No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sport Fucker

Informatīvais biļetens

MEO NutSack

Kādēļ lūgt puišus masēt, laizīt un mīcīt jūsu kroņa dārgakmeņus, ja šī atjautīgā rotaļlieta to var izdarīt daudz labāk? MEO NutSack ir revolucionārs! Tā ir muskuļaina, jaudīga, motorizēta rotaļlieta jūsu bumbiņām, ko varat pārvērst par spēka rīku ar vienu pogas klikšķi.

Vairāk informācijas

3089/00

169,90 €


-20,00 €

149,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Kādēļ lūgt puišus masēt, laizīt un mīcīt jūsu kroņa dārgakmeņus, ja šī atjautīgā rotaļlieta to var izdarīt daudz labāk? MEO NutSack ir revolucionārs! Tā ir muskuļaina, jaudīga, motorizēta rotaļlieta jūsu bumbiņām, ko ar vienu pogas klikšķi varat pārvērst par spēka rīku. Tā rada neprātīgus triecienus, impulsus un vibrācijas, kādas nav nevienai citai rotaļlietai, ko mēs jebkad esam redzējuši!

     

    Kas ir tik īpašs MEO NutSack?

     

    VISS, patiešām viss ir īpašs! Jūs jau zināt, ka gredzeni, ball stretcher jums nav nekas jauns, bet kā gan MEO NutSack? NutSack, ko darbina turbokompresori, rada spēcīgas sajūtas. Ne tikai izolēti vienā vietā kā, piemēram, vibrējošie dzimumlocekļa gredzeni; tieši otrādi! NutSack nodrošina ārkārtīgi uzbudinošu stimulāciju ap jūsu bumbiņām. Tā ir sajūta, it kā jūsu bumbiņas tiktu laizītas, mīcītas un masētas!

     

    Izbaudiet ārkārtīgi spēcīgu, locekli aktivizējošu vibrāciju ar NutSack, ar 10 iestatījumiem, sākot no vienmērīgi pieaugošas vibrācijas līdz spēcīgai vibrācijai. Vērojiet, kā jūsu dzimumloceklis kļūst ciets kā klints un sāk ...

     

    MEO® NutSack revolucionāri maina parasto Cock & Ball konstrukciju un lietošanu. Rotaļlietas. Šī ģeniālā rotaļlieta ir izgatavota no īpaši mīksta medicīniskā silikona un ir ar augstu motorizāciju, lai radītu pilnīgi jaunas sajūtas.

     

    Ar 10 individuāliem vibrācijas ritmiem, kurus var mainīt, jūs izbaudīsiet plašu stimulācijas un baudas spektru. Pateicoties iebūvētajam uzlādējamajam akumulatoram, baterijas nav nepieciešamas - MEO NutSack var ātri un vienkārši uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli.

     

    Kā lietot MEO NutSack?

     

    Šo dārgakmeni veido īpaši mīksta, šķidra silikona krūzīte, kas paredzēta jūsu kroņa dārgakmeņiem. Paplašināmais gredzens ar 3 cm diametru tos stingri notur un notur savā vietā. Tikai ar dažiem bezvadu tālvadības pults klikšķiem uzlādējamais NutSack (USB uzlādes kabelis iekļauts komplektā) sāk kustēties un rada stimulējošu vibrāciju tieši tur, kur tas ir svarīgi. Izvēlieties sev tīkamāko no 10 iepriekš ieprogrammētajiem vibrācijas režīmiem un atslābinieties.

     

    Kas vēl man jāņem vērā?

    Lai nodrošinātu ilgu kalpošanas laiku, mēs iesakām izmantot mūsu Aquameo lubrikantu. Lūdzu, nelietojiet lubrikantu uz silikona bāzes. Tas sabojātu augstas kvalitātes materiālu. Notīriet NutSack ar siltu ziepjūdeni vai ar mūsu aerosolu VERYCLEAN. Lūdzu, uzglabājiet NutSack atsevišķi no visiem citiem silikona izstrādājumiem un nepakļaujiet to karstuma vai saules gaismas iedarbībai.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • NutSack no MEO
    • Erekcijas gredzena un sēklinieku uzmavas kombinācija ne tikai brīnišķīgi cieši ieskauj jūsu kroņa dārgakmeņus, bet, pateicoties spēcīgajam motoram ar 10 jaudīgiem vibrācijas režīmiem, šis šedevrs nodrošina neaizmirstamus iekļūšanas stimulācijas mirkļus.
    • Mīkstais medicīniskais silikons ir ļoti elastīgs un perfekti un cieši pieguļ dzimumloceklim un bumbiņām.
    • Bezvadu tālvadības pults
    • Cieši pieguļ dzimumloceklim un bumbiņām
    • Stimulē ar 10 vibrācijas režīmiem
    • Izmēri: aptuveni 101 mm x 85 mm x 72 mm
    • Ūdensizturīgs līdz IPX7
    • Uzlādējams ar komplektā iekļauto USB kabeli
    • Materiāls: medicīniskais silikons un ABS, nesatur ftalātus
    • Vispirms pārliecinieties, ka jūsu NutSack ir uzlādēts. Ievietojiet komplektā iekļauto magnētisko USB lādētāju uzlādes zonā, kas atrodas tieši zem ieslēgšanas pogas, un pievienojiet USB portu strāvas avotam. Iedarbināšanas poga sāks mirgot, un indikators liecinās, ka ierīce ir uzlādēta. Kad lampiņa beigs mirgot un paliks ieslēgta, jūs zināsiet, ka ierīce ir uzlādēta un gatava lietošanai. Tagad varat atvienot magnētisko kabeli no ierīces. Nospiediet un turiet ieslēgšanas pogu uz ierīces, līdz sāk vibrēt. Tiklīdz sajūtat vibrācijas, varat atlaist spiedienu uz ieslēgšanas pogu. Tagad varat mainīt 10 īpaši izstrādātus vibrācijas režīmus, katru reizi viegli nospiežot ierīces ieslēgšanas pogu vai komplektā iekļauto tālvadības pulti. Kad sasniegsiet pēdējo vibrācijas režīmu, jūs tiksiet atgriezti atpakaļ uz pirmo vibrācijas režīmu, lai atvieglotu darbību. Ja vēlaties izslēgt vibrācijas režīmu, vienkārši nospiediet un turiet ieslēgšanas pogu uz tālvadības pults vai ierīces, līdz vibrācija apstājas. Tiklīdz vibrācijas pārtraucas, ierīce tiek izslēgta.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Nice addition to my other stuff.

    Nice addition to my other stuff.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Very nice

    This is very nice I do like the vibration it's able to take care of both my cock and my sack adding to the whole situation I was glad that I made this selection the vibe always adds to the excitement

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Mal was ganz anderes

    Macht alles was es soll. Ist gut verarbeitet. Passt sich sehr gut und eng an die Eier an. Stimulation ist der Hammer. Kann ich empfehlen.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Absolute Kaufempfehlung

    Zuerst war ich bei dem Nut Sack (übrigens ein toller Name) skeptisch ob er wirklich passt und ein spührbarer "Lust-Effekt" erzielt werden kann. Nach Erhallt kann ich sagen, dass dieses Produkt wirkich genial ist Komplett mit Silikon umzogen, welches sich überraschend angenehm auf der Haut anfühlt, optisch ansprechend, kein Chemiegeruch und auch noch leicht zu reinigen! Die Stimmulation ist natürlich der Hammer und als Ergänzung mit anderen Toys oder zur normalen Masturbation wirklich sehr geil. Von daher eine absolute Kaufempfehlung.

    • 2 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Je le recommande vivement.

    J'ai utilisé un produit de ce type pour la première fois et j'en suis vraiment très satisfait. Le " MEO Nutsack " est bien ajusté et ne glisse pas, le matériel est agréable sur la peau, le cock ring intégré est confortable et ne serre pas. Le Nutsack a, comme tous les sextoys, un nombre infini de modes de vibration dont on n'utilise finalement qu'un ou deux. Le nettoyage est facile grâce à la forme. En combinaison avec quelques autres gadgets, tout vibre maintenant :))))

    • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Extrem geil

    Wir haben den MEO Nut Sack ausgepackt und waren von der Verarbeitung positiv überrascht.
    Dann haben wir den Knopf auf der Fernbedienung gedrückt und es ging los….wir waren regelrecht erschrocken
    Wie viel power die Vibration hat ^^ wow GEIL
    Es war total einfach das Ding nzulegen und dann ging’s los ^^
    Ein noch nie da gewesenes Gefühl…. Fast so als würde man einem die Eier kneten und massieren und lecken! Anders verwöhnt ^^ ein echt mega Gefühl mit dem Teil. :)

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Jouissance obligatoire !

    le nutsuck, son incroyable puissance incomparable avec d'autres jouets. Jouissance obligatoire !

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Can’t wait to use this again

    Incredible how powerful this is, having only used a normal vibrator before this I was blown away by how intense this was…

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    powerful

    Made me orgasm like crazy! Good for forced orgasms too.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Geniale Eier Massage, top Produkt

    Sehr angehnehm zu tragen und leichte Bedienung. Definitve Empfehlung für Paare und auch Singles!

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Makes you cum

    Make you cum!!! Comfortable, good application of vibrations.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Definitely worth a purchase

    Definitely worth a purchase, provides great pleasure either solo or together.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Geile Hodenmassage

    Sehr geil für diejenigen von uns, die für eine geile Hodenmassage empfänglich sind. Und für die Masturbationsfans kann ich nur empfehlen, zusätzlich einen Masturbator einzusetzen. Dann fehlt einem nichts mehr, wenn man bei Masturbatoren bisher die Reizung der unteren Region vermisst hatte. Schlussfolgerung: Total geil, super Produkt, klasse verarbeitet und von mir 5 Sterne

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    wow, insane feeling!

    Have worn it under the briefs and what can I say,wow

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Liegt schön eng an

    Habe sowas wie den Motovibe Nutsack zum ersten mal ausprobiert, bin wirklich sehr zufrieden damit. Das Ding liegt gut an und verrutscht vorallem nicht, das Material ist angenehm auf der Haut, der integrierte Cockring sitzt bequem und schnürrt nicht ab. Das Teil hat wie alle Geräte millionen Vibrationsmodi von denen man dann doch nur einen oder 2 benutzt. Reinigung ist aufgrund der Form einfach. In Kombination mit ein paar weiteren Geräten vibriert jetzt alles wohooo. Kann ich uneingeschränkt weiterempfehlen.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Molto divertente

    Inoltre, è molto divertente se usato insieme!!!

      Novērtēšana 

      Bin begeistert

      Beim Tragen stellt sich zuerst ein etwas ungewöhnliches Gefühl ein, das aber sehr schnell angenehm und sehr, sehr stimulierend ist. Durch die Vibration erhöht sich die Stimulation enorm.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Absolut perfektes, geiles Toy

      Das Teil ist sehr elastisch, lässt sich gut anlegen, egal, ob er hart oder schlaff ist und massiert die Eier perfekt - ich meine PERFEKT. Macht auf jeden Fall eine fette Beule in der Hose.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      MEO NutSack

      MEO NutSack

      Kādēļ lūgt puišus masēt, laizīt un mīcīt jūsu kroņa dārgakmeņus, ja šī atjautīgā rotaļlieta to var izdarīt daudz labāk? MEO NutSack ir revolucionārs! Tā ir muskuļaina, jaudīga, motorizēta rotaļlieta jūsu bumbiņām, ko varat pārvērst par spēka rīku ar vienu pogas klikšķi.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      14 citas preces tajā pašā kategorijā: