No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bondage spreader bar

Informatīvais biļetens

BDSM izkliedētāja stienis ar ādas aprocēm

Izpētiet aizraujošo bondage daudzveidību ar mūsu regulējamo izplešanās stieni ar polsterētām ādas aprocēm. Ar šo kvalitatīvo BDSM izstrādājumu no MEO jūs turēsiet partnera kājas vai rokas plaši izstieptas un viņa anālo atveri vai muti gatavu intensīvai darbībai.

Vairāk informācijas

3251/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izpētiet aizraujošo bondage daudzveidību ar mūsu regulējamo izplešanās stieni ar polsterētām manšetēm. Ar šo BDSM kvalitātes izstrādājumu no MEO jūs varēsiet turēt partnera kājas vai rokas plaši izstieptas un viņa anālo atveri vai muti gatavu intensīvai darbībai.

     

    Izceltas īpašības:

     

    • Nodrošina, ka kājas (vai rokas) ir plaši izstieptas un gatavas darbam.
    • Regulējams platums.
    • Ādas aproces ir pietiekami platas potītēm un pietiekami stingras plaukstām.
    • Polsterētās ādas aproces ir īpaši ērtas, ideāli piemērotas garām sesijām.
    • Ar integrētu tērauda D veida gredzenu virvju, ķēžu vai citu BDSM piederumu piestiprināšanai pie izplešanas stieņa.

     

    BDSM izplešanas stieņa platumu var regulēt un nostiprināt vienā mirklī. Stingri piestiprinātās ādas aproces ir pietiekami platas, lai droši aptvertu potītes, un vienlaikus pietiekami stingras, lai stingri aptvertu plaukstas. Ar mūsu regulējamo izplešanās stieni rokām un kājām ar polsterētām ādas aprocēm jums ir neierobežotas iespējas pacelt savas bondage sesijas jaunā līmenī. Iegūstiet jaunas baudas un padevības dimensijas un piedzīvojiet neaizmirstamus mirkļus kopā ar partneri.

     

    Pateicoties biezi polsterētajai ādai, aproces nodrošina augstu komforta līmeni pat garu seansu laikā. Tāpēc varat pilnībā koncentrēties uz gaidāmo piedzīvojumu, neuztraucoties par nepatīkamiem spiediena punktiem uz locītavām. Manšetes, kuras var izmantot kā roku vai potīšu aproces, var individuāli pielāgot pēc izmēra, un tās ir pat aizslēdzamas. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi ir tas, ka mēs esam aprīkojuši BDSM izplešanās stieni ar praktisku D veida gredzenu virvju, ķēžu vai citu verdzības piederumu piestiprināšanai.

     

    Kas ir īpašs BDSM izkliedētājstienī?

     

    BDSM scēnā izkliedētājstieņi ir ļoti populāri ne velti. Tos izmanto, lai plaši izstieptu partnera kājas vai rokas. Tas ļauj veidot dažādas aizraujošas pozīcijas un paver jaunas iespējas dominēšanas un pakļaušanas scenārijiem. Izvēršanas stienis nodrošina drošu un stabilu pozīciju, lai dominējošais partneris vienmēr pilnībā kontrolētu pakļāvīgo partneri. Mūsu izkliedētājus var izmantot, lai fiksētu un noturētu partneri noteiktā pozīcijā, kas pastiprina apžēlošanas sajūtu un veicina intensīvu pakļaušanos. Turklāt MEO izkliedētāji nodrošina netraucētu redzamību un vieglu piekļuvi visām ķermeņa atverēm, paverot papildu stimulācijas un sodīšanas iespējas. Izkliedētājus var arī kombinēt ar citiem verdzības piederumiem, lai radītu vēl intensīvāku pieredzi.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • BDSM izplešanas stienis ar ādas aprocēm
    • Regulējams izkliedētāja stieņa garums
    • Materiāls: tērauds, āda
    • Krāsa: melna
    • Komplektā ir ādas aproces, ko var izmantot kā roku dzelžus vai kā potītes aproces.
    • Mūsu izplešanas stienis ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem.
    • Garums (bez ādas aprocēm): minimālais platums 37 cm, maksimālais platums 62 cm. Izplešanas stieņa platumu var regulēt pa 2,5 cm.
    • BDSM tiešsaistes veikals: Laipni lūgti aizraujošajā MEO pasaulē! Mēs lepojamies ar to, ka ražojam augstas kvalitātes bondage un BDSM produktus, kas ļauj piepildīt ikvienu fantāziju. Kad runa ir par labākajiem BDSM izkliedētājstieņiem, mēs esam neapstrīdams numur viens! Mūsu izkliedētājstieņi ir meistarīgi meistardarbi, kas radīti, lai paplašinātu baudas robežas. Mūsu izkliedētājstieņi, roku aproces un potīšu aproces ir izcili aksesuāri, kas izceļ jūsu padevību un ļauj piepildīt jūsu erotiskākos sapņus. Katrs izplešanās stienis ir izgatavots ar vislielāko rūpību, lai nodrošinātu drošu un ērtu pieguļšanu, kamēr jūs pilnībā nododaties savam dominējošajam partnerim. MEO rūpējas ne tikai par augstas kvalitātes izstrādājumiem, bet arī par jūsu drošību un apmierinātību. Tāpēc mēs izmantojam tikai labākos materiālus un pievēršam uzmanību katrai detaļai. Uzticieties mūsu produktu kvalitātei un MEO zinātībai, ko novērtē BDSM cienītāji visā pasaulē. Iepazīstiet aizraujošo bondage pasauli kopā ar MEO un iegremdējieties visumā, kas pilns pavedināšanas, varas un uzticības.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Der Schlüssel zu intensiver Unterwerfung

    In meinem etablierten BDSM-Studio im Herzen von Wien sehe ich es als meine Aufgabe, meinen Klienten ein Höchstmaß an Dominanz und Kontrolle zu bieten. Die verstellbare Spreizstange mit ledernen Fesseln hat sich dabei als absolut unverzichtbares Werkzeug in meiner Sammlung erwiesen.

    Von der Optik bis zur Funktionalität ist diese Spreizstange tadellos. Die Manschetten sind aus hochwertigem Leder gefertigt und gepolstert, so dass der Sklave auch bei längeren Sessions nicht aus der Position gerät. Aufgrund ihrer Größe können die Manschetten sowohl an den Fuß- als auch an den Handgelenken befestigt werden, was einen vielseitigen Einsatz ermöglicht. Selbst Suspensionsbondage ist hiermit möglich, was allerdings vom Gewicht des Klienten abhängt.

    Die Verstellbarkeit der Spreizstange ist ein großer Vorteil, da ich meine Klienten so positionieren kann, wie ich es für richtig halte und ihre Bewegungsfreiheit kontrollieren kann. Der integrierte D-Ring aus Stahl ist ein weiterer Pluspunkt, er erweitert die Möglichkeiten, meine Kunden zu fixieren und zu dominieren.

    Das Alleinstellungsmerkmal dieser Spreizstange sind jedoch die abschließbaren Manschetten. Sie erlauben mir, die Kontrolle zu verstärken und die Gefühle der Unterwerfung und Hingabe meiner Kunden zu vertiefen. Nichts ist befriedigender als der Anblick eines Sklaven, der sich völlig hingibt und durch das Schloss an den Manschetten gesichert ist.

    Ich empfehle diese Spreizstange jeder professionellen Domina oder jedem BDSM-Studio, das sein Spektrum an Erfahrungen und Spielmöglichkeiten erweitern möchte. Die Kombination aus Komfort und Kontrolle macht diese Spreizstange zu einem unverzichtbaren Instrument, das die Intensität jeder Sitzung steigert. Glauben Sie mir, es ist eine Investition, die sich lohnt.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Absolute Topqualität

    Ich bin von diesem Produkt absolut begeistert. Die Qualität ist wirklich herausragend und der Schiebe-Mechanismus zum verstellen der Weite der Stange ist genial. Zudem sind die Fußfesseln toll verarbeitet.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Amazing

    The spreader bar is amazing quality The bar is amazing quality strong and durable and the wife is in love with it and the delivery of my order was on time

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BDSM izkliedētāja stienis ar ādas aprocēm

    BDSM izkliedētāja stienis ar ādas aprocēm

    Izpētiet aizraujošo bondage daudzveidību ar mūsu regulējamo izplešanās stieni ar polsterētām ādas aprocēm. Ar šo kvalitatīvo BDSM izstrādājumu no MEO jūs turēsiet partnera kājas vai rokas plaši izstieptas un viņa anālo atveri vai muti gatavu intensīvai darbībai.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    10 citas preces tajā pašā kategorijā: