No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BUBBLE Butt Plugs

Informatīvais biļetens

Bubble Toys Pimpy - liels dildo

Pimpy dildo no Bubble Toys patiešām ir radīts tieši jums. Tā izliektais kāts, daudzie bumbiņu tapas un izteiktais dzeltenums ir ideāli piemērots kā anālais dildo. Lielās bumbiņas veido praktisku pamatu, savukārt lieliskais materiāls nodrošina patīkamu iekļūšanu.

Vairāk informācijas

2442/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pimpy dildo no Bubble Toys patiešām ir radīts tieši jums. Tā izliektais kāts, daudzie bumbiņu tapas un izteiktais dzelonis ir ideāli piemērots kā anālais dildo. Lielās bumbiņas veido praktisku pamatu, savukārt lieliskais materiāls nodrošina patīkamu iekļūšanu.

     

    Šis Bubble Toys dildo palutinās jūs ar īpaši intensīvu anālo masāžu, stimulāciju, kādu līdz šim nav spējis piedāvāt neviens cits anālais dildo. Skaistais dzeltenums un kāts ar daudzām bumbiņām nodrošina elpu aizraujošas sajūtas jau ievadīšanas laikā. Pateicoties tā izturīgajai pamatnei, elastīgo Pimpy dildo var lietot arī bez rokām uz visām gludām virsmām. Labi zināt: Pimpy Dildo no Bubble Toys ir pieejams arī mazākā izmērā!

     

    Kas ir tik īpašs Bubble Toys?

     

    Anālā ekstāze garantēta: Tas ir atkarīgs no jums: Izspiest savu dupsi - izskrieties ar savu dupsi - nosmacējiet savu dupsi! Ekstrēmas formas, perfekti saskaņoti izmēri iesācējiem, pieredzējušajiem un profesionāļiem, kā arī stimulējošas nūjiņas. Turklāt pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stabils un vienlaikus elastīgs, lai jūs varētu sajust savu burbuļu rotaļlietu tieši īstajās vietās, dziļi sevī! Mūsu burbuļu rotaļlieta pilnībā piepildīs jūs anāli un garantēs jums spēcīgu apmierinājumu. Jūs pārliecinās ne tikai šīs rotaļlietas forma, bet jo īpaši tās virsma ar daudzajiem stimulējošajiem bumbiņu uzgaļiem! No iesācēju "Buttboy" izmēra līdz "Butt Hungry" izmēram, jūs atradīsiet plašu sērijas Bubble Toys sērijas dibena spraudņu un dildo klāstu MEO. Starp citu, visa Bubble Toys sērija no MEO® ir ražota ES saskaņā ar stingrām vadlīnijām un sastāv no sertificētiem, ķermenim piemērotiem materiāliem. Mūsu solījums: Jūs būsiet 100% sajūsmā.

     

    Kā lietot burbuļu rotaļlietas?

     

    Jūs vienkārši intuitīvi lietojat savu burbuļu rotaļlietu! Ievietojiet to anāli un izbaudiet to, kamēr izteiktie bumbiņas uzgaļi masē visus jūsu baudas nervus pēc pirmajiem dažiem centimetriem. Bubble Toys diezgan labi turas uz gludām virsmām, piemēram, flīzēm, un ļauj jums braukt bez rokām. Lai nodrošinātu labu slīdēšanu, mēs iesakām izmantot lubrikantu uz silikona bāzes, piemēram, FuckSlut vai mūsu hibrīda želeju ManCunt. Nedaudz Extremeo aerosola atslābinās jūsu anālo atveri un atvieglos Bubble Toys ievietošanu.

     

    Kādu lubrikantu izmantot Bubble Toys?

     

    Ja plānojat izmantot butt plug vai dildo no Bubble Toys sērijas, mēs iesakām izmantot mūsu anālā seksa lubrikantu FuckSlut. Tas ir ļoti īpašs lubrikants uz silikona bāzes, un tā sajūta ir tāda pati kā nevienā citā lubrikantā. FuckSlut padara Bubble Toys izmantošanu par nesāpīgu, bet elpu aizraujošu baudu. Vislabāk ir uzklāt pietiekami daudz lubrikanta uz burbuļveida rotaļlietas un ievietot nedaudz anālajā atverē ar mūsu "Lubrikanta šāvēja " palīdzību (klikšķiniet šeit). Mēs arī iesakām izmantot mūsu "Extremeo Spray". Šis aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem anālā seksa jomā, gan pieredzējušiem lielo dildo cienītājiem. Extremeo īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz jums netraucēti izklaidēties ar mūsu Bubble Toys.

     

    Svarīgi padomi, kā lietot un tīrīt savu burbuļu rotaļlietu!

    Šī nūbekļainā anālā seksa rotaļlieta no Bubble Toys sērijas ir izgatavota no augstas kvalitātes PVC, kas nesatur ftalātus. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais materiāls ir ļoti stabils, tāpēc jūsu izstrādājums no Bubble Toys kalpos ilgu laiku. Pirms izmantojat dildo vai butt plug no mūsu Bubble Toys sērijas, rotaļlieta rūpīgi jāiztīra. Parasti pietiek ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Jūs varat rūpīgi notīrīt ar mūsu izsmidzinātāju VERYCLEAN. Mūsu Bubble Toys ir neporaina virsma, tāpēc baktērijas un netīrumu daļiņas nevar pārāk stipri pieķerties. Protams, tīrīšana pēc lietošanas ir īpaši svarīga. Pirms burbuļveida rotaļlietas lietošanas varat arī pats lietot anālo skalošanas līdzekli, lai attīrītu zarnu. Mūsu veikala kategorijā "Anālie duši" jūs atradīsiet plašu izvēli.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Bubble Toys Pimpy - Dildo - Liels
    • Izmēri: Kopējais garums aptuveni 24 cm, ievietojamais garums aptuveni 20 cm; Ø maks. 5,3 cm
    • Anālā seksa rotaļlieta ar bumbiņu tapām
    • Bubble Toys ir izgatavoti no augstas kvalitātes PVC, nesatur ftalātus.
    • Bubble Toys no MEO Germany atbilst stingrajām ES prasībām EN71-3 un EN71-11!
    • Kopšanas norādījumi: Pirms un pēc katras lietošanas reizes mazgāt un higiēniski tīrīt ar VERYCLEAN Izsmidziniet, lai notīrītu higiēniski.
    • Svarīgi: Bubble Toys, lūdzu, uzglabājiet atsevišķi, nevis kopā ar citām silikona seksa rotaļlietām.
    • Bubble Toys atkarībā no izmēra ir piemērotas gananālo pakalpojumu profesionāļiem, gan iesācējiem
    • Pateicoties materiālam, šī seksa rotaļlieta no sērijas Bubble Toy pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai, piepilda jūs un ar biezajiem bumbiņu uzgaļiem masē vietas dziļi jūsos, par kuru esamību pat nenojautāt.
    • Lubrikanti: Bubble Toys ievietošanai mēs iesakām mūsu silikona bāzes lubrikantu FuckSlut vai mūsu hibrīda želeju ManCunt. Mūsu Extremeo aerosols un mūsu lubrikanta želeja AnalPush vajadzības gadījumā atvieglo nesāpīgu ievietošanu.
    • Liels piedāvājums Bubble Toys: mūsu butt plug un dildo veikalā atradīsiet visus Bubble Toys sērijas modeļus dažādos dizainos, formās, krāsās un garumos, piemēram, Bubble Toys PokPok melnā krāsā Extra Large, Bubble Toys PokPok melnā krāsā Medium, Bubble Toys PokPok melnā krāsā Small, Bubble Toys BooBoo melnā krāsā lielā izmērā, Bubble Toys Pimpy melnā krāsā lielā izmērā, Bubble Toys Pimpy melnā krāsā vidējā izmērā, Bubble Toys Mousse melnā krāsā īpaši lielā izmērā, Bubble Toys Mousse melnā krāsā vidējā izmērā, Bubble Toys Mousse melnā krāsā mazā izmērā, kā arī daudzi citi dildi un dibena spraudņi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Oggetto bellissimo

    Oggetto bellissimo. Acquistato per la mia compagna. Soddisfatto

      Novērtēšana 

      Guter Dildo - Weiterempfehlung mit 5 Sternen

      Er ist besonders biegsam und hat eine gute Dicke, wodurch Du Dich komplett ausgefüllt fühlst, wenn Du ihn benutzt. Der Standfuß hat eine leichte Saugkraft, Du kannst also auch auf ihm reiten.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Bubble Toys Pimpy - liels dildo

        Bubble Toys Pimpy - liels dildo

        Pimpy dildo no Bubble Toys patiešām ir radīts tieši jums. Tā izliektais kāts, daudzie bumbiņu tapas un izteiktais dzeltenums ir ideāli piemērots kā anālais dildo. Lielās bumbiņas veido praktisku pamatu, savukārt lieliskais materiāls nodrošina patīkamu iekļūšanu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        7 citas preces tajā pašā kategorijā: