No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM gāzes maskas

Informatīvais biļetens

BDSM Gāzes maska S10.2

Iegremdējieties tumšajās un aizraujošajās BDSM valstībās ar šo satriecošo gāzmasku! Šī augstas kvalitātes gāzmaska ir izcils aksesuārs intensīvas kontroles scenāriju cienītājiem, kas piedāvā nesalīdzināmu dominances un pakļaušanās pieredzi.

Vairāk informācijas

3363/00

199,90 €


-30,00 €

169,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet S10.2 - veltījums klasiskajai S10 gāzmaskai BDSM un gumijas faniem.

    Iegremdējiet sevi intensīvas jutekliskas pieredzes pasaulē ar mūsu S10.2 gāzmasku, kas ir veltījums ikoniskajai S10. Īpašu uzmanību pievēršot BDSM kopienas un gumijas un fetiša apģērba cienītāju vajadzībām, S10.2 piedāvā nostalģiska dizaina un modernas funkcionalitātes apvienojumu.

    Produkta īpašības:

    • Lai gan S10.2 tika radīts, iedvesmojoties no leģendārā S10, mēs vēlamies uzsvērt, ka tas ir neatkarīgs izstrādājums. S10.2 ir veltījums oriģinālam, kas pielāgots mūsdienu BDSM prakses un fetiša pasākumu prasībām.
    • Daudzpusīga saderība: S10.2 ir aprīkots ar standartizētu M40 gāzmaskas šļūtenes savienojumu, kas paver plašas iespējas. Tā ir saderīga ar daudziem piederumiem, padarot to par daudzpusīgu aksesuāru jūsu individuālajām vajadzībām.
    • Augstas kvalitātes izgatavošana: mēs piešķiram lielu nozīmi kvalitātei un autentiskumam. S10.2 gāzmaska ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem un pārsteidz gan vizuāli, gan funkcionāli.
    • Valkāšanas ērtums un piemērotība: Regulējamā galvas siksna ļauj gāzmasku optimāli pielāgot dažādiem galvas izmēriem. Ergonomiskais dizains garantē ērtu nēsāšanu pat tad, ja to nēsā ilgstoši.
    • Nepieciešams pasākumos: Neatkarīgi no tā, vai S10.2 paredzēta privātām BDSM sesijām vai publiskiem fetiša pasākumiem, tā ir spēcīgs vizuāls akcents un piešķir jūsu tērpam unikālu akcentu.


    S10.2 ir kas vairāk nekā tikai gāzmaska - tā ir aicinājums pārkāpt robežas un atklāt jaunas jutekliskuma dimensijas. Ienāciet pasaulē, kur kontrole un pakļaušanās satiekas neparastā veidā.

    Vairāk informācijas:

    • BDSM gāzmaska
    • Ar standarta M40 gāzmaskas šļūtenes savienojumu.
    • Fantastisks izskats
    • Ar regulējamu galvas siksnu.
    • Uzmanību! Šī gāzmaska ir paredzēta pieredzējušām personām, kas iesaistās BDSM aktivitātēs ar piekrišanu. Drošība, komunikācija un visu dalībnieku labklājība vienmēr ir pirmajā vietā.
    • Piezīme: Mēs piešķiram lielu nozīmi pārredzamībai un godīgumam. S10.2 gāzmaska ir mūsu pašu izstrādāta, iedvesmojoties no S10, un to ražo viens no mūsu partneriem. Mēs garantējam savu izstrādājumu kvalitāti un autentiskumu un pilnībā atbalstām savu piedāvājumu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    A must-have for any breath control enthusiast

    I recently ordered the BDSM gas mask from the MEO online store and am absolutely delighted with the quality and comfort of this product. As a long time fan and collector of such items, I was looking for something special to add to my collection that was also practical to use. This mask has far exceeded my expectations! The workmanship is top notch - sturdy material that is still comfortable to wear for long sessions. The adjustable straps and padded interior ensure a perfect fit with no pinching or uncomfortable marks. I was particularly impressed by the well thought-out design, which is not only visually appealing, but also doesn't restrict breathing - an important criterion for me. Another highlight was the fast and discreet shipping. I had the package in my hands just a few days after ordering - in Helsinki! I was impressed by how carefully and discreetly the product was packaged, which is very important to me as discretion is a top priority for me. In summary, I can say that this BDSM gas mask is not only a visual eye-catcher, but also leaves nothing to be desired in terms of quality and comfort. I would recommend it to anyone who wants to take their BDSM experience to a new level. A big thank you to the store for this great item and the excellent service. I'm looking forward to my next order!

      Novērtēšana 

      Hammer Erfahrung

      Mit den Poppers Zubehörteilen ist die Maske eine Hammererfahrung.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BDSM Gāzes maska S10.2

        BDSM Gāzes maska S10.2

        Iegremdējieties tumšajās un aizraujošajās BDSM valstībās ar šo satriecošo gāzmasku! Šī augstas kvalitātes gāzmaska ir izcils aksesuārs intensīvas kontroles scenāriju cienītājiem, kas piedāvā nesalīdzināmu dominances un pakļaušanās pieredzi.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        21 citas preces tajā pašā kategorijā: