No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drošas šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

Kristības josta BDSM - NoPacha Captor

Tas piepildīs jūsu sapni par šķīstību: mūsu BDSM šķīstības josta NoPacha Captor ir šķīstības būris, kas izgatavots no ABS - nedaudz elastīgas, bet ļoti izturīgas plastmasas, kas ir arī ļoti draudzīga ādai. To var nēsāt gadiem ilgi!

Vairāk informācijas

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tas piepildīs jūsu sapni par šķīstību: mūsu BDSM šķīstības josta NoPacha Captor ir šķīstības būris, kas izgatavots no ABS - nedaudz elastīgas, bet ļoti izturīgas plastmasas, kas ir arī ļoti draudzīga ādai. To var nēsāt gadiem ilgi!

     

    Visas NoPacha Captor šķīstības jostas daļas perfekti iekļaujas viena otrā, tāpēc āda netiek saspiesta un tiek garantēts augsts valkāšanas komforts 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, 7 dienas nedēļā. Caurspīdīgajai šķīstības jostai ir vairāki dažādu izmēru gredzeni un vairākas starplikas, lai šķīstības jostu varētu optimāli pielāgot valkātāja dzimumorgāniem.

     

    Kādi izvēles kritēriji ir svarīgi, ja es vēlos iegādāties šķīstības jostu? Kā pareizi lietot šķīstības jostu?

     

    Mūsu šķīstības jostai ir ventilācijas atveres higiēniskai ventilācijai un atvērums urinēšanai, lai būtu iespējama pastāvīga dibena šķīstība. MEO® šķīstuma josta NoPacha Captor ir arī lieliski piemērota alerģiju slimniekiem, pateicoties tās materiālam.

     

    Tīras jostā ir iestrādāts KG bloķēšanas mehānisms, tāpēc valkātājs var būt drošs, ka nekas netraucēs, kā tas ir ierasts citos modeļos. Komplektācijā ietilpst 2 atslēgas atslēgu turētājam!

     

    Labākā šķīstības josta mūsu produktu testā ne tikai izskatās lieliski, bet arī piedāvā daudzas priekšrocības. Piemēram, no ABS plastmasas izgatavotās šķīstības jostas augstas kvalitātes apdare nodrošina, ka šķīstības jostu varēsiet lietot daudzus gadus bez nolietojuma pazīmēm.

     

    Kādam nolūkam ir paredzēta šķīstības josta vai kā es varu izmantot šķīstības jostu?

     

    Mūsu šķīstības josta ir paredzēta, lai ilgāku laiku saglabātu vīrieša šķīstību un tādējādi kontrolētu vai apspiestu viņa iekāri. Tīras josta neļauj erekcijai sasprindzinājuma dēļ un tādējādi piespiež vīrieti atturēties no dzimumtieksmes. Tāpēc mūsu šķīstības josta ir populārs palīglīdzeklis KG - BDSM attiecībās.

     

    Vai sekss ir iespējams ar šķīstības jostu?

     

    Nē, protams, ka nē. Sekss ar mūsu šķīstības jostu ir pilnīgi neiespējams! Tīras josta ir izstrādāta, lai ilgāku laiku saglabātu vīrieša seksuālo atturību. Bottom bieži vien valkā šķīstības jostu visas dienas garumā un nodod tās atslēgu savai partnerei, liekot viņai vai viņam "..keyholder". Ja Sub rodas uzbudinājums un viņam rodas erekcija, viņa dzimumloceklis atsitīsies pret krātiņa sieniņām. Šī sajūta ātri aizdzīs jebkādu uzbudinājumu nebūtībā, un viņš vairs nedomās par seksu

     

    Kā tas notiek ar piespiedu izkastrināšanu ar uzvilktu šķīstības jostu?

     

    Populāra ir mūsu šķīstības jostas izmantošana, spēlējoties ar "Tease & Denial", kad uzbudinājums tiek palielināts līdz bezgalībai, nepieļaujot erekciju vai orgasmu. Īpaši interesanti ir tas, ka vīriešiem organismā uzkrājušos sēklas šķidrumu var izvadīt no organisma bez erekcijas, seksa vai masturbācijas. Šajā gadījumā prostatu stimulē anāli ar kādu no mūsu CUMELOT® stimulatoriem, lai izdzītu prostatu. Šim nolūkam Sub nav jānoņem šķīstības josta.

     

    Es vēlos iegādāties šķīstības jostu, kādi šķīstības jostu veidi ir pieejami?

     

    Ja meklējat šķīstības jostu, KG vai dzimumlocekli, šeit, mūsu šķīstības jostu veikalā www.meo.de, jūs atradīsiet plašu dažādu modeļu klāstu, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, piemēram, KG nerūsējošā tērauda, alumīnija, alumīnija, PVC, silikona un polikarbonāta, kā arī dažādās krāsās, piemēram, sarkanā, melnā, rozā, baltā un arī sudraba. Mūsu sortimentā ir šķīstības jostas profesionāļiem un šķīstības jostas iesācējiem. Vēl viena interesanta alternatīva ir mūsu šķīstuma josta CELLMATE KG, kuru var kontrolēt attālināti, izmantojot lietotni mobilajā tālrunī.

     

    Kas man jāņem vērā, lietojot šķīstības jostu?

     

    Svarīgs temats, par ko ir jārunā, ir higiēna. Lai valkātu šķīstības jostu, ir ieteicams veikt Bottom intīmo skūšanos. Ikdienas higiēnas nolūkos šķīstības josta, iespējams, ir jānoņem. Tas, vai atslēgu turētājs saglabā kontroli pār sevi, ir jūsu ziņā. Ja šķīstības josta jānēsā visu dienu, ieteicams lietot ļoti šauras bokseru biksītes, jo tās neļauj šķīstības jostai berzēties pret kājām.

     

    Vai es varu kombinēt šķīstības jostu ar citiem verdzības piederumiem?

     

    Protams, jūs varat kombinēt šķīstības jostu ar citiem MEO ® bondage izstrādājumiem. Varbūt jūs vienkārši maksimāli pazemojat pazemojumu un ļaujat savam partnerim piestiprināt jums roku dzelžus un potīšu aproces. Vai arī jūs varat papildus izmantot SM pātagu, dzimumlocekļa žņaugtu, SM krūšu skavas vai necaurspīdīgu bondage masku. Ar plašo BDM piederumu klāstu no MEO ® jums ir plaša kombināciju izvēle, lai uzlabotu pieredzi ar savu šķīstības jostu. Ļaujiet mums iedvesmot jūs un atrast vislabāko kombināciju savai šķīstības pieredzei.

     

    Neatkarīgi no tā, vai meklējat šķīstības jostu mazam dzimumloceklim vai šķīstības jostu lielam dzimumloceklim, šī šķīstības ierīce izbeigs jūsu meklējumus. Mēs piedāvājam mūsu šķīstības jostas pastāvīgai šķīstībai dažādos izmēros:

     

    • KG Penis Cage Large: kopējais garums 11,2 cm, lielākais diametrs 4,3 cm
    • KG Penis Cage Medium: kopējais garums 10,0 cm, lielākais diametrs 4,3 cm
    • KG Penis cage Small: kopējais garums 9,9 cm, lielākais diametrs 3,8 cm
    • KG Gredzenu iekšējais diametrs: S = 43 mm, M 46 mm, L 50 mm, XL 55 mm

     

    Papildu informācija:

     

    • Tīras jostas vīriešiem
    • KG ar integrētu slēdzeni un divām atslēgām
    • Materiāls: ABS
    • KG ar augstu drošības un stabilitātes pakāpi
    • Patīkams valkāšanas komforts
    • vairāki gredzeni un starplikas
    • Atveres ventilācijai un urinēšanai
    • Krāsa: caurspīdīga
    • Izmēri: Iekšējais būrīša diametrs aptuveni 3,5 cm. Gredzeni: izmērs: S = 4,6 cm; M = 4,8 cm; L = 5 cm un XL = 5,5 cm

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Es gibt bessere

    Es gibt bessere Keuschheitsgürtel (Preisklasse 800 bis 1200 Euro), das ist ganz sicher. Aber die Qualität für diesen Preis ist perfekt! Auch für dauerhafte Keuschhaltung durch meine Herrin ist dieser Keuschheitsgürtel sehr gut geeignet.

      Novērtēšana 

      Buy one - you won't regret it!!

      Having bought a couple of other cages which were a lot less expensive I was looking for something which would actually fit.
      Although expensive, this is well made with smooth edges, so is suited for extended wear.
      Certainly surprised my gf who spent a frantic few minutes trying to find the key before my resolution crumbled.

        Novērtēšana 

        Soddisfatta in ogni senso

        Ho comprato questa gabbia perché la mia precedente era troppo grande, la indosso da un giorno ormai e devo ammetterlo: è più comoda della mia gabbia precedente. L'interno della gabbia è piacevole e liscio e senza spigoli vivi sull'apertura. Ha molti anelli diversi da indossare intorno allo scroto, il che è un vantaggio. Questa gabbia si adatta a quasi tutti (purché il tuo pene abbia la giusta lunghezza).

          Novērtēšana 

          Parfait et confortable

          Tres bien. Depuis la reception ma femme me demande de le porter.
          Tres cool

          • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          endlich gesperrt

          Die Vorstellung, durch einen Keuschheitsgürtel das tägliche Masturbieren ausschließen zu können, beschäftigt mich schon eine Weile. Durch die transparente Ausführung hätte man einen Blick auf das eingesperrte Teil. Preislich erscheint es mir sehr attraktiv zu sein,

          • 6 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          A Transparent, Locking Chastity Cage With Customizable Ball Ring

          Confine your sub in a cage designed for extended comfort! Made with forgiving plastic instead of metal, slightly flexible and softer so you can lock your sub's sexuality for longer scenes. The ventilation holes and cum-thru tip make it easy for your partner to do their necessaries during wear!

          Crafted for chastity enthusiasts who prefer a cage softer than metal but still need stiffness for a satisfying caged feel. The NoPacha Captor gives Doms and subs a clear view of their member, with plenty of holes for ventilation to prevent excess moisture buildup during wear.

          Each NoPacha Captor comes with 4 different sizes of rings to secure their ball sack during wear. Whether his sack is high and tight or low and loose, there is a ring to fit his comfort level. The secure locking mechanism includes two keys and locks the cage in place without the need for a padlock to get in your way during wear.

          • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Kristības josta BDSM - NoPacha Captor

          Kristības josta BDSM - NoPacha Captor

          Tas piepildīs jūsu sapni par šķīstību: mūsu BDSM šķīstības josta NoPacha Captor ir šķīstības būris, kas izgatavots no ABS - nedaudz elastīgas, bet ļoti izturīgas plastmasas, kas ir arī ļoti draudzīga ādai. To var nēsāt gadiem ilgi!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: