No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

Butt Slider - Anālais spraudnis

  • Butt Slider - Anālais spraudnis

Aizmirstiet visu, ko zināt par anālajiem kontaktdakšām: Butt Slider mainīs visu, pateicoties tā inovatīvajām funkcijām! Butt Slider ir aprīkots ar jaudīgiem motoriem, kas nodrošina dziļu un intensīvu masāžu dziļi jūsu iekšienē. Ļaujiet mūsu produkta video jūs pārliecināt jau tagad!

Vairāk informācijas

3426/00

pieejams

Vairāk informācijas

Aizmirstiet visu, ko zināt par anālajiem kontaktdakšām: Butt Slider mainīs visu, pateicoties tā inovatīvajām funkcijām! Butt Slider ir aprīkots ar jaudīgiem motoriem, kas nodrošina dziļu un intensīvu masāžu dziļi jūsu iekšienē. Vīrieši, kuri vēl nav piedzīvojuši anālo stimulāciju, būs pārsteigti, cik intensīvu orgasmu var gūt ar Butt Slider. Ļaujiet mūsu produkta video pārliecināt jūs jau tagad!

 

Vai varat pretoties kārdinājumam? Atklājiet jaunu anālās stimulācijas līmeni ar inovatīvo Butt Slider!

 

Butt Slider paver iepriekš slēgtas durvis uz intensīvākām un dziļākām sajūtām, jo šis skaistais butt plug ir ne tikai īsts skatienu piesaistītājs, bet arī pārsteidz ar saviem tehniskajiem izsmalcinājumiem. Izbaudiet, kā slīdņa gredzens masē jūs no iekšpuses, kamēr spēcīgās vibrācijas aizved jūs anālās ekstāzes pasaulē. Pateicoties tālvadības pultītim, jūs varat viegli pārslēgt dažādus režīmus vai arī ļaut partnerim pārņemt kontroli un pārsteigt jūs. Ar Butt Slider jūsu intīmākie mirkļi kļūs par elpu aizraujoši jutekliskiem piedzīvojumiem.

 

Un šie ir tie svarīgākie mirkļi, kas iepriecina mūsu klientus:

 

Unikālā slīdņa funkcija: inovatīvais slīdņa gredzens nodrošina intensīvu iekšējo masāžu, nemainot dibena spraudņa pozīciju. Izbaudiet trīs aizraujošus ātrumus, kas jūs patiešām uzbudinās.

 

Iespaidīgi izmēri: Ar gandrīz 13 cm garumu un iespaidīgo 5 cm diametru šis butt plug sola pilnvērtīgu pieredzi. Platā, saplacinātā dibena pamatne garantē drošību un baudu vienlaicīgi. Ideāli piemērots pieredzējušiem pazinējiem!

 

Dziļa un spēcīga vibrācija: Trīs pulsējoši ātrumi apvienojumā ar septiņiem jutekliskiem vibrācijas modeļiem nodrošina debešķīgu baudu dziļi jūsu iekšienē.

 

Augstas kvalitātes, pret šļakatām izturīgs silikons: izgatavots no zīdaini mīksta, ftalātus nesaturoša augstākās kvalitātes silikona. Izmērs ir stabils un ādai draudzīgs. Pateicoties IPX5, ideāli piemērots bezrūpīgiem, tirpinošiem mirkļiem dušā, bet nav piemērots lietošanai zem ūdens vannā.

 

Enerģijas taupīšana un tālvadības pults: ar komplektā iekļauto USB lādētāju Butt Slider ir vienmēr gatavs lietošanai. Ar ērto tālvadības pulti jūs vienmēr pilnībā kontrolēsiet situāciju - vai arī varat nodot to aizraujošām spēlēm divatā.

 

butt plug ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nesatur ftalātus un ir nekaitīgi ķermenim! Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Tīrīšanai izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai mūsu VERYCLEAN aerosolu. Pēc tīrīšanas uzglabājiet vēsā, tumšā vietā.

 

Vai esat gatavi dziļajai sēžamvietas masāžai? Butt Slider nepievils!

 

Sīkāka informācija:

 

  • Anālais spraudnis Butt Slider
  • Izmēri: kopējais garums: 15,7 cm, ievietojamais garums: 12,2 cm, lielākais ievietojamais diametrs: 4,8 cm, kakla diametrs: 3 cm.
  • Materiāls: augstas kvalitātes silikons, ABS plastmasa
  • Piezīme: tālvadības pults darbības rādiuss ir iespaidīgs - līdz 10 metriem - ideāli piemērots slepenām rotaļām publiskās vietās.
  • MEO Suomi

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Butt Slider - Anālais spraudnis

Butt Slider - Anālais spraudnis

Aizmirstiet visu, ko zināt par anālajiem kontaktdakšām: Butt Slider mainīs visu, pateicoties tā inovatīvajām funkcijām! Butt Slider ir aprīkots ar jaudīgiem motoriem, kas nodrošina dziļu un intensīvu masāžu dziļi jūsu iekšienē. Ļaujiet mūsu produkta video jūs pārliecināt jau tagad!

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: