No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Acu maskas un aizsietas acis

Informatīvais biļetens

Anatomiska BDSM acu maska Sensory Deprivation

Sensorās deprivācijas BDSM kontekstā mērķis ir bloķēt vienu maņu - šajā gadījumā redzi -, lai asinātu pārējās maņas un tādējādi palielinātu sajūtu intensitāti. Mūsu anatomiskā, absolūti necaurspīdīgā acu maska garantē tieši šādu pieredzi. Tā ir ne tikai BDSM aksesuārs, bet arī ieeja elpu aizraujošās sajūtās.

Vairāk informācijas

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Sensorās deprivācijas BDSM kontekstā mērķis ir bloķēt vienu maņu - šajā gadījumā redzi -, lai asinātu pārējās maņas un tādējādi palielinātu sajūtu intensitāti. Mūsu anatomiskā, absolūti necaurspīdīgā acu maska garantē tieši šādu pieredzi. Tas nav tikai BDSM aksesuārs, tie ir vārti uz elpu aizraujošām sajūtām.

     

    Vai esat gatavs atteikties no kontroles? Šī acu maska revolucionāri mainīs jūsu nākamo BDSM seansu!

     

    Izslēdzot redzes sajūtu ar acu masku, radīsiet intensīvu iegremdēšanos citās maņās. Katra skaņa, lai cik klusa tā būtu, smalkāki pieskārieni un smalki aromāti pēkšņi kļūst daudz klātesošāki. BDSM scenārija ietvaros acu maska ļauj tās lietotājam zaudēt sevi sava veida padevībā, atteikties no kontroles un pilnībā iegremdēties mirklī. Šis paaugstinātas jutības un vienlaikus izjustās bezaizsardzības stāvoklis padziļina pieredzi, padarot to intensīvāku un neaizmirstamāku. Tieši šī paaugstinātā jutekliskā uztvere padara Sensory Deprivation acu masku par neaizstājamu sastāvdaļu BDSM pasaulē.

     

    Kāpēc šī acu maska ir obligāta visiem BDSM cienītājiem:

     

    • Augstas kvalitātes materiāli: acu maskas ārpuse ir izgatavota no smalka zīdkoka un samtaini mīksta spandeksa. Iekšējais oderējums no atmiņas putām nodrošina ērtu piegulēšanu.
    • 3D dizains: pateicoties trīsdimensiju struktūrai, necaurspīdīgā BDSM acu maska lieliski pielāgojas sejas kontūrām. Gaismas vairogs uz deguna tiltiņa neļauj gaismai iekļūt, tāpēc pat spilgtā vidē ir pilnīga tumsa.
    • Nav spiediena uz acīm: inovatīvā 3D konstrukcija nodrošina, ka acis netiek saspiestas pat tad, kad tās ir atvērtas, un pat skropstas paliek neskartas. Tas garantē relaksējošu un patīkamu BDSM sesiju.
    • Regulējama galvas siksna: regulējamā sprādzes siksna padara masku piemērotu galvas apkārtmēram no 40 cm līdz 75 cm. Neuztraucieties par pārāk īsām vai pārāk garām galvas siksnām, BDSM acu maska lieliski pieguļ jūsu galvai.

     

    Ne tikai BDSM kopiena, bet arī citi mūsu klienti visā pasaulē ir sajūsmā par šo acu masku un novērtē šīs augstas kvalitātes maskas piedāvāto pieredzes intensitāti un kvalitāti.

     

    Kā acu masku var kombinēt ar citiem BDSM aksesuāriem?

     

    Mūsu acu maska Sensory Deprivation ir daudz vairāk nekā tikai BDSM aksesuārs, tā ir atslēga uz intensīvāku juteklisko pieredzi. Kombinējiet acu masku ar roku un kāju aprocēm, lai pievienotu kustību ierobežošanas elementu. Vai arī izmantojiet efektīvu knupeli, kas ne tikai izsaka paziņojumu, bet arī vēl vairāk ierobežo saziņu un pastiprina pakļaušanas sajūtu. Meklējiet kontrastus, piemēram, ļaujoties mūsu spalvu ķeksītim un aizraujošajam Dr. Sado sveču komplektam, kur sakāpinātās maņas daudz intensīvāk uztver katru karstā vaska pilienu un katru maigo pieskārienu ar spalvu. BDSM airis vai pātaga var sniegt citus pārsteidzošus mirkļus.....

     

    Sīkāka informācija:

     

    • BDSM acu maska sajūtu deprivācijai
    • Materiāls: zīdkoka zīds, spandekss, atmiņas putas
    • Regulējams izmērs. Piemērota galvas apkārtmēram no 40 cm līdz 75 cm.
    • Kopšanas norādījumi: Lai pagarinātu BDSM acu maskas kalpošanas laiku, iesakām mazgāt ar rokām ar neitrālu mazgāšanas līdzekli. Lūdzu, nemazgājiet veļasmašīnā un atstājiet nožūt ēnainā vietā.
    • BDSM masku tiešsaistes veikals: Laipni lūgti aizraujošajā MEO pasaulē, jūsu ekskluzīvo bondage un BDSM masku tiešsaistes veikalā. Atklājiet mūsu elpu aizraujošo BDSM masku klāstu. Neatkarīgi no tā, vai meklējat augstas kvalitātes ādas masku ar visaugstāko valkāšanas komfortu un kvalitāti, vai arī visai smalku masku, kas izgatavota no spandeksa, lai gūtu maksimāli jutekliskus pārdzīvojumus, - mūsu izvēle neatstāj nekādas šaubas. Mūsu eksperti tur pirkstu uz pulsa un vienmēr meklē inovatīvākos un kvalitatīvākos produktus, lai padarītu jūsu pieredzi nesalīdzināmu. Nesamazinot kvalitāti un stilu, mēs jums piedāvājam arī pievilcīgas lateksa maskas, kas sniedz pavisam jaunu baudas līmeni. Drosmīgajiem piedāvājam aizraujošas gāzmaskas, kas jūsu BDSM pieredzi pacels jaunā un aizraujošākā līmenī. Koncentrējoties uz pievilcīgu dizainu un augstas kvalitātes materiāliem, MEO nesniedz parastus produktus, bet gan sola neaizmirstamu un unikālu pieredzi. Ar mūsu BDSM maskām jūs varat padarīt savus intīmos mirkļus vēl neaizmirstamākus. Atklājiet BDSM pasauli kopā ar MEO un ļaujiet savām slēptākajām vēlmēm un fantāzijām kļūt par realitāti. Jo ar MEO jūsu iekāre ir mūsu kaislība!

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Novērtēšana 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Novērtēšana 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Novērtēšana 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Novērtēšana 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Novērtēšana 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Anatomiska BDSM acu maska Sensory Deprivation

                Anatomiska BDSM acu maska Sensory Deprivation

                Sensorās deprivācijas BDSM kontekstā mērķis ir bloķēt vienu maņu - šajā gadījumā redzi -, lai asinātu pārējās maņas un tādējādi palielinātu sajūtu intensitāti. Mūsu anatomiskā, absolūti necaurspīdīgā acu maska garantē tieši šādu pieredzi. Tā ir ne tikai BDSM aksesuārs, bet arī ieeja elpu aizraujošās sajūtās.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Citi klienti arī iegādājās:

                13 citas preces tajā pašā kategorijā: