No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

BDSM aksesuārs - anālais vibrators ar elektrostimulāciju

No maiga līdz cietam, no baudas līdz sāpēm, no balvas līdz sodam: šajā SM rotaļlietā var kombinēt 8 dažādas vibrācijas programmas ar 5 stimulācijas strāvas variantiem, lai piemērotu sāpīgu BDSM sodu vai nodrošinātu ekstrēmu orgasmu.

Vairāk informācijas

2521/00

159,90 €


-50,00 €

109,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    No maigas uz cietu, starp baudu un sāpēm, no balvas uz sodu: šajā SM rotaļlietā var kombinēt 8 dažādas vibrācijas programmas ar 5 stimulācijas strāvas variantiem, lai piemērotu sāpīgu BDSM sodu vai sniegtu jums ekstrēmu orgasmu. Šis anālais vibrators Estim piedāvā visu, ko jūs varētu vēlēties no SM rotaļlietas , sākot no tirpināšanas, tirpināšanas un maigas masāžas līdz spēcīgām, iekļūšanu veicinošām vibrācijām un spēcīgiem, uzmācīgiem impulsiem.

     

    Vienkārši elpu aizraujošs! Pārslēdzoties starp vibrāciju un elektrostimulāciju, jūs sajūsmosieties un raustīsieties pa visu ķermeni.

     

    Estim Anal Vibrator materiāls nodrošina, ka strāvas impulsi tiek novadīti uz vibratora galviņu un tur ir ļoti labi jūtami. Atkarībā no rotaļu veida jūs varat izlemt, vai jūsu partneris tiek lutināts ar maigi tirpinošām viļņošanās vālītēm, vai arī iekārojami virpuļo zem cietiem, pulsējošiem impulsiem.

     

    Tā kā Estim Anal vibrators ir ūdensizturīgs, varat to lietot, kur vien vēlaties, un pēc lietošanas to ātri un higiēniski notīrīt. To var uzlādēt ar USB kabeli, un tad tas ir pieejams daudzu stundu garumā.

     

    Šīs ir Estim seksa rotaļlietas priekšrocības, kas pārliecinās ikvienu:

     

    • SM rotaļlieta ar Estim
    • Elastīgs vibrators ar elektrisko stimulāciju.
    • Sasniedz katru dziļu punktu jūsu iekšienē!
    • 5 Estim varianti: 5 intensitātes līmeņos maksimālai baudai.
    • Maiginoši elektriskie impulsi: pat bez stimulācijas strāvas vai Estim ierīces.
    • 7 vibrācijas režīmi: tiek izpildītas visas vēlmes, sākot no maigas līdz cietai.
    • Atsevišķi regulējams: vibrāciju un stimulācijas strāvu var vadīt atsevišķi.
    • Ilgs akumulatora darbības laiks: pilnībā uzlādēts darbojas ilgu laiku.

     

    Pateicoties tā elastīgumam, Estim Anal vibrators sasniedz pat vīrieša "maģisko" G punktu - prostatu!

     

    Kā lietot Estim Anal Vibrator?

     

    Izmantojiet kādu elektrovadošu lubrikantu, piemēram, ESHOCK by MEO ®, un ievietojiet Estim Vibrator anāli. Izmantojiet dažādas pogas stimulācijas strāvas vai vibrācijas intensitātei.

     

    Ar ko īpašs ir Estim Anal Vibrator?

     

    Ļoti elastīgs visos virzienos, Estim Anal Vibrator var izmantot jebkurai fantāzijai un jebkurā pozīcijā! Estim Anal Vibrator by MEO ® ir patiešām lielisks universāls talants, ideāli piemērots visiem BDSM veidiem, diskrēti novietojams un vienmēr gatavs lietošanai. Jums nav nepieciešams iegādāties papildu stimulācijas ierīci vai TENS ierīci elektrostimulācijai: Estim Anal Vibrator ir atsevišķs motors, kas nodrošina elektrostimulāciju, izmantojot tā vadošās virsmas. Tās var kontrolēt dažādos veidos un ar dažādu intensitāti. Ja nevēlaties baudīt elektroseksu, varat izmantot Estim Anal Vibrator kā "parastu" vibratoru ar 7 vibrācijas režīmiem. Protams, jūs varat arī katapultēties līdz orgasmam, izmantojot abas metodes, jo abas funkcijas var kontrolēt atsevišķi. Estim Anal Vibrator ir brīnišķīgi elastīgs un var sasniegt tieši tās vietas, kas jūs vislabāk uzbudina. Estim Anal Vibrator kalpos vairākas stundas nepārtrauktas lietošanas, pirms jums būs nepieciešams to uzlādēt, lai izmantotu visas tā funkcijas.

     

    Vai Estim Anal Vibrator ir piemērots iesācējiem?

     

    MEO ® Estim Anal Vibrator jūs vienlaikus lutina ar vibrācijas un stimulācijas strāvu, un tas nozīmē lielu baudu neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai profesionālis, vai vēlaties izbaudīt Estim Anal Vibrator vienatnē vai kopā ar partneri.

     

    Kas man ir jāpatur prātā, lietojot Estim Anal Vibrator?

     

    Lūdzu, nelietojiet Estim Anal Vibrator kopā ar Estim Anal Vibrator lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantu uz ūdens bāzes. Estim Anal Vibrator darbojas vēl labāk ar ūdens bāzes lubrikantu, kas īpaši paredzēts stimulācijas ierīcēm, Estim Lubricant ESHOCK by MEO ® . ESHOCK ir ādai draudzīgs Estim lubrikants, kas paredzēts intensīvām sajūtām intensīvam elektroseksam. Pateicoties tā elektrovadītspējai, ESHOCK uzlabo kontaktu starp Estim Anal Vibrator un ādu.

     

    Kā tīrīt Estim Anal Vibrator?

     

    Vienkārši notīriet Estim Anal Vibrator ar maigām ziepēm un ūdeni. Ja vēlaties īpaši rūpīgu tīrīšanu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • SM rotaļlieta
    • Estim Anal Vibrator
    • Estim Sextoy
    • Izmēri: 16,5 cm x 3,75 cm (kāts), 23,5 cm x 3,75 cm (kopā)
    • 5 stimulācijas strāvas varianti
    • Var lietot bez stimulācijas strāvas ierīces vai TENS ierīces
    • 7 vibrācijas režīmi
    • Ūdensizturīgs
    • Materiāls: silikons, ABS, metāls
    • uzlādējams ar komplektā iekļauto USB kabeli

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    My personal opinion

    The vibration is not very loud but also not mindblowingly strong. The seven modes are well designed. I'd rate this with 4 of 5.
    But I was keen on this thing for the estim. It was the very first(!) experience I made with estim. I am a male sub but always fail to achieve to cum from prostate stimulation. Frustrated I thought I'd give this one a try. I hoped that the e-waves would actually make my prostate erupt in a massive handsfree cumshot. This didn't work (for my part), which I do not blame this toy for. I've read that estim plays out very differently for each person, so I try to be "objective" and rate the estim 3 1/2 of 5.
    What I reeeally appreciate is the flexibility. It is soft enough to push it whereever you like, put still hard enough to PUSH on spots. Also the silicon feels nice and I like that it's for charging.

    BUT nevertheless I only give three stars while for my part feel like giving just two stars, because:
    (1) The feeling itself was unpleasant. It was just contracting my rectrum-muscles which felt neither painful nor thrilling, just weird, as if my ass were kneading a dough. It did'nt reach my prostate. Riding a dildo feels way more hot to me.
    (2) I would not be keen to have the highest e-mode on at all, but could easily go like a minute with it. For sadistic aims it's too soft then.
    (3) It has five estim and seven vibration modes, but you can't see which mode is on. You have to feel it/remember it. There is one power on button, one for vibration and one for estim. If you hold each of the buttons for long, they turn on/off. If you press shortly, it changes to the higher mode, and from the highest mode back to the first. Because you should have skin contact BEFORE switching it on, this insert it and hope it to be not on the strong mode. I also imagine a dom playing this toy on someone else and having no clue which estim-mode is on... The vibration you can might check from the sound, but the estim - either feel it yourself, remember well how often you pressed the buttons or you have to guess

    This won't become a favorite of mine anytime soon, but well possible estim at all never will.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    This toy is awesome

    My Master used it on me, vibration is good, but the e stim is awesome, Also an intimidating toy to deep throat when the e stim is used.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Speechless

    oh my, was i ever surprised with my first e-stim experience. the fit was wonderous, the vibration settings were the most intense i've ever got to enjoy. kick in the e-stim and i was making mewing noises in total ecstasy.....

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    My partner was a bit scared at first

    My partner was a bit scared at first when he saw me approaching with this toy. But since he was restrained I knew he could do anything. . It was become a fun “toy” and I am sure we will be using it often.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Macht und Erhabenheit,

    Viele Spielezeuge, vor allem dieser Estim Anal Vibrator, der eingeführt wird, sind in Verbindung mit Strom eine besondere Stimulation. Man nimmt den Gegenstand intensiver im Körper wahr. Für einen Dom ist es so möglich, zu quälen und sogar exterme Reize zu verursachen, ohne sich selbst besonders zu verausgaben. Es bedarf keiner dynamischen Handlungen, wie beispielsweise beim Schlagen oder Auspeitschen. Diese süße Qual kann sehr ruhig und ohne viel Aufwand stattfinden. Das verleiht dem oder der Dom eine besondere Macht und Erhabenheit, die beiden Seiten gefallen kann. Uns beiden gefällt diese Estim Anal Vibrator außerordentlihc gut!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr gutes SM Toy

    Auch für Anfänger gut geeignet die
    anale Bestrafung benötigen.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BDSM aksesuārs - anālais vibrators ar elektrostimulāciju

    BDSM aksesuārs - anālais vibrators ar elektrostimulāciju

    No maiga līdz cietam, no baudas līdz sāpēm, no balvas līdz sodam: šajā SM rotaļlietā var kombinēt 8 dažādas vibrācijas programmas ar 5 stimulācijas strāvas variantiem, lai piemērotu sāpīgu BDSM sodu vai nodrošinātu ekstrēmu orgasmu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: