No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Metāla gredzens - vecā skola - smagais

Šis klasiskais dzimumlocekļa gredzens nāk no Sanfrancisko, un kopš 70. gadiem tas gandrīz nav mainījies, jo ir vienkārši perfekts. Metāla dzimumlocekļa gredzens, kas iedvesmo vīriešus visā pasaulē, ne tikai padara dzimumlocekli cietāku un lielāku, bet arī aizkavē ejakulāciju. Tas ļauj izbaudīt vēl garākus un intensīvākus orgasmus masturbējot vai nodarbojoties ar seksu.

Vairāk informācijas

29,90 €


-10,00 €

19,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis klasiskais dzimumlocekļa gredzens nāk no Sanfrancisko, un kopš 70. gadiem tas gandrīz nav mainījies, jo ir vienkārši perfekts. Metāla dzimumlocekļa gredzens, kas iedvesmo vīriešus visā pasaulē, ne tikai padara dzimumlocekli cietāku un lielāku, bet arī aizkavē ejakulāciju. Tādējādi masturbācijas vai seksa laikā var izbaudīt vēl garākus un intensīvākus orgasmus.

    Mūsu klasiskais metāla dzimumlocekļa gredzens ir seksa rotaļlieta vīriešiem, ko ievieto ap dzimumlocekļa pamatni un kas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda. Mūsu nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzena mērķis ir ierobežot asins izplūdi no dzimumlocekļa un panākt cietāku un ilglaicīgāku erekciju, aizturot asinis dzimumlocekļa erekcijas audos. Tas var palielināt seksuālo baudu gan lietotājam, gan viņa partnerim. Turklāt dzimumlocekļa gredzens tiek uztverts kā daudz lielāks un cietāks.

    Metāla dzimumlocekļa gredzeni:

    Metāla dzimumlocekļa gredzeni bieži tiek uzskatīti par izturīgākiem un izturīgākiem nekā no citiem materiāliem izgatavoti dzimumlocekļa gredzeni, turklāt to metāliskā spīduma dēļ tie var būt estētiski pievilcīgāki. Metāla dzimumlocekļa gredzeni ir pieejami dažādos izmēros un svarā, lai atbilstu individuālajām vēlmēm un vajadzībām. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka metāla dzimumlocekļa gredzeni jālieto uzmanīgi un piesardzīgi, jo tos var būt grūti noņemt, ja tie pārāk cieši pieguļ vai tiek lietoti nepareizi, kas var izraisīt sāpes vai diskomfortu. Tāpēc ieteicams lietot metāla dzimumlocekļa gredzenu tikai tad, ja esat rūpīgi izlasījis MEO lietošanas instrukciju un praktizējies to lietošanā.

    Tā kā dzimumlocekļa gredzens ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, tas nav elastīgs kā no gumijas, ādas vai silikona izgatavots dzimumlocekļa gredzens. Tāpēc dzimumlocekļa gredzens pirms erekcijas jāuzvelk uz dzimumlocekļa, vajadzības gadījumā izmantojot kādu Aquameo lubrikantu.

    Kāda izmēra jābūt dzimumlocekļa gredzenam?

    Principā dzimumlocekļa gredzenu vai gredzenu uz dzimumlocekļa jāvalkā tikai tik ilgi, cik ilgi tas tiek uzskatīts par ērtu. Norādījumus par to, kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu, kuros detalizēti izskaidrots, kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu, un sniegti detalizēti padomi par pareiza dzimumlocekļa gredzena izmēra izvēli, var lejupielādēt šeit, mūsu tiešsaistes veikalā. Šī lietošanas instrukcija ir iekļauta arī katrā pie mums iegādātajā dzimumlocekļa gredzenā, vai arī jūs varat pieprasīt šo instrukciju no mums pa tālruni vai e-pastu. Kopumā dzimumlocekļa gredzenam ir jāizdara spiediens, kas tiek uztverts kā patīkams, taču tam nevajadzētu būt arī pārāk saspringtam. Balstoties uz mūsu ilggadējo pieredzi, mēs iesakām 45 mm diametru normāla izmēra dzimumlocekļiem (ja dzimumlocekļa gredzens tiek nēsāts ap dzimumlocekli un sēkliniekiem). Padoms: Nedaudz AQUAMEO eļļojošās želejas atvieglo dzimumlocekļa gredzena uzlikšanu.

    . Sīkāka informācija:

    • Vecās skolas kolekcija no CAZZOMEO
    • Metāla dzimumlocekļa gredzens (nerūsējošais tērauds, bez niķeļa)
    • Klasisks zīmola CAZZOMEO® dzimumlocekļa gredzens.
    • Uzlabo erekciju, aizkavē ejakulāciju un pastiprina orgasmu.
    • Penisa gredzens ar augstu valkāšanas komfortu.
    • Materiāls: bezšuvju gredzens no nerūsējošā tērauda.
    • Gluda, pulēta virsma.
    • Izmēri: Augstums 10 mm, dažādi iekšējie diametri pēc izvēles: 35 mm, 40 mm, 45 mm, 50 mm un 55 mm.
    • Šis dzimumlocekļa gredzens ir pieejams arī citos augstumos.
    • Tīrīšana Neregulāra tīrīšana ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.
    • CAZZOMEO ™ ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    dauerträger

    hab den ring in 35mm gekauft, war schwierig zum anziehen. (nur über die eier). jetzt krieg ich ihn zwar nicht mehr runter, ist aber trotzdem ein geiles gefühl, ich trag ihn jetzt sozusagen 24/7

    hab es aber noch nicht bereut, ist so, als wenn jemand dauernd deine eier festhält

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    LOVE MY NEW HEAVY COCK RING !!!

    ORDERED THE MEDIUM SIZE BUT,MY BALLS WANT TO HIDE UP INSIDE ME WHEN I TRY TO INSERT THEM ONE AT A TIME.I'M GOING TO TRY SOME LUBE TO SEE IF THAT WILL HELP,IF NOT I WILL ORDER THE LARGE SIZE.
    ENJOY GUYS!!!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    This is right on target.

    This is right on target. Quality material, stainless steel is the only material that should be required for metal that has direct contact with the human body and smooth rounded edges. This is made perfectly, no flaws, superior polishing and the sizing is exact to the specifications. The medium is 1.75"(1 3/4" or 1.8"), for the average guy this is the best choice and I have been wearing this for 48hrs with great comfort .

      Novērtēšana 

      German superior quality

      Nothing can beat this cock ring for its beautiful finish and workmanship. Its heavy weight feels really good. The inside surface has a radius so there are no sharp 90 degree edges to cut off circulation. You won't find a more beautiful piece than this one.

        Novērtēšana 

        Love this thing!!!

        This is my second ring, and I have to say I'm impressed! I love the weight, really lets you know it's there. The surface is silky smooth, with no seams. It looks and feels great! I enjoy the feel so much, I wear it everywhere. As far as performance/enhancement, I haven't been this hard since my teenage years. Make sure to get the right size!!

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Ich bin mir diesem Cockring absolut zufrieden.

        Er hat die optimale Größe, ist super leicht anzubringen. Durch sein Gewicht wird das positive Gefühl sehr gut beeinflusst. Ich kann diesen Cockring jedem Mann nur empfehlen. Ich bin absolut begeistert von MEO.

          Novērtēšana 

          Cock Ring

          It is a quality made item. Very thick and quite weighty. I bought more than one for 2 reasons. First a larger one that I can wear all day or all night. It is just tight enough to stop my balls slipping back through. Feels great all day. The second one is much smaller for when you do the job. I pop both balls through one at a time and the poke my cock into the scrotal cavity and pull it through the ring head first, obviously in a flaccid state. When you start the job, it is so rock hard its horny as hell. It restricts back blood flow until you think about your granny. I remove it by pushing my cock back into my scrotum, then slip my empty balls back through the ring. So horny, I'm ready again in 10 minutes. Must have in my opinion.

            Novērtēšana 

            Great item, very sturdy and heavy but very comfortable to wear

            I bought a 45mm size which I wanted to use under some of my revealing swimthongs and g-strings when sunbathing & swimming. The item pushes my goods into the fabric of the suits for all to see my bulge at it's best. Makes me feel very sexy, and in some of my more see through suits, the cock ring really stands out adding to the thrill. The ring also does a great job in keeping an erection, so this adds to the great feeling in wearing such a high quality product.

              Novērtēšana 

              Great

              Had the ring on all day every day since I got it.

              • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
              Novērtēšana 

              Pralles Gefühl

              Ring passt sehr gut. Angenehmes Tragen auch über längere Zeit, Kein Einschnüren, Entspricht dem, was ich erhofft hatte und bekommen habe.

              • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Metāla gredzens - vecā skola - smagais

              Metāla gredzens - vecā skola - smagais

              Šis klasiskais dzimumlocekļa gredzens nāk no Sanfrancisko, un kopš 70. gadiem tas gandrīz nav mainījies, jo ir vienkārši perfekts. Metāla dzimumlocekļa gredzens, kas iedvesmo vīriešus visā pasaulē, ne tikai padara dzimumlocekli cietāku un lielāku, bet arī aizkavē ejakulāciju. Tas ļauj izbaudīt vēl garākus un intensīvākus orgasmus masturbējot vai nodarbojoties ar seksu.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: