No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball stretcher

Informatīvais biļetens

Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

Portāls ball stretcher no CAZZOMEO ® BDSM veikala kolekcijas ir sēklinieku atsvars, ko var cieši aplikt ap sēkliniekus un ar atsvariem pavelk sēkliniekus uz leju. Tas ir populārākais ball stretcher vīriešu vidū.

Vairāk informācijas

29,90 €


-10%

26,91 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    ball stretcher no CAZZOMEO ® BDSM Shop kolekcijas ir sēklinieku atsvars, ko var cieši aplikt ap sēkliniekus un ar atsvariem pavelk sēkliniekus uz leju. Tas ir vispopulārākais ball stretcher vīriešiem.

    Šis ādas ball stretcher ir aprīkots ar divām siksnām, pie kurām var piestiprināt mūsu bumbiņu atsvarus (līdz 1,2 kg). Ārkārtīgi uzbudinošs skats, ko pārspēj tikai pati intensīvā sajūta. Aproce ir izgatavota no melnas ādas un ir regulējama ar divām siksniņām un sprādzēm.

    Skrotuma stiepšana ar CAZZOMEO® ball stretcher no ādas ir pilnīgi jauna pieredze daudziem vīriešiem. Šis seksualitātes veids ne tikai sniedz lielu baudu un baudu, bet var arī ļoti pozitīvi ietekmēt orgasma izjūtu. Šī iemesla dēļ arvien vairāk vīriešu pievēršas ball stretcher no CAZZOMEO ®, kas ļauj vienkārši un maigi izstiept sēkliniekus. Daudzi vīrieši īpaši iecienījuši ball stretcher, kas izgatavoti no ādas un tērauda. Tas ir, no vienas puses, pateicoties to izcilajam izpildījumam un labajam piegājumam, bet, no otras puses, arī pateicoties lielajai bumbiņu stiepēju izvēlei ar dažādu svaru.

    Ball stretcher arī pārliecina ar savu kvalitāti un nodrošina elpu aizraujošu baudu ar pareizu vilkmi. Par skrotuma izstiepšanu ir atbildīgs bumbiņas svars, kuru ir viegli piestiprināt. Jo smagāks ir ball stretcher, kas tiek nēsāts virs bumbiņām uz sēkliniekiem, jo tālāk tās tiek vilktas uz leju. Turklāt CAZZOMEO ® Double Pull ball stretcher jau nodrošina zināmu izstiepšanu savas formas un izmēra dēļ. Tāpēc gan iesācēji, gan pieredzējuši var izmantot šo BDSM ball stretcher no ādas, lai savilktu maksts un dzimumlocekli un izbaudītu šo intensīvo sajūtu.

    CAZZOMEO ® Double Pull ball stretcher ir pieejams šādās versijās:

    • Double Pull ball stretcher bez svara
    • ar bumbiņas atsvaru 110 g
    • ar bumbiņas atsvaru 250 gramu
    • ar bumbiņas svaru 365 grami
    • ar bumbiņas svaru 500 gramu
    • ar bumbiņas svaru 680 gramu
    • ar bumbiņas svaru 910 grami
    • ar bumbiņas svaru 1180 grami


    Sīkāka informācija:

    • Izcelt mūsu BDSM veikalā
    • Piedāvā daudzas priekšrocības salīdzinājumā ar citiem bumbiņu stieņiem
    • ball stretcher izgatavots no ādas, pēc izvēles kā ball stretcher ar vai bez atsvara
    • Materiāls: āda un nerūsējošais tērauds
    • Atsvari ar stiprinājuma klipsi
    • Bumbiņas stieņa augstums apm. 5 cm

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sensazioni piacevoli.

    Sensazioni piacevoli.

      Novērtēšana 

      The best way to stretch balls

      The best way to stretch balls if you use weights to snap on to the ring. Start with the avalible weights shown on this section and add slowly. I currently have 7 inches of stretch with 8 pounds hanging. DO NOT start this heavy. Walking around the house as you do thongs helps the process. My boy is extremely turned on and wants another 2 or 3 inches

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Geiles Teil

      Geiles Teil. Sehr guut verarbeitet, sieht toll aus und lässt den Sack ordentlich lang baumeln. Fette Eier garantiert.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Auf alle Fälle sehr geil

      Habe den Double Pull Stretcher heute morgen mal auf die Schnelle angelegt. Geht schnell und gut. Da dies mein erster ist dachte ich das 250 Gramm zu schwer sind aber ich spiele jetzt schon mit dem Gedanken zu erweitern. Mal abwarten - auf alle Fälle sehr geil.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Long swinging nuts turned her into a nut nympho

      Great way to stretch your balls when used with weights. The chrome weights look great hanging from a foot of stainless steel chain. A good cream is required to keep the skin moist and stretch able. Some flaking of skin on the bottom of your nutsack just shows that the skin is stretching out. Start light and build up slow to allow the ducts in the sack to stretch too. It takes time but looks great !! I had to pay a leather guy to make a 6 inch soft elk hide tube so my nut ball hangs down and dosent pull up. You end up with a LOT of excess skin on your cock and nuts so you look uncut with your head way up a long sleeve. Wife likes looking at me and the nuts at the end of the.tube. Long swinging nuts turned her into a nut nympho and uses them as a convient handle.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

      Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

      Portāls ball stretcher no CAZZOMEO ® BDSM veikala kolekcijas ir sēklinieku atsvars, ko var cieši aplikt ap sēkliniekus un ar atsvariem pavelk sēkliniekus uz leju. Tas ir populārākais ball stretcher vīriešu vidū.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: