No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Acu maskas un aizsietas acis

Informatīvais biļetens

Luksusa kazādas BDSM aizsietas acis - FAUBOURG

Visas tavas maņas ir darbībā, un tu daudz ko uztversi intensīvāk nekā agrāk... Necaurspīdīgā aizsega Faubourg ir izgatavota ar rokām no ļoti mīkstas kazas ādas. Tā cieši pieguļ jūsu sejas kontūrām un garantē sapņainu valkāšanas komfortu un pilnīgu necaurspīdīgumu.

Vairāk informācijas

3158/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Sajūti alkatīgas rokas uz sava ķermeņa, dzirdi čukstošas balsis, sajūti plaukstošu erotiku, sajūti sāls garšu uz mēles - tikai tu neko neredzi. Darbojas visas tavas maņas, un tu daudz ko uztversi intensīvāk nekā iepriekš... Necaurspīdīgā aizsega Faubourg ir izgatavota ar rokām no ļoti mīkstas kazas ādas. Tā ļoti cieši pieguļ jūsu sejas kontūrām un garantē sapņainu nēsāšanas komfortu ar absolūtu necaurredzamību.

     

    Kazas ādas īpašības un priekšrocības:

     

    Kazas āda ir izturīga un izturīga, bet tajā pašā laikā elastīga, lokana un ūdensnecaurlaidīga, tai ir patīkama, roku siltuma sajūta un tā ir arī ļoti viegla. Visas šīs īpašības ir ideāli piemērotas, lai no šīs īpašās ādas izgatavotu augstas kvalitātes MEO® ierobežojošus līdzekļus un BDSM piederumus.

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • Šīs viegli polsterētās acu maskas valkāšana liks jums daudz intensīvāk sajust pieskārienu, jo, "izslēdzot" acis, tiek jutinātas visas pārējās maņas!
    • Pielāgojiet acu aizsegu ar velcro aizdari pēc saviem ieskatiem.
    • Īsta kazas āda, kuras kvalitāti parasti izmanto tikai luksusa zīmoli.
    • Samtaini mīksta āda, vienlaikus izturīga.
    • Mūžīgs, elegants dizains un visaugstākās kvalitātes apdare.

     

    Kas ir īpašs Faubourg BDSM acu aizsegā?

     

    Acu apsēju var optimāli pielāgot galvas apkārtmēram ar Velcro aizdares palīdzību. Tā kā elegantā acu aizsega ir izgatavota no mīkstas kazādas, tā lieliski pielāgojas sejas kontūrām. Tā rezultātā acu apsējs nodrošina augstu komforta līmeni un ļauj Sub pilnībā iegrimt jutekliskā tumsā.

     

    MEO® Faubourg kolekcijā tiek izmantota tikai kazas āda, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes un vides aizsardzības standartiem. Visus izstrādājumus izgatavo pieredzējuši seglinieki, kuriem ir gadu desmitiem ilga amatniecības pieredze. Ražošana tiek veikta ar vislielāko rūpību - sākot no piegriezuma un beidzot ar šūšanu, lai rezultāts būtu perfekts.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • BDSM kazādas acu maska
    • Luksusa bondage aksesuārs no MEO® Faubourg kolekcijas
    • Faubourg kolekcijā ietilpst roku saites, potīšu aproces, lodveida žņaugs un apkakle ar pavadiņu. Izgatavots tik augstā kvalitātē, ka tas atbilst visaugstākajām prasībām.
    • Materiāls: kazas āda
    • Krāsa: tumši brūna
    • Garums: 19,5 cm (bez velcro)
    • Platums: 6 cm

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Die Maske ist toll

    Die Maske ist toll. Sie passt sich perfekt dem Kopf an. Sie dunkelt auch perfekt ab und drückt nirgends am Kopf. Auch beim Liegen auf dem Rücken ist sie überhaupt nicht störend.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Luxury

    Purchased the blindfold as part of a sensory deprivation scene, works beautifully in conjunction with other toys/restraints. Very luxurious addition to my collection

      Novērtēšana 

      Great blindfold

      This blindfold fits great has adjustable strap and keeps all the light out what more could you want. Used it many times and the quality appears to be really good. Way better than cloth. I would buy it again and recommend it.

        Novērtēšana 

        Ottimo acquisto

        È leggero, non dà fastidio, se trovate la posizione giusta nemmeno il laccetto dà fastidio. Non fa passare un filo di luce da davanti, sopra, e ai lati.

          Novērtēšana 

          Könnte von Hermès sein! Could be Hermès!

          Leder fühlt sich an als käme es von Hermès! Die Maske ist wunderbar, das Leder ist in einer so hohen Qualität, dass ich es anfangs nicht glauben konnte. Es könnte tatsächlich eine Augenmaske von Hermès aus Paris sein. Bloß das die Augenmaske dann wohl eher 690 Euro oder mehr kosten würde. Das war jedenfalls mein erstes Teil aus dieser Kollektion. Wenn ich die Rezension fertig geschrieben habe, werde ich mir auf alle Fälle noch die anderen Produkte (Fesseln und Knebel) bestellen.

          Leather feels like it is from Hermès! The blindfold is wonderful, the leather is of such a high quality that I could not believe it at first. It could actually be an eye mask from Hermès from Paris. Only that the eye mask would then probably cost 690 euros or more. Anyway, that was my first part from this collection. When I have finished writing the review, I will definitely order the other products (restraints and gag).

          • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Luksusa kazādas BDSM aizsietas acis - FAUBOURG

          Luksusa kazādas BDSM aizsietas acis - FAUBOURG

          Visas tavas maņas ir darbībā, un tu daudz ko uztversi intensīvāk nekā agrāk... Necaurspīdīgā aizsega Faubourg ir izgatavota ar rokām no ļoti mīkstas kazas ādas. Tā cieši pieguļ jūsu sejas kontūrām un garantē sapņainu valkāšanas komfortu un pilnīgu necaurspīdīgumu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          12 citas preces tajā pašā kategorijā: