No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penisa gredzeni ar vibrāciju

Informatīvais biļetens

Cock Throbber - motorizēts locekļa gredzens

Cock Throbber ir spēcīgs, jaudīgs, motorizēts gredzens, ko ar vienu klikšķi pārvēršat par spēka rīku. Tas rada neprātīgus triecienus, impulsus un vibrācijas, kādas nav redzētas nevienā citā gredzenā, ko mēs jebkad esam redzējuši!

Vairāk informācijas

2027/M

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Cock Throbber ir spēcīgs, jaudīgs, motorizēts gredzens, ko ar vienu klikšķi varat pārvērst par spēka rīku. Tas rada neprātīgus triecienus, impulsus un vibrācijas, kādas nav radījis neviens cits gredzens, ko mēs jebkad esam redzējuši!

     

    Ar 2 turbodzinējiem darbinātais Cock Throbber rada spēcīgas sajūtas ik uz soļa. Tas nav izolēts tikai vienā vietā kā citi gredzeni, bet nodrošina visintensīvāko stimulāciju visā jūsu dzimumlocekļa kāta garumā un ap jūsu bumbiņām.

     

    Ar Cock Throbber var izbaudīt ārkārtīgi spēcīgu locekļa aktivizējošu vibrāciju ar 10 iestatījumiem, sākot no vienmērīgi pieaugošas vibrācijas līdz spēcīgam pulsēšanai. Vērojiet, kā jūsu dzimumloceklis kļūst ciets kā klints un sāk vibrēt ......

     

    Uzsver Cock Throbber:

     

    Cock Throbber no MEO piedzīvo revolūciju tradicionālo gredzenu konstrukcijā un lietošanā. Tas ir izgatavots no īpaši mīksta medicīniskā silikona, un tam ir augsta motorizācija, lai radītu pilnīgi jaunas sajūtas un rotaļu modeļus.

     

    Atšķirībā no citiem silikona gredzeniem mūsu gredzens nav paredzēts izstiepšanai. Drīzāk tas ir paredzēts nēsāšanai kā metāla vai ciets gredzens, ar nedaudz lielāku gredzena izmēru, jo tas nav izstiepjams. Gredzens ir izgatavots no augstas kvalitātes medicīniskā materiāla, kas ir ūdensizturīgs un nesatur ftalātus.

     

    Ar 10 individuālām vibrācijām, kuras var mainīt, gredzena valkātāji varēs izbaudīt plašu stimulācijas un kontroles diapazonu. Pateicoties gredzenā iebūvētajam uzlādējamajam akumulatoram, nav nepieciešamas baterijas - to var ātri un viegli uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Pulsē, pulsē un vibrē
    • Darbina 2 turbodzinēji
    • Iebūvētajam motoram ir 10 dažādi iestatījumi
    • Ar vienu klikšķi pārvēršas par elektroinstrumentu
    • Pāriet no vienmērīgiem viļņiem līdz ātrai pumperēšanai
    • Izgatavots no medicīniskā silikona ar īpaši mīkstu virsmu, kas, protams, nesatur ftalātus.
    • USB uzlādējams. Komplektā ietilpst viens (1) USB uzlādes kabelis. Baterijas nav nepieciešamas. 10 iestatījumi. Uzlādes laiks 90 minūtes.
    • Iekšējais diametrs 41 mm, ārējais diametrs 73 mm,
      augstums 17 mm.
    • Vibrējošs dzimumlocekļa gredzens ar vibrāciju
    • Lai nodrošinātu ilgu kalpošanas laiku, iesakām izmantot mūsu AQUAMEO lubrikantu. Ja izmantojat lubrikantu, pirms un pēc katras lietošanas reizes notīriet gredzenu. Notīriet to ar siltu ziepjūdeni vai ar mūsu Toycleaner VERYCLEAN. Uzglabājiet atsevišķi no visiem pārējiem silikona izstrādājumiem un pasargājiet no karstuma un saules gaismas. Pirms uzglabāšanas nosusiniet ar mīkstu dvieli un ļaujiet pilnībā nožūt gaisā.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Maximum pleasure

    Oh....My....God!!! I love cock rings and have quite a collection. This is by far my favourite at the moment. I just bought it and have almost worn it out. Definitely would recommend, just the thought of putting on gets me hard as a rock. Buy it, you won't regret it!

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Incredible!

    The various vibrations while jacking off are great. Put a prostate massager in your butt and nip pullers on your nipples and enjoy the ride. Need to lube your balls and cock to put it on and then let the fun begin.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    OMG

    I didnt know i could cum that hard, i use it every time i jack off now, i love the multiple settings, its the best new toy ive seen in a long time

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Amazing

    Haven't used it for fucking yet. But last night's test drive was super hot. Today I slipped it on and powered it up while watching TV - just like having your slave licking your balls. Hope this fucker is built to last, because I see myself using it every day.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Mehr versprochen als gehalten

    Gut verarbeiteter bulliger Ring der sich angenehm um Penis und Hoden legt. Beim einschalten hat man verschiedene Modis, die mich jedoch in keinster Weise an die Produktbeschreibung erinnern. wahnsinnige Stöße, Impulse wie kein anderer kann ich nicht bestätigen- Einzige was man merkt sind die zweei Motoren die mal rechts mal links vibrieren (oder oben/unten, je nachdem wierum er gerade sitzt) Schade er dürfte auch was enger sitzen. Von der Lautstärke ist er je nach Vibrationsmodi auch in der Öffentlichkeit zu tragen. Preislich find ich ihn für die magere Leistung zu teuer.

    • 4 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Erwartungen übertroffen

    Nach mehrmaliger Benutzung muss ich sagen, dass MEO's Motovibe Cockring der beste Penisring ist, den ich bishe hatte. Er vibriert sehr stark, für mich teilweise zu stark. Die verschiedenen Modi sind toll und er ist wirklich wasserfest. Die Orgasmen mit ihm sind unglaublich stark und schneinen nicht enden zu wollen.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    HAPPY !!!!!!

    Am very happy with my cock ring, so comfortable, but have A problem! Once on, makes me so friggon hard and horny.

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Cock Throbber - motorizēts locekļa gredzens

    Cock Throbber - motorizēts locekļa gredzens

    Cock Throbber ir spēcīgs, jaudīgs, motorizēts gredzens, ko ar vienu klikšķi pārvēršat par spēka rīku. Tas rada neprātīgus triecienus, impulsus un vibrācijas, kādas nav redzētas nevienā citā gredzenā, ko mēs jebkad esam redzējuši!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    15 citas preces tajā pašā kategorijā: