No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drošas šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

Zelta šķīstības josta vīriešiem - NoPacha Billionaire

NoPacha Billionaire ir tīra greznība, ko esi pelnījis, pat būdams pakļāvīgs vīrietis! Zelta šķīstības josta vīriešiem tiek izmantota, lai grezni neļautu valkātājam gūt erekciju vai veikt seksuālas darbības. Izbaudiet šo unikālo stingras šķīstības pieredzi ar pasaulē pirmo 18 karātu zeltīto šķīstības jostu!

Vairāk informācijas

3329/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tā ir tīra greznība, ko esi pelnījis, pat būdams pakļāvīgs vīrietis! Zelta šķīstības josta vīriešiem, saukta arī par zelta dzimumlocekļa būri, tiek izmantota, lai grezni neļautu valkātājam gūt erekciju vai veikt seksuālas darbības. Izbaudiet šo unikālo stingras šķīstības pieredzi ar pasaulē pirmo 18 karātu zeltīto šķīstības jostu!

     

    NoPacha Billionaire Chastity Belt sastāv no dzimumlocekļa būra, kas izgatavots no 18 karātu zeltīta nerūsējošā tērauda, kurā ir ievietots dzimumorgāns un nostiprināts ar slēdzeni, lai neļautu valkātājam pašam noņemt šķīstības jostu.

     

    Kas ir īpašs zelta šķīstības jostā?

     

    Ja jums būs šķīstības josta, tad, lūdzu, zelta! Šī zeltītā, slēdzamā šķīstības josta ir izgatavota no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda bez niķeļa un pārklāta ar 18 karātu zeltu. Tīras jostai ir divi dažāda izmēra gredzeni, kas piemēroti ap dzimumlocekli un sēkliniekiem, un divas vienādas atslēgas, ar kurām to var aizslēgt un atbloķēt. Nelielais atvērums šķīstības jostas augšdaļā ļauj to izmantot ilgstošai šķīstībai, ļaujot padevīgajam vīrietim vajadzības gadījumā urinēt un nodrošinot higiēnu.

     

    Izceltās īpašības:

     

    • Ar zeltu pārklāts dzimumlocekļa būris: šī zelta šķīstības josta ir izgatavota no nerūsējošā tērauda, kas pārklāts ar 18 karātu zeltu un pilnībā nesatur niķeli.
    • Divi dažāda izmēra dzimumlocekļa gredzeni: Izvēlēties starp 52 mm vai 54 mm gredzenu, kas piemērots ap dzimumlocekli un ap sēkliniekiem.
    • Ar atvērumu: nelielais atvērums ir ideāli piemērots ilgiem šķīstības periodiem un ļauj jums urinēt.
    • Divas bloķēšanas atslēgas: Komplektā ir iekļautas divas vienādas atslēgas, ar kurām var aizslēgt šķīstības jostu.

     

    Kā lietot šķīstības jostu?

     

    Palūdziet savam dominējošajam partnerim, ko sauc par keyholder, uzvilkt dzimumlocekļa krātiņu uz jūsu neizvirzītā dzimumlocekļa. Ja ir grūti iestumt dzimumlocekli krātiņā, varat aptīt dzimumlocekli ar auklu un izlaist to caur atveri, lai dzimumlocekli varētu ievilkt dzimumlocekļa krātiņā, nevis to iestumt. Nedaudz PLOWBOY lubrikanta atvieglos dzimumlocekļa ievietošanu. Pārliecinieties, ka esat izvēlējies pareizā izmēra gredzenu, uzlieciet to, ievietojiet vienu sēklinieku, tad nākamo sēklinieku un visbeidzot dzimumlocekli, tāpat kā ievietojot parastu gredzenu. Pēc tam uzlieciet dzimumlocekļa apvalku un pievienojiet to gredzenam.

     

    Higiēna:

     

    Nēsājiet zelta šķīstības jostu dušā un mazgājiet to ar maigām ziepēm un ūdeni. Zelta šķīstības jostu var lietot ar jebkura veida lubrikantu, un tā nav poraina. Pēc noņemšanas šķīstības jostu var dezinficēt ar mūsu aerosolu INSTACLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Zelta šķīstības josta vīriešiem - NoPacha Billionaire
    • Izmēri: Izmēri: dzimumlocekļa būris ir aptuveni 86 mm garš. Dzimumlocekļa atvērums ir 33 mm x 30 mm. Gredzena diametrs: 52 un 54 mm.
    • NoPacha ir reģistrēta MEO, Vācija, preču zīme.
    • Materiāls: zeltīts nerūsējošais tērauds
    • Krāsa: zelta
    • Piezīme: atslēgas nedrīkst pazaudēt.
    • Lai nodrošinātu, ka penis var brīvi slīdēt šķīstības jostā un nesasit, mēs iesakām lietot mūsu barojošo želeju PLOWBOY ar alveju un E vitamīnu.
    • Pirms un pēc lietošanas šķīstības josta jānotīra ar INSTACLEAN aerosolu.
    • Pie mūsu šķīstības jostām mēs iesakām izmantot mūsu stimulatorus no CUMELOT® sērijas, lai reizēm piespiedu kārtā veiktu pakļāvīgā vīrieša erekciju.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Zelta šķīstības josta vīriešiem - NoPacha Billionaire

    Zelta šķīstības josta vīriešiem - NoPacha Billionaire

    NoPacha Billionaire ir tīra greznība, ko esi pelnījis, pat būdams pakļāvīgs vīrietis! Zelta šķīstības josta vīriešiem tiek izmantota, lai grezni neļautu valkātājam gūt erekciju vai veikt seksuālas darbības. Izbaudiet šo unikālo stingras šķīstības pieredzi ar pasaulē pirmo 18 karātu zeltīto šķīstības jostu!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: