No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM gāzes maskas

Informatīvais biļetens

BDSM gāzmaska - kinky

Piedāvājums

Šī BDSM gāzmaska ir lielisks fetiša aksesuārs! Paaugstiniet savu baudu jaunā līmenī ar šo aizraujošo BDSM aksesuāru kolekcijas papildinājumu. Šī gāzmaska tika izstrādāta īpašiem baudas cienītājiem, jo tā apvieno BDSM valdzinājumu ar unikālu industriālu izskatu.

Vairāk informācijas

9173/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī BDSM gāzmaska ir lielisks fetiša aksesuārs! Paaugstiniet savu baudu jaunā līmenī ar šo aizraujošo BDSM aksesuāru kolekcijas papildinājumu. Šī gāzmaska ir radīta īpašiem baudas cienītājiem, jo tā apvieno BDSM valdzinājumu ar unikālu industriālu izskatu.

    Uzvelkot šo lieliski izstrādāto gāzmasku, piedzīvojiet jutekliskus piedzīvojumus, kādu vēl nav bijis. Iegremdējiet sevi intensīvu sajūtu un jaunu, aizraujošu sajūtu pilnā pasaulē. Regulējamās galvas siksniņas nodrošina perfektu piegulēšanu, lai jūs varētu viegli atteikties no kontroles.

    Atbrīvo savu iekšējo iekāri un ar katru elpu iededzini kaisles uguni. Augstas kvalitātes materiāli, no kuriem izgatavota gāzmaska, nodrošina gan komfortu, gan izturību un drošību, kamēr ļaujaties savām šausmīgākajām fantāzijām. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis BDSM cienītājs vai ieinteresēts iesācējs, šī gāzmaska ir atslēga uz baudas un atklājumu valstību.

    Uzdrošinieties pārkāpt robežas un izbaudīt aizraujošo nezināmo. BDSM gāzmaska aizvedīs jūs uz valstību, kurā pazūd visas aizspriedumi un paliek tikai tīra bauda un seksuāla ekstāze. Ir pienācis laiks ļaut vaļu iztēlei un ienākt neierobežotas ekstāzes pasaulē.

    Vairāk informācijas:

    • BDSM gāzmaska
    • Lielās, apaļās acis un gludā, slaidā seja nodrošina lielisku anonimitātes sajūtu, gluži kā jūsu mīļākā lateksa maska.
    • Šīs izturīgās gumijas gāzmaskas ir ideāli piemērotas ne tikai gumijas fetišistiem, bet arī militāro lomu spēlēm. Gāzes maskas ir piemērotas pat elpas kontrolei. Mūsu gāzmaska ir aprīkota ar īpaši lielu skatu logu, lai valkātāja seja vienmēr būtu redzama. Mūsu gāzmaskai ir arī 5 punktu galvas siksna individuālai izmēra pielāgošanai.
    • Piezīme: Šis izstrādājums ir paredzēts BDSM aktivitātēm starp pieaugušajiem. Drošība un saziņa ir svarīga. Vienmēr nosakiet robežas, lietojiet drošus vārdus un par prioritāti izvirziet visu iesaistīto personu labsajūtu!
    • Atklājiet mūsu autentiskās militārās gāzmaskas - katrs izstrādājums ir unikāls un ar savu stāstu! Šīs oriģinālās maskas, kas ņemtas tieši no militārajiem krājumiem, piešķirs autentiskumu un raksturu jūsu nākamajai BDSM sesijai. Ideāli piemērotas BDSM aksesuāru cienītājiem. Izbaudiet unikālas, raksturīgas gāzmaskas ar MEO, kas atspoguļo jūsu aizraušanos ar neparasto. Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažām gāzmaskām var būt nelielas nolietojuma pazīmes.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Eine tolle Gasmaske

    Wenn die Gasmaske meine Sinne "ausschaltet", verschwindet die Außenwelt. Ich bin gefangen zwischen Verlangen und Unterwerfung, während meine Partnerin die Kontrolle übernimmt. Das gedämpfte Atmen und die eingeschränkte Sicht verstärken meine Empfindungen, jede Berührung wird zum elektrisierenden Kribbeln auf meiner Haut. Der diskrete Versand und die schnelle Lieferung haben mich angenehm überrascht. Die Verpackung war unauffällig und der Versand blitzschnell.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Perfect

    Was looking to add one of these gas-masks to my ensemble for quite a while and this was perfect. Fits beautifully, even for my larger head. Good seal around edges and nicely adjustable. Highly recommend.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Amazing mask

    Whether for a cosplay or bedroom fun this mask is incredible. The quality is top notch and without the filter the mask is very breathable. the material is easy to clean and the adjustment straps don't snag on my very curly hair. wonderful product.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BDSM gāzmaska - kinky

    BDSM gāzmaska - kinky

    Šī BDSM gāzmaska ir lielisks fetiša aksesuārs! Paaugstiniet savu baudu jaunā līmenī ar šo aizraujošo BDSM aksesuāru kolekcijas papildinājumu. Šī gāzmaska tika izstrādāta īpašiem baudas cienītājiem, jo tā apvieno BDSM valdzinājumu ar unikālu industriālu izskatu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    21 citas preces tajā pašā kategorijā: