat arī reģistrēties forumā un saņemt īpašas konsultācijas.

    Vai dzimumlocekļa pagarinātāji darbojas? Jā, tie darbojas!

     

    Male Edge izmanto dzimumlocekļa vilkšanas metodi (dzimumlocekļa izstiepšana), kas ir dabiskākais veids, kā palielināt dzimumlocekli. Bet kā darbojas dzimumlocekļa vilkšana? Laika gaitā vienmērīgi izstiepjot dzimumlocekļa kātu, audu šūnas dalās un vairojas - šo procesu sauc par "citokinēzi" -, nodrošinot pastāvīgu dzimumlocekļa garuma un apkārtmēra palielināšanos. Jā - Male Edge iedarbība ir paliekoša! Ar Penis Stretcher izmantoto dzimumlocekļa palielināšanas tehniku var veikt diskrēti mājās, tāpēc nevienam nav jāzina par nodomu pagarināt dzimumlocekli.

    Dzimumlocekļa izstiepšanas treniņu plāns:

     

    Mūsu sešu nedēļu "Lēnās uzsākšanas plāns" ir ideāla apmācības programma pirmreizējiem lietotājiem, lai pierastu pie Male Edge ierīces un dzimumlocekļa stiepšanas metodes. Male Edge apmācības programma dod organismam laiku pierast pie dzimumlocekļa pagarinātāja, sākotnēji pielietojot tikai nelielu vilkmes spēku un īslaicīgi lietojot ierīci.

     

    Pēc tam vilkšana un lietošanas ilgums tiek pakāpeniski palielināts no nedēļas uz nedēļu. Sākuma grafiks ir paredzēts kā vadlīnijas - ja jūtat, ka varat progresēt ātrāk, nekā norādīts, tas nav problēma, jo izstrādājumu jebkurā gadījumā ir ļoti droši lietot. Kad ir sasniegti vēlamie rezultāti, dzimumlocekļa palielināšanas programmu var vienkārši pārtraukt, jo rezultāti ir paliekoši un nav nepieciešamas papildu apmācības.

    Dzimumlocekļa izstiepšanas priekšrocības:

     

    Jūsu ķermenis, iespējams, ir perfekts tieši tāds, kāds tas ir. Bet kāpēc gan nepiešķirt nedaudz lielāku izmēru un baudīt lielāku dzimumlocekli? Mēs uzskatām, ka Male Edge dzimumlocekļa palielināšana palielinās jūsu pašapziņu, uzlabos seksuālo dzīvi un līdz ar to arī dzīves kvalitāti. Mūsuprāt, dzimumlocekļa palielināšana ir tikai vēl viens veids, kā uzturēt savu ķermeni veselīgu, tāpat kā jūs apmeklējat sporta zāli vai veselīgi ēdat. Tāpēc sāciet savu ceļojumu uz lielāku dzimumlocekli jau šodien. Male Edge dzimumlocekļa pagarinātājs ir oriģinālā un labākā dzimumlocekļa palielināšanas metode. Male Edge jau vairāk nekā 20 gadus ar lepnumu ražo labākos dzimumlocekļa pagarinātājus un bauda vairāk nekā pusmiljonu apmierinātu lietotāju visā pasaulē.

     

    • Pastāvīga dzimumlocekļa palielināšana
    • Spēcīgāka/garāka erekcija
    • Var palīdzēt novērst priekšlaicīgu ejakulāciju
    • Izliekta dzimumlocekļa iztaisnošana (Peironija slimība)
    • Male Edge nav blakusparādību medicīniskā nozīmē.

    Kā darbojas dzimumlocekļa pagarinātājs? Kas ir dzimumlocekļa pagarinātājs?

     

    Peņa pagarinātājs ir ierīce, ko nēsā virs dzimumlocekļa, lai vairākas stundas dienā maigi izstieptu audus. Kad jūtaties ērti, lietojot ierīci, un audi sāk izstiepties, pakāpeniski palieliniet ierīces vilkmi un stundu skaitu, ko izmantojat ierīci katru dienu. Male Edge dzimumlocekļa pagarinātājs ir dzimumlocekļa palielināšanas ierīce, kas izmanto vilkmi, lai palielinātu dzimumlocekļa garumu un apkārtmēru. Dzimumlocekļa pagarinātāji ir vispopulārākā dzimumlocekļa pastāvīgas palielināšanas metode. Izņemot dārgu operāciju specializētā klīnikā, dzimumlocekļa pagarinātājs ir vienīgā medicīniski pierādītā metode, kas ļauj iegūt garāku un biezāku dzimumlocekli. Atšķirībā no ķirurģiskām dzimumlocekļa palielināšanas procedūrām ierīces, kas palielina dzimumlocekli ar vilkšanas palīdzību, nerada nopietnus riskus. Šo metodi var ērti un diskrēti veikt mājās, tā ir droša, ja tiek lietota pareizi, un ir dabisks veids, kā palielināt dzimumlocekli. Male Edge dzimumlocekļa pagarinātājs var arī palīdzēt koriģēt dzimumlocekļa izliekumu.

    Cik bieži ir jālieto dzimumlocekļa pagarinātājs?

     

    Daudzi vīrieši domā, ka, izmantojot dzimumlocekļa pagarinātāju ilgāk, nekā ieteikts, rezultāti būs ātrāki. Tomēr tas nav visefektīvākais veids, kā panākt ātrāku dzimumlocekļa palielināšanos. Dzimumlocekļa pagarinātāji ir paredzēti dzimumlocekļa garuma un biezuma palielināšanai ilgākā laika periodā, jo tas ir dabisks process. Ja Male Edge ierīce tiek lietota ieteicamo stundu skaitu katru dienu vairāku mēnešu garumā, dzimumloceklis ievērojami palielināsies. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka katra vīrieša ķermenis ir atšķirīgs. Daži vīrieši rezultātus sāks redzēt jau pēc dažiem mēnešiem, bet citiem tas var prasīt pat sešus mēnešus. Taču, ja programma tiek ievērota neatlaidīgi un apņēmīgi un ierīce tiek lietota pareizi katru dienu, mēs garantējam, ka jūs redzēsiet ievērojamus dzimumlocekļa palielināšanās rezultātus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Male Edge dzimumlocekļa pagarinātājs dzimumlocekļa palielināšanai
    • Male Edge dzimumlocekļa pagarinātāju var nēsāt diskrēti un ērti zem brīvi piegulošiem apģērbiem dienas vai nakts laikā. Male Edge dzimumlocekļa izstiepējs izstiepj dzimumlocekļa kātu, un jūs varat regulēt vilkšanas spēku. Šī vilkšanas kustība stimulē šūnu dalīšanos audos, kas veicina audu augšanu, tādējādi laika gaitā dzimumloceklis kļūst garāks un biezāks.
    • Erekcijas uzlabošanai: garākai un cietākai erekcijai.
    • Piemērots dzimumloceklim no 4 līdz 24 cm
    • Materiāls: POM
    • Diametrs: 2,0 - 3,5 cm

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    but hell

    I am extremely happy with this device. I went from 11.2 to a solid 14.4" :D - My wife can't walk as well the next day now

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    This is the best device i have used

    This is the best device i have used. I started with 4 inches.....and after 4 months i can proudly say i am a genuine 6 inches!!!!! My boyfriend is very happy with my new size....so i am going to stretch it even further....i think i should be able to reach 8 inches in 1 year. I will stop streching at 10 inches ,as my boyfriends arse can only take so much cock!!!!!!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Male Edge Basic - dzimumlocekļa paplašinātājs dzimumlocekļa paplašināšanai

    Male Edge Basic - dzimumlocekļa paplašinātājs dzimumlocekļa paplašināšanai

    Ar Male Edge dzimumlocekļa paplašinātājs jūs varat palielināt savu dzimumlocekli bez tabletes vai operācijas. Dzimumloceklis kļūst garāks un kuplāks jau pēc dažiem lietošanas reizēm. Šis dzimumlocekļa pagarinātājs izmanto dabisku, bet ļoti efektīvu izstiepšanas tehniku. Šī neķirurģiskā metode nodrošina iespaidīgu dzimumlocekļa augšanu, kas ir klīniski pārbaudīta un veiksmīgi

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: