No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bondage virve

Informatīvais biļetens

Luksusa melnā Bondage virve - BDSM Couture Series

No roku un kāju sasaistīšanas līdz visa ķermeņa sasaistīšanai un japāņu sasaistīšanas mākslai - Deluxe Bondage virvi var izmantot visdažādākajām sasaistīšanas praksēm.

Vairāk informācijas

3059/00

24,90 €

3,28 €/M

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar MEO melno deluxe bondage virvi stimulējošu sasaistīšanu var īstenot ātri un viegli. Augstas kvalitātes virve ir patīkami mīksta un tāpēc piemērota arī jutīgai ādai. Tai ir lieliska stiepes izturība, un atšķirībā no daudzām citām virvēm tā nav iepriekš jāapstrādā, lai to varētu lietot uz kailas ādas bez skrāpējumiem. Līmēšanas virvi var cieši un droši sasiet, un tai ir ļoti izsmalcināta apdare.

     

    Lai gan bondage var veikt ar roku dzelžiem, ādas aprocēm vai ķēdēm, lielākajai daļai cilvēku termins "bondage" galvenokārt asociējas ar erotisku savaldīšanu ar virvēm. Ar "Deluxe Bondage Rope" virvi var veikt visdažādākās bondage prakses - no roku un kāju bondage līdz visa ķermeņa bondage un japāņu bondage mākslai.

     

    Izceltie elementi:

     

    • Pīta verdzināšanas virve, kas izgatavota no cēla materiāla.
    • Zīdains spīdums: īpaši cēlai verdzības mākslai.
    • Obligāti nepieciešama iesācējiem un profesionāļiem: ātrai, efektīvai sasaistīšanai vai šibari stila sasaistīšanas mākslai.
    • Patīkama virsmas struktūra: maiga uz ādas - pat ilgāku obligāciju sesiju laikā.

     

    Kas īpašs par Deluxe Bondage virvi?

     

    Šī augstas kvalitātes bondage virve ļauj jums izdzīvot savas bondage fantāzijas kopā ar partneri bez ierobežojumiem. Skaistā, zīdaini spīdīgā bondage virve ir piemērota gan iesācējiem, gan arī bondage profesionāļiem, kuri vēlas īstenot sarežģītas bondage tehnikas. Cēlās optikas virve ir izturīga pret plīsumiem un plīsumiem, bet uz ādas ir ļoti patīkama. Tā nešķeļ nepatīkami - pat garāku seansu laikā! Abi virves gali ir noslēgti ar gala vāciņiem, kas padara bondage virvi izturīgāku un novērš tās nodilšanu.

     

    Līdztekus aizraujošajai iekāres un dominances spēlei jutekliski sasiet savu partneri ir arī ļoti aizraujoša vizuāla pieredze. Ne tikai tāpēc, ka Sub kustību brīvība ir ierobežota, bet atkarībā no mezglu mākslas īpašu uzmanību var pievērst arī, piemēram, krūtīm, sēžamvietai, maksts vai dzimumloceklim.

     

    Kādi piederumi ir ieteicami?

     

    Rope Master, jo tas noteikti ir visizsmalcinātākais un tajā pašā laikā visefektīvākais aksesuārs verdzībā ar virvi! Rope Master ir tērauda anālais āķis (izklausās sliktāk, nekā patiesībā ir). Lielisks aksesuārs, kas jūsu bondage sesijai piešķirs erotiski dominējošu elementu. Ar savu bumbiņu anālais āķis mērķtiecīgi stimulē anālos nervus, kā arī piedāvā vieglu fiksācijas iespēju. Izvelciet bondage virvi vai caur anālā āķa atveri, lai ātri, bet ļoti efektīvi sasiet savu partneri. Spiediet šeit, lai uzzinātu vairāk.

     

    Kā tīrīt Deluxe Bondage virvi?

     

    Tīriet Deluxe Bondage virvi zem tekoša ūdens ar maigām ziepēm. Ja vēlaties tīrīt ar dezinfekcijas līdzekli, lūdzu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • 7,6 metrus gara verdzināšanas virve
    • Virve izgatavota no augstas kvalitātes poliestera
    • Pret saplaisāšanu izturīgi gali no ABS
    • Vēl viena MEO® bondage virvju priekšrocība ir tā, ka tās ir viegli mazgājamas. Tāpēc jūs varat paņemt savu bondage virvi uz BDSM sesiju vai klubu un pēc tam to viegli notīrīt.
    • MEO® luksusa bondage virves ir pieejamas zelta, melnā un zilā krāsā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfekt für Schmuckbondage

    Das Seil ist sehr weich und hochwertig verarbeitet. Insbesondere die Enden sind sehr hochwertig. Für mich ist das Seil perfekt, um ein Party Outfit zu schnüren. Es fühlt sich auf der nackten Haut gut an kann aber aufgrund der Weichheit auch auf empfindlichen Kleidungsstücken (z.B. Latex) gefesselt werden, ohne Schäden zu verursachen.

      Novērtēšana 

      Exzellentes Deluxe Bondage-Seil für unvergessliche Fesselspiele!

      Ich bin absolut begeistert von dem Bondage Seil von MEO! Es ermöglicht mir, schnell und mühelos aufregende Fesselungen herzustellen und meine Bondage-Fantasien voll auszuleben.

      Die Qualität des Seils ist einfach hervorragend. Es ist wunderbar weich und angenehm auf der Haut, auch für empfindliche Hauttypen wie mich. Im Gegensatz zu vielen anderen Seilen muss es nicht vorbehandelt werden, um ein kratzfreies Erlebnis auf nackter Haut zu gewährleisten. Die Zugfestigkeit ist beeindruckend, so dass ich mich immer sicher und fest verschnürt fühle. Außerdem ist das Seil sehr sorgfältig verarbeitet, was seine Langlebigkeit und Widerstandsfähigkeit unterstreicht.

      Besonders gut gefällt mir die angenehme Oberflächenstruktur des Seils. Auch bei längeren Bondage-Sessions bleibt es wunderbar weich auf der Haut, ohne unangenehm einzuschneiden. Das ist wirklich ein Pluspunkt, denn nichts stört die erotische Atmosphäre mehr als ein kratzendes oder unbequemes Seil. Ein weiterer Vorteil sind die versiegelten Endkappen des Seils, die seine Langlebigkeit garantieren und ein Ausfransen verhindern.

      Abschließend möchte ich noch das empfehlenswerte Zubehör erwähnen, den Rope Master. Dieser Analhaken aus Stahl ist das perfekte Accessoire, um einer Bondage-Session eine erotische und dominante Note zu verleihen.

      Alles in allem kann ich das Deluxe Bondage Seil von MEO uneingeschränkt empfehlen. Egal ob Anfänger oder erfahrener Bondage-Fan

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Luksusa melnā Bondage virve - BDSM Couture Series

        Luksusa melnā Bondage virve - BDSM Couture Series

        No roku un kāju sasaistīšanas līdz visa ķermeņa sasaistīšanai un japāņu sasaistīšanas mākslai - Deluxe Bondage virvi var izmantot visdažādākajām sasaistīšanas praksēm.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        20 citas preces tajā pašā kategorijā: