No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Penisa gredzens no nerūsējošā tērauda - ar melnu silikona ielaidumu

Jums patiks šis dzimumlocekļa gredzens! Šis modernais nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzens ar melnām silikona detaļām nodrošinās jums stingru erekciju un seksīgu izskatu.

Vairāk informācijas

19,90 €


-65%

6,97 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jums patiks šis dzimumlocekļa gredzens! Šis modernais dzimumlocekļa gredzens no nerūsējošā tērauda ar melnām silikona detaļām nodrošina cietu erekciju un seksīgu izskatu.

    Stilīgais dzimumlocekļa gredzens ir izgatavots no foršas nerūsējošā tērauda un silikona kombinācijas, kura krāsu gamma ir veidota pēc slavenā "rokassprādzes koda". Šis fantastiskais nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzens ir gan dizaina, gan baudas objekts.

    Krāsainie silikona ieliktnīši (pieejami sarkanā, dzeltenā, zilā un melnā krāsā) ir identiski pasaulslavenajam "Hanky Code" un sniedz informāciju par jūsu seksuālajām vēlmēm.

    Ciets kā tērauds un izturīgs kā olimpiskais maratona skrējējs - par tādu sapņo ne viens vien vīrietis. Mūsu dzimumlocekļa gredzens garantē stipru erekciju pilnīgi dabīgā veidā un padara seksu daudz jautrāku. Dzimumlocekļa gredzens, kas cieši pieguļ dzimumloceklim un sēkliniekiem, var ne tikai padarīt dzimumlocekli lielāku un cietāku, bet arī nodrošināt, ka vīrietis ilgāk iztur seksa laikā un piedzīvo intensīvāku orgasmu. Ar dzimumlocekļa gredzena efektu apzīmē dzimumlocekļa gredzena lietošanu, lai panāktu cietāku un ilglaicīgāku erekciju. Gredzens tiek novietots ap dzimumlocekļa pamatni un izdara spiedienu uz erekcijas audiem, liekot dzimumloceklim ieplūst vairāk asiņu un padarot erekciju ilgāku. Vēl viena dzimumlocekļa gredzena ietekme var būt tāda, ka tas aizkavē asins aizplūšanu no dzimumlocekļa, kas var izraisīt spēcīgāku un intensīvāku ejakulāciju.

    . Vairāk informācijas:

    • Mūsdienīgs zīmola CAZZOMEO™ dzimumlocekļa gredzens.
    • Penisa gredzens ar augstu valkāšanas komfortu.
    • Izmēri: Dažādi iekšējie diametri: 40 mm, 45 mm, 50 mm un 55 mm.
    • Materiāls: Bezšuvju, pulēta nerūsējošā tērauda gredzens ar silikona ieliktni.
    • Tīrīšana Neregulāra tīrīšana ar mūsu VERYCLEAN aerosolu.
    • Lūdzu, nelietojiet ar šo dzimumlocekļa gredzenu lubrikantus uz silikona bāzes.
    • CAZZOMEO ™ ir reģistrēta MEO preču zīme.


    Kāda izmēra jābūt dzimumlocekļa gredzenam?

    Dzimumlocekļa gredzenu vai gredzenu uz dzimumlocekļa var nēsāt tikai tik ilgi, cik ilgi tas tiek uztverts kā ērts. Šeit, mūsu interneta veikalā, jūs atradīsiet lejupielādei dzimumlocekļa gredzena lietošanas instrukciju, kurā ļoti labi izskaidrots, kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu, un sniegti detalizēti padomi, kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru. Šī instrukcija ir pievienota arī katram pie mums pasūtītajam dzimumlocekļa gredzenam vai arī jūs varat pieprasīt to no mums pa tālruni. Kopumā dzimumlocekļa gredzenam ir jāizdara spiediens, kas tiek uztverts kā patīkams, taču tam arī nevajadzētu būt pārāk cieši pieguļošam. Pamatojoties uz mūsu ilggadējo pieredzi, normāla izmēra dzimumlocekļiem (kad dzimumlocekļa gredzens tiek nēsāts ap dzimumlocekli un sēkliniekiem) piemēro 45 mm diametru. Piezīme: Nedaudz AQUAMEO lubrikanta želejas atvieglo dzimumlocekļa gredzena lietošanu.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Cockring Cazzomeo

    Il designè fatto per aiutarvi a dare un'erezione più dura e più duratura.

      Novērtēšana 

      Dauerständer

      Tolles Produkt welches ein megageiles Tragegefühl erzeugt! Hält was er verspricht! Coole Farben zur Auswahl.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Penisa gredzens no nerūsējošā tērauda - ar melnu silikona ielaidumu

        Penisa gredzens no nerūsējošā tērauda - ar melnu silikona ielaidumu

        Jums patiks šis dzimumlocekļa gredzens! Šis modernais nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzens ar melnām silikona detaļām nodrošinās jums stingru erekciju un seksīgu izskatu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: