No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

The Manhandler - Melns dildo ar rokturi

Manhandler ir seksa rotaļlieta, kas ir ļoti populāra. Tas ir garš dildo ar rokturi galā, kas atgādina nūjas rokturi.

Vairāk informācijas

3399/00

pieejams

Vairāk informācijas

Manhandler ir seksa rotaļlieta, kas ir ļoti populāra. Tas ir garš dildo ar rokturi galā, kas atgādina nūjas rokturi. Šis dizains padara Manhandler ļoti ērtu un viegli lietojamu. Gan vīrieši, gan sievietes var izmantot dildo ar rokturi, lai labāk kontrolētu un izmantotu sviras efektu. Tas ir īpaši noderīgi, ja dildo nepieciešams ievietot dziļāk vai ar lielāku spēku.

 

MEO Manhandler izceļas ar tādām reālistiskām detaļām kā vēnas un izteiksmīgs dzimumloceklis. Tas ir izgatavots no ķermenim draudzīga vinila un nesatur ftalātus. Tā garuma un satvēriena dēļ Manhandler bieži tiek izmantots anālajam seksam. Tomēr to var izmantot arī vaginālai penetrācijai vai citām erotiskām rotaļām, piemēram, kā dziļā kakla trenažieri.

 

Dildo ar rokturi sniedz vairākas priekšrocības, jo īpaši anālai iekļūšanai:

 

Labāka kontrole: ar rokturi jums vai jūsu partnerim ir stabilāks un drošāks satvēriens. Tas ļauj veikt precīzas kustības un mērķtiecīgu stimulāciju. Jūs varat labāk kontrolēt iespiešanās leņķi, dziļumu un ātrumu.

 

Ērtums: rokturis atvieglo dildo turēšanu un pārvietošanu. Tas var būt īpaši noderīgi, ja izmantojat to vienatnē, jo varat vieglāk ievietot un pārvietot dildo. Rokturis arī noņem slodzi no rokām un plaukstām, īpaši ilgstošas lietošanas laikā.

 

Drošība: anālā seksa rotaļlietām vienmēr jābūt ar rokturi vai platu pamatni, lai nepieļautu, ka tās tiek ievietotas pārāk dziļi un nav iespējams izņemt. Rokturis nodrošina papildu drošību un sniedz jums pārliecību, ka varat koncentrēties uz savu baudu.

 

Daudzpusība: dildo ar rokturi var izmantot arī vaginālai stimulācijai vai dziļa orālā orālā orālā seksa praksei. Tas paplašina jūsu baudas gūšanas iespējas un ļauj dažādot seksuālās rotaļas.

 

Dildo ar rokturi ir lieliska seksa rotaļlieta, kas sniedz Jums kontroli un drošību, lai maksimāli palielinātu anālo baudu. Tas piedāvā jaunu stimulācijas dimensiju neatkarīgi no tā, vai izmantojat dildo vienatnē vai kopā ar partneri.

 

Tāpat kā jebkurš dildo, arī mūsu Manhandler vienmēr jālieto ar piemērotu lubrikantu un pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Mēs iesakām mūsu nedaudz biezāku lubrikantu uz silikona bāzes EZ2FUCK. Lai notīrītu dildo, jums būs nepieciešams tikai silts ūdens un maigas ziepes vai mūsu aerosols VERYCLEAN.

 

Sīkāka informācija:

 

  • Manhandler - Dildo ar rokturi
  • Izmēri: 38 cm garš, ievietojamais garums aptuveni 25 cm, diametrs 4,2 cm.
  • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus
  • Informācija: Nosaukums "Manhandler" ir vairāk humoristiska atsauce, un tā mērķis ir uzsvērt varas un kontroles sajūtu, kas lietotājam ir, lietojot šo dildo.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

The Manhandler - Melns dildo ar rokturi

The Manhandler - Melns dildo ar rokturi

Manhandler ir seksa rotaļlieta, kas ir ļoti populāra. Tas ir garš dildo ar rokturi galā, kas atgādina nūjas rokturi.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: