No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

BDSM apkakle no kazādas ar pavadiņu - FAUBOURG

BDSM apkakle ar pavadiņu no Faubourg kolekcijas ir izgatavota no lieliski elastīgas augstākās kvalitātes kazas ādas, lai nodrošinātu īpaši augstu komforta līmeni verdzināšanas laikā. Perfektais apkakles dizains, smalkā āda un iekšējā odere ar samtu nodrošina, ka pat ilgstoši nēsājot kaklu, uz tā nerodas spiediena pēdas.

Vairāk informācijas

3160/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    BDSM apkakle ar pavadiņu no Faubourg kolekcijas ir izgatavota no lieliski elastīgas augstākās kvalitātes kazas ādas, kas nodrošina īpaši augstu komforta līmeni verdzināšanas laikā. Perfektais apkakles dizains, smalkā āda un iekšējā odere ar samtu nodrošina, ka pat ilgstoši nēsājot kaklu, uz tā nerodas spiediena pēdas.

     

    Kazas ādas īpašības un priekšrocības:

     

    Kazas āda ir izturīga un izturīga, bet tajā pašā laikā elastīga, lokana un ūdensnecaurlaidīga, tai ir patīkama, roku siltuma sajūta un tā ir arī ļoti viegla. Visas šīs īpašības ir ideāli piemērotas, lai no šīs īpašās ādas izgatavotu augstas kvalitātes MEO® ierobežojošus līdzekļus un BDSM piederumus.

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • Ar šo grezno verdzības piederumu no Faubourg kolekcijas greznajiem verdzības aksesuāriem jūs varēsiet izbaudīt, kad jūsu kungs vai kundze jūs vedīs pavadā sabiedriskā vietā vai mājās.
    • Kakla aproce ar samta oderi, D veida gredzenu un pavadas virvi
    • Noregulējiet kakla aproci ar sprādzes aizdari tik cieši, cik vēlaties.
    • Īsta kazādas āda, kuras kvalitāti parasti izmanto tikai luksusa zīmoli.
    • Samtaini mīksta āda, vienlaikus izturīga.
    • Mūžīgs, elegants dizains un visaugstākās kvalitātes apdare.

     

    Kas ir tik īpašs Faubourg kazādas kakla siksnai ar pavadiņu?

     

    Izbaudiet šo obligāto bondage piederumu, kas izgatavots no īpaši mīkstas, īstas kazas ādas! Pārlaicīgs, elegants dizains ar augstu kvalitāti, kas piešķirs jūsu BDSM sesijai izsmalcinātu izskatu. Pateicoties mīkstajam iekšējam oderējumam, apkakle nodrošina sapņainu valkāšanas komfortu. Sprādze ļauj obligāciju apkakli optimāli pielāgot kakla apkārtmēram. 90 cm garā pavadas daļa ir aprīkota ar ērtu rokas cilpu, kas izgatavota no augstas kvalitātes ādas un savienota ar ķēdīti. Ar šo cēlo bondage aksesuāru Sub var ļoti precīzi sajust, kurš ir galvenais attiecībās un kurš dod norādījumus. Uz kakla saites esošā D veida gredzens, kas ir saderīgs ar lielāko daļu ķēdīšu, virvju un ierobežojošo līdzekļu, ļauj viegli piestiprināt pavadiņu, izmantojot karabīni. Cēlās tumši brūnās kazas ādas un īpaši mīkstā samta kombinācija rada estētisku kontrastu starp skarbumu un maigumu.

     

    MEO® Faubourg kolekcijā tiek izmantota tikai kazas āda, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes un vides standartiem. Visus izstrādājumus izgatavo pieredzējuši seglinieki, kuriem ir gadu desmitiem ilga amatniecības pieredze. Ražošana tiek veikta ar vislielāko rūpību - sākot no piegrieztnes un beidzot ar šūšanu, lai rezultāts būtu perfekts.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Izstrādājumi: BDSM kakla ierobežotājsistēma ar siksnu, kas izgatavota no kazādas Faubourg
    • Luksusa bondage aksesuārs no MEO® Faubourg kolekcijas
    • Faubourg kolekcijā ietilpst roku dzelži, potītes aproces, bumbiņainais knupis un apkakle ar pavadiņu. Izgatavots tik augstā kvalitātē, ka tas atbilst visaugstākajiem standartiem.
    • 9 siksniņas caurumi, lai apkakli varētu pielāgot kaklam.
    • Materiāls: kazas āda, īpaši mīksts samts (iekšpusē), metāls
    • Apkakles krāsa: Tumši brūna
    • Metāla krāsa: sudraba
    • Kakla aproces apkārtmērs: 49,5 cm
    • Kakla aproces platums: 4,5 cm
    • Regulējams diapazons: 36-48 cm
    • Kakla siksnas garums: 88 cm

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Questo collare è stupendo!

    Questo collare è stupendo! Il materiale sembra molto resistente, il design è fantastico, e la parte interna è realizzata in tessuto morbidissimo e assolutamente comodo.

      Novērtēšana 

      Ottimo prodotto

      Ottimo prodotto, molto intrigante esteticamente, decisamente valido e consigliato con il resto del set per un tocco di eleganza nei momenti intimi. Resistenza ottima e materiale morbido.

        Novērtēšana 

        Qualitativ sehr hochwertig

        Bei uns stand wieder mal ein Neukauf eines Sklavenhalsbands für meinen Sklaven an, da haben wir uns für dieses Produkt von MEO entschieden. Mir war es besonders wichtig, dass das Halsband schlicht und elegant ist, aber auch für den Sklaven angenehm zu tragen ist. Ich habe mich dann schließlich für dieses edle Halsband mit Leine entschieden.

        -Die Größenangabe ist korrekt, es passt ganz wunderbar
        -Das Material ist wie beworben weich und riecht natürlich nach Leder. Besonders gut gefällt mir die Polsterung innen, die den Tragekomfort für den Sklaven nochmal erhöht.
        -Nach einem ersten Test-Spaziergang mit meinem Sklaven kann ich auch bestätigen, dass die Leine stabil ist und ihrenn Zweck voll erfüllt.

        Insgesamt also ein tolles Sklavenhalsband in höchster Qualtät für einen angemessenen fairen Preis

          Novērtēšana 

          Comfortable and fits perfectly

          Comfortable and fits perfectly.

            Novērtēšana 

            Lo consiglio tranquillamente , grazie !

            Il guinzaglio è estremamente robusto , veramente ben fatto , la presa è ottima , mi è sembrato solo un po’ troppo pesante , pure il moschettone !
            L’ho accorciato di 20 cm in ferramenta e adesso è perfetto !

              Uzrakstiet savu pārskatu

              BDSM apkakle no kazādas ar pavadiņu - FAUBOURG

              BDSM apkakle no kazādas ar pavadiņu - FAUBOURG

              BDSM apkakle ar pavadiņu no Faubourg kolekcijas ir izgatavota no lieliski elastīgas augstākās kvalitātes kazas ādas, lai nodrošinātu īpaši augstu komforta līmeni verdzināšanas laikā. Perfektais apkakles dizains, smalkā āda un iekšējā odere ar samtu nodrošina, ka pat ilgstoši nēsājot kaklu, uz tā nerodas spiediena pēdas.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: