No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

DEEP'R - Anal Deep Training

Informatīvais biļetens

DEEP'R Wave - Garš dildo dziļuma rotaļām

Vai jums ir apnicis jebkurš dildo, kas ir īsāks par apakšdelmu? Tad DEEP'R Dildo Wave ir piemērots tieši jums! Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai kopā ar partneri, lielais DEEP'R dildo ar diametru no 4 līdz 8 cm cm un garumu 59 cm piedāvā jums īpašu izaicinājumu Anal Depth Play Izaicinājums. Tā pievilcīgo viļņu dizainu varat izmantot arī dziļo anālo treniņu laikā.

Vairāk informācijas

2434/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai jums ir apnicis jebkurš dildo, kas ir īsāks par apakšdelmu? Tad DEEP'R Dildo Wave ir tieši jums! Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai kopā ar partneri, lielais DEEP'R dildo ar diametru no 4 līdz 8 cm cm un garumu 59 cm piedāvā jums īpašu izaicinājumu Anal Depth Play Izaicinājums. Tā pievilcīgo viļņu dizainu varat izmantot arī dziļo anālo treniņu laikā.

     

    Lielais DEEP'R Dildo Wave piedāvā Jums nesalīdzināmu sajūtu, ka esat maksimāli piepildīts. Pateicoties elastīgajam materiālam, jūs varat izbaudīt šo ekstātisko fantāzijas lidojumu dziļu anālo treniņu laikā visdažādākajās pozās. Jūs varat veidot karstus solo vai izmantot XL dildo kopā ar partneri. Viss, kas jums tagad nepieciešams, ir liela porcija FUCKSLUT lubrikanta. Ko jūs gaida?

     

    Kas ir tik īpašs lielajā DEEP'R dildo dziļajiem anālajiem treniņiem?

     

    DEEP'R: ekstrēms garums, liels diametrs, neparasta tekstūra un pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stingrs un vienlaikus elastīgs, lai jūs to varētu sajust tieši īstajās vietās dziļi sevī! Šis īpaši garais DEEP'R dildo jūs pilnībā piepildīs un garantēs intensīvu apmierinājumu. Jūs pārsteigs ne tikai šī dildo izmērs, bet arī tā īpašais dizains sniegs Jums neaizmirstamus mirkļus. Izmēģiniet DEEP'R dildo, ja uzdrošināties!

     

    Kā izmantot lielo DEEP'R dildo anālās dziļuma apmācības vai anālo dziļuma spēļu vajadzībām?

     

    Tā garuma un apkārtmēra dēļ lielā DEEP'R dildo ievietošana sākumā var būt sarežģīta. Nesteidzieties, rīkojieties lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem sēžamvietas un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens stabili un ērti atbalstīs jūsu ķermeni pat saspringtās pozās. Stingrais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozas seksa un solo seksa laikā. Mēs noteikti iesakām "iesildīties" ar mazāku dildo un pēc tam sākt strādāt pie lielā DEEP'R dildo.

     

    Anal Depth Play un anālais dziļais treniņš: Kādu lubrikantu izmantot ar šo lielo DEEP'R dildo?

     

    Lietojiet daudz lubrikanta! Mēs nekad nenogurstam atkārtot šo punktu. Anālais atveris ir ne tikai jutīgāks nekā maksts, bet arī kļūst jo jutīgāks, jo tālāk uz augšu jūs ejat. Tāpēc jums noteikti jālieto daudz un daudz lubrikanta, lai pārliecinātos, ka jūs sev nekaitēsiet. Ja plānojat izmantot lielo DEEP'R dildo dziļa anālā treniņa vajadzībām, mēs iesakām mūsu anālā seksa lubrikantu FUCKSLUT Tas ir uz silikona bāzes veidots lubrikants Anal Depth Play un ir jūtams kā neviens cits lubrikants. FUCKSLUT padara lielā DEEP'R dildo lietošanu dziļas anālās penetrācijas nolūkos par nesāpīgu, bet elpu aizraujošu baudu. Jebkurā gadījumā mēs iesakām arī mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan anālā seksa iesācējiem, gan pieredzējušiem lielu dildo cienītājiem. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam un anālajai izstiepšanai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti lielos DEEP'R dildo var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Tas ir anālais aerosols, kas īsā laikā kopj ādu un atslābina anālo atveri. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera muskuļu sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt netraucētu anālo seksu!

     

    Lielā DEEP'R dildo materiāls un kopšana dziļa anālā treniņa vajadzībām:

     

    Šis lielais XL dildo no DEEP'R sērijas ir izgatavots no augstas kvalitātes PVC. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Mūsu izmantotais materiāls ir arī ļoti izturīgs, tāpēc jūsu DEEP'R dildo kalpos ilgu laiku. Īpaši garo DEEP'R dildo var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs arī iesakām regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

     

    • DEEP'R | Wave | melns XL dildo | 59 cm. Ø 4,00 - 8,00 cm.

    • DEEP'R dildo ir piemēroti tikai anālajiem profesionāļiem un pieredzējušiem dibena spēlētājiem
    • DEEP'R dildo ir resnās zarnas dildo dziļuma rotaļām un dziļai anālai iekļūšanai / dziļai anālai apmācībai
    • Kas ir anālais dziļuma treniņš? Anālais dziļuma treniņš ir seksuāla prakse, kuras laikā anāli pēc iespējas dziļāk tiek ievietoti priekšmeti. Mērķis ir sasniegt un pēc tam pārvarēt resnās zarnas izliekumu. Atšķirībā no izstiepšanas vai fistinga, anālās dziļās rotaļas ir saistītas tikai ar ievietoto priekšmetu garumu, nevis diametru.
    • Pareizās anālās rotaļlietas anālā dziļuma treniņiem un anālajai dziļuma spēlei! Lai gan tirgū ir daudz produktu anālā dziļuma trenēšanai, DEEP'R garie dildo ir vislabākā izvēle. Parasti jums ir nepieciešama gara, plāna un elastīga seksa rotaļlieta!
    • Pateicoties perfektajam materiālam, DEEP'R dildo pielāgojas katram izliekumam un sasniedz vietas, par kuru esamību pat nenojautāt.
    • DEEP'R dildo var lietot atsevišķi vai pa pāriem!
    • Materiāls: PVC, nesatur ftalātus
    • Piemērots lubrikants dziļa anālā treniņa veikšanai: DEEP'R dildo ievietošanai mēs iesakām mūsu silikona bāzes lubrikantu FUCKSLUT vai mūsu MANCUNT hibrīda gelu. Vēl intensīvākas sajūtas varat sasniegt ar RUSHTIME (sildošu). EXTREMEO aerosols un mūsu želeja AnalPush vajadzības gadījumā atvieglo ievietošanu bez sāpēm.
    • Padomi un triki dziļa anālā treniņa veikšanai: DEEP'R dildo var ievietot īpaši dziļi, izmantojot mūsu spilvenu ASS UP
    • Tīrīšana: Silts ūdens, maigas ziepes un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN.
    • Liels DEEP'R dildo klāsts! Mūsu dildo veikalā jūs atradīsiet visus DEEP'R sērijas modeļus dažādos dizainos, formās un garumos. Ideāli piemēroti Anal Depth Play un anālajai dziļajai apmācībai.



     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Top

    Top, materiale ottimo, rispecchia perfettamente ciò che cercavo

      Novērtēšana 

      Awesome

      This was our first purchase of something this big. Getting the package was amazing as I watched my boys eyes as he took eyes on it. He wanted to use it immediately. So after some warm up and lots of practice he was able to take the entire dildo in. I highly recommend this product.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        DEEP'R Wave - Garš dildo dziļuma rotaļām

        DEEP'R Wave - Garš dildo dziļuma rotaļām

        Vai jums ir apnicis jebkurš dildo, kas ir īsāks par apakšdelmu? Tad DEEP'R Dildo Wave ir piemērots tieši jums! Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai kopā ar partneri, lielais DEEP'R dildo ar diametru no 4 līdz 8 cm cm un garumu 59 cm piedāvā jums īpašu izaicinājumu Anal Depth Play Izaicinājums. Tā pievilcīgo viļņu dizainu varat izmantot arī dziļo anālo treniņu laikā.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        13 citas preces tajā pašā kategorijā: