No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bondage spreader bar

Informatīvais biļetens

BDSM izkliedētājs, pārklāts ar ādu - Noblesse Collection

Elegantais profesionāļu izstrādātais bondage izkliedētājs ir izgatavots no īpaši cieta eikalipta koka un pēc tam pārklāts ar Japānas govs ādu. Rozā zelta krāsas metāla galos ir karabīne roku vai kāju aproču savienošanai ar izplešanas stieni. BDSM izplešanas stienis, ko izmanto arī pasaules labākajās BDSM studijās.

Vairāk informācijas

3169/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Elegantais profesionāļu izstrādātais bondage izkliedētājs ir izgatavots no īpaši cieta eikalipta koka un pēc tam pārklāts ar Japānas govs ādu. Rozā zelta krāsas metāla galos ir karabīne roku vai kāju aproču savienošanai ar izplešanas stieni. Profesionāls, grezns MEO® izplešanas stienis, ko izmanto arī pasaules labākajās BDSM studijās.

     

    Ar savu izteiksmīgo krāsu - tumši bordo sarkano - šī MEO® kolekcija ne tikai simbolizē eleganci, mīlestību, kaisli, romantiku un siltumu, bet arī ir paredzēta, lai uzsvērtu emocionālo saikni starp Top un Sub verdzināšanas laikā. Rozā zelta krāsas metāla elementi, kas krāsu ziņā lieliski saskan ar dizainu, piešķir izstrādājumiem skaistu kontrastu.

    Izceltie elementi:

     

    • Izbaudiet, kā jūsu kungs vai saimniece jūs sasien vai izpleš ar šo cēlo, grezno izplešamo stieni no kolekcijas Noblesse.
    • Profesionāla kvalitāte BDSM studijām, dominām utt.
    • 50 cm garš, 2 cm diametrā.
    • Efektīvai paverdzināšanai: kombinācijā ar ierobežojošiem līdzekļiem rokas vai kājas tiek ātri un viegli sasietas.
    • Elegants izskats: izplešanas stienis ir pārklāts ar japāņu govs ādu un aprīkots ar 2 grozāmām karabīnēm un rožaina zeltījuma veidgabaliem abos galos.
    • Bordo krāsa ir cieši saistīta ar kaisli un cēlumu, taču simbolizē arī erotikas tumšo pusi.
    • Japānas govs āda ar lieliskām materiāla īpašībām.
    • Eikalipta koksne ar augstu cietības pakāpi, turklāt ilgtspējīga un videi draudzīga.
    • Augstas kvalitātes, izturīgs, bet viegls, lai gan izgatavots no biezas govs ādas.
    • Elegants dizains un visaugstākā kvalitāte.

     

    Ar ko īpašs ir Noblesse kolekcijas izkliedētāja stienis?

     

    Mūsu izkliedētājs ierobežo kustību brīvību sasaistīšanas laikā! Ar izkliedētāja stieni jūs varat īsā laikā nostiprināt savu pakļāvīgo partneri un bez lielām grūtībām izbaudīt ekstrēmas verdzības pozas. MEO® Noblesse kolekcijas izkliedētājs piedalīsies ikvienā piedzīvojumā neatkarīgi no tā, vai vēlaties, lai jūsu verdzības seanss būtu erotisks vai smags. Šis greznais izkliedētājs iepriecinās gan iesācējus, gan pazinējus. Fiksāciju ar izkliedētāja stieni var veikt uz rokām vai kājām, un tā ir ne tikai ļoti efektīva - tā arī izskatās ļoti erotiski! Izturīgais izplešanas stienis, kas izgatavots no eikalipta koka un pārklāts ar japāņu govs ādu, tiek izmantots, lai pie karabīnēm piekabinātu potīšu aproces vai roku saites. Nav ātrāka un efektīvāka veida, kā tik eleganti sasiet rokas!

     

    MEO® Noblesse kolekcijā Noblesse tiek izmantota tikai Japānas govs āda un mīksta jēra nappa āda, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes un vides standartiem. Visus izstrādājumus izgatavo pieredzējuši seglinieki un somu darinātāji, kuriem ir ilggadēja amatniecības pieredze. Mūsu sarežģītā apstrāde un augu miecēšana piešķir govs ādai skaistu virsmu un patīkamu sajūtu. Ražošana tiek veikta ar vislielāko rūpību - sākot no piegrieztnes un beidzot ar šūšanu, lai rezultāts būtu perfekts.

     

    Japānas govs ādas īpašības un priekšrocības:

     

    Japānas govs āda piedāvā daudzas lieliskas īpašības, jo tā ir elastīga, lokana, lokana, lokana, stiepjama un elastīga, gluži kā otra āda. Gandrīz pretēji tam, augu miecēšanas rezultātā tā ir arī izturīga un vienlaikus izturīga pret plīsumiem. Visas šīs īpašības ir ideālas, lai no tās izgatavotu augstas kvalitātes MEO® ierobežojošus līdzekļus un BDSM aksesuārus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ar ādu pārklāts Bondage izkliedētāja stienis
    • Luksusa bondage aksesuārs no MEO ® Noblesse kolekcijas
    • Noblesse kolekcijā ietilpst roku saites, potīšu aproces, lodīšu knaģis, izplešanās stienis, sasiešanas savienotājs un apkakle ar pavadiņu. Izgatavotas vislabākajā kvalitātē, kas atbilst visaugstākajām prasībām.
    • Materiāls: Japānas govs āda, metāls, jēra nappa āda
    • Krāsa: bordo sarkana, melna
    • Sprādzes krāsa: Krāsa: rozā zelts
    • Materiāls: eikalipta koks (augsta cietība, ilgtspējīgs un videi draudzīgs), Japānas govs āda, metāls
    • Garums: 50 cm, diametrs: 2 cm
    • Kodols izgatavots no izturīga eikalipta koka
    • karabīne ar gludu satvērienu
    • spīdīgi pulēta metāla elementi
    • Krāsa: bordo sarkana un rožaina zelta
    • Parādīts kopā ar kolekcijas Noblesse aprocēm potītēm. Potītes aproces nav iekļautas komplektācijā. Lūdzu, pasūtiet atsevišķi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Elegante spreizstange

    Super elegant und hochwertig. Abmessungen sind perfekt zum spreizen aber dennoch gut zu transportieren. Rosegoldene hochwertige metalldetails machen die spreizstange perfekt

      Novērtēšana 

      Quality BDSM gear

      Great Product, Quality Product, very versatile as well. My Sub loves when I use this on him.

        Novērtēšana 

        Absolutes high end

        Absolutes high end und nur zu empfehlen. Klasse verarbeitet

          Uzrakstiet savu pārskatu

          BDSM izkliedētājs, pārklāts ar ādu - Noblesse Collection

          BDSM izkliedētājs, pārklāts ar ādu - Noblesse Collection

          Elegantais profesionāļu izstrādātais bondage izkliedētājs ir izgatavots no īpaši cieta eikalipta koka un pēc tam pārklāts ar Japānas govs ādu. Rozā zelta krāsas metāla galos ir karabīne roku vai kāju aproču savienošanai ar izplešanas stieni. BDSM izplešanas stienis, ko izmanto arī pasaules labākajās BDSM studijās.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          10 citas preces tajā pašā kategorijā: