No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

ASSMUSEMENT Prostatas stimulators - Extremeo Series

ASSMUSEMENT: izcilā seksa rotaļlieta ekstātiskai prostatas stimulācijai! Iegremdējiet vīriešu baudas dziļumos ar prostatas stimulatoru ASSMUSEMENT no slavenās Extremeo sērijas - jūsu atslēga uz līdz šim nezināmu, intensīvu prostatas orgasmu visumu.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet tagad ASSMUSEMENT - Jūsu vārti uz nepārspējamu anālo ekstāzi un revolucionāru prostatas stimulāciju! Šis augstākās klases prostatas stimulators no Extremeo sērijas pārsteidz ne tikai ar savu vīrišķīgi juteklisko estētiku, bet arī ar izsmalcināto funkcionalitāti. Tas ir pieejams trīs izmēros un katram vīrietim sniedz perfektu baudu. Pateicoties īpaši veidotajam dzimumloceklim, unikālajai slidenajai virsmai un spēcīgajam piesūceknim, kas nodrošina brīvas rokas baudu ASSMUSEMENT jaunas anālās baudas dimensijas. Iegremdējiet savu baudu vēl neapzinātajos dziļumos un piedzīvojiet pārsteidzošas kulminācijas!

    Atklājiet jaunas anālās baudas dimensijas!

    ASSMUSEMENT ir ne tikai absolūts acs pievilcējs sava vīrišķīgā izskata dēļ, bet arī īsts akcents ikvienā seksa rotaļlietu kolekcijā savas funkcionalitātes dēļ. Izstrādāts, prasmīgi apvienojot juteklisko formu, stimulējošo virsmas struktūru un precīzu funkcionalitāti, šis anālais spraudnis paaugstina prostatas stimulāciju pavisam jaunā līmenī.

    Precizitāte satiek kaisli: Jūsu prostatas orgasms gaida!

    Prostatas stimulators ASSMUSEMENT fascinē ar maigi izliektu formu, kas nodrošina vieglu piekļuvi un stimulējošu prostatas masāžu. Īsais seksa rotaļlietas rokturis nodrošina ne tikai intensīvu, bet arī precīzu stimulāciju. Iegūstiet neaizmirstamu baudu un pieredzi ar prostatas stimulatoru ASSMUSEMENT

    Unikāls dizains: Jūsu ceļojums neatklātās baudas sfērās!

    Iedvesmojoties nounikāliem dabas rakstiem un faktūrām, šis prostatas dildo pārsteidz ar savu neparasto virsmas dizainu. Tas ne tikai nodrošina papildu stimulāciju anālajā atverē, ievietojot dildo, bet arī ļauj lubrikantam optimāli piestiprināties, nodrošinot īpaši slidenus un jutekliskus pārdzīvojumus.

    Ekskluzīvas baudas noslēpums ar Aquameo:

    Vēl intensīvākai un gludākai baudai mēs iesakām izmantot mūsu Aquameo lubrikantu uz ūdens bāzes. Šis lubrikants ir perfekti saskaņots ar medicīnisko silikonu ASSMUSEMENT un nodrošina ilgstošu baudu.

    Vienmēr svaigs un gatavs lietošanai ar VeryClean!

    Lai bez piepūles notīrītu un nodrošinātu optimālu higiēnu, mēs iesakām izmantot mūsu VERYCLEAN aerosolu. Tas uztur jūsu prostatas dildo vislabākajā formā nākamajam aizraujošajam piedzīvojumam. Ar VERYCLEAN aerosolu jūs varat ātri un viegli notīrīt prostatas dildo, lai tas vienmēr būtu higiēniski tīrs un gatavs nākamajam neaizmirstamajam kulminācijas brīdim.

    Spēcīga saķere, prieks bez rokām: Jūsu ASSMUSEMENT paliek tur, kur vēlaties.

    Pateicoties spēcīgajam piesūceknim, prostatas dildo stingri piestiprinās pie visām gludām virsmām ASSMUSEMENT stingri pieguļ visām gludām virsmām. Tas nodrošina drošu un stabilu piestiprināšanu, vienlaikus ļaujot jūsu rokām brīvi nodarboties ar citām seksīgām aktivitātēm. Neatkarīgi no tā, vai jūs novietojat dildo uz sienas, grīdas vai jebkuras citas piemērotas virsmas, tas droši turēsies savā vietā ASSMUSEMENT droši turas savā vietā. Tāpēc varat pilnībā koncentrēties uz savu baudu un izbaudīt neaizmirstamus ekstāzes mirkļus, neuztraucoties par dildo noturēšanu vietā.

    Jūsu izvēle, jūsu prieks: Izvēlieties savu ideālo ASSMUSEMENTU!

    Izvēloties no trim dažādiem modeļiem, ir iespējams izvēlēties ASSMUSEMENT piemērots variants ikvienam:

    • S = diametrs 26 mm, garums 132 mm: iesācējs - ideāli piemērots zinātkārajiem, kas vēlas iepazīt prostatas stimulācijas pasauli.
    • M = Diametrs 32 mm, garums 159 mm: pieredzējušajiem - lielāks diametrs un lielāks garums pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas padziļināt savus anālos piedzīvojumus.
    • L = Diametrs 37 mm, garums 185 mm: The Expert - plašāks un garāks prostatas dildo tiem, kas meklē maksimālu piepildījumu un stimulāciju.


    Ļaujiet sevi savaldzināt ar nesalīdzināmu intensitāti ASSMUSEMENT Prostatas dildo un atklājiet savu personīgo atslēgu uz anālo ekstāzi. Iegremdējiet sevi neaizmirstamā baudā un izbaudiet neiedomājamo intensitāti, ko prostatas dildo var Jums piedāvāt ASSMUSEMENT Prostatas dildo var jums piedāvāt.

    Sīkāka informācija:

    • ASSMUSEMENT - Anālais dildo prostatas stimulācijai
    • Anālais spraudnis ar piesūcekni no Extremeo sērijas.
    • Pieejams trīs izmēros.
    • Extremeo Butt Plugs ir ekspertu izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Vācijas preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no medicīniskā silikona, nesatur ftalātus.
    • Anālā dildo lietošana var būt brīnišķīga pieredze, ja zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu ievietošanu, mēs iesakām lietot Extremeo aerosolu, kas atslābina sfinktera muskuļus un padara ievietošanu īpaši maigu.
    • Lietojot silikona izstrādājumus, piemēram, anālo dildo ASSMUSEMENT jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var ietekmēt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua, kas nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikonu butt plug. Lubrikanta Lube Shooter vai lubrikanta aplikators vēl vairāk optimizē pieredzi, ļaujot dziļāk un vienmērīgāk sadalīt lubrikantu. Tas padara anālā dildo ievietošanu ASSMUSEMENT ērtāku un drošāku, jo pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Pēc katras lietošanas reizes anālais dildo rūpīgi jāiztīra. Šim nolūkam mēs iesakām izmantot VERYCLEAN aerosolu, kas nodrošina rūpīgu un higiēnisku tīrīšanu un padara anālo dildo gatavu nākamajam piedzīvojumam ASSMUSEMENT gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Novērtēšana 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Novērtēšana 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Novērtēšana 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Novērtēšana 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Novērtēšana 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                ASSMUSEMENT Prostatas stimulators - Extremeo Series

                ASSMUSEMENT Prostatas stimulators - Extremeo Series

                ASSMUSEMENT: izcilā seksa rotaļlieta ekstātiskai prostatas stimulācijai! Iegremdējiet vīriešu baudas dziļumos ar prostatas stimulatoru ASSMUSEMENT no slavenās Extremeo sērijas - jūsu atslēga uz līdz šim nezināmu, intensīvu prostatas orgasmu visumu.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Citi klienti arī iegādājās:

                30 citas preces tajā pašā kategorijā: