No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball stretcher

Informatīvais biļetens

Pārslēgt Hitter ar Sport Fucker

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Jaunākais ball stretcher no Sport Fucker - jums tas vienkārši ir jāredz! Switch Hitter no Sport Fucker ir visērtākā ball stretcher un gredzena kombinācija, kādu vien varat iedomāties! Bet kas tieši padara to tik ērtu?

Vairāk informācijas

3316/00

39,90 €


-10%

35,91 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Jaunākais ball stretcher no Sport Fucker - jums tas vienkārši ir jāredz! Switch Hitter no Sport Fucker ir visērtākā ball stretcher un gredzena kombinācija, kādu vien varat iedomāties! Bet kas tieši padara to tik ērtu? Pirmkārt, dizains, jo tas ir diezgan biezs un rada pienācīgu svaru uz sēkliniekam, nesāpinot tā, kā to var darīt metāla bumbiņu stieņi. Otrkārt, gludais, zīdainais un elastīgais materiāls. Tas ir Sport Fucker patentēts šķidrais silikons. Tas ir unikāls silikona un termoplastiskās gumijas maisījums, kas nodrošina maksimālu elastību, izturību un komfortu.

     

    Cock Ring un ball stretcher silikona kombinācija ir divreiz jautrāka! Ar Cock Ring, kas cieši pieguļ pie dzimumlocekļa pamatnes, erekcija kļūst intensīvāka un ilgāk saglabājas. Savukārt ball stretcher maigi apņem sēkliniekus un pastiprina baudu ar papildu stimulāciju. Abas daļas lieliski pielāgojas anatomijai, pateicoties patīkamajam un elastīgajam materiālam. Unikāla seksa rotaļlieta, kas pacels jūsu mīlas dzīvi jaunā līmenī.

     

    ball stretcher ir aptuveni 3,6 cm augsts, un tā iekšējais diametrs ir aptuveni 3,5 cm. To var viegli izstiept līdz 130 mm. Erekcijas gredzens ir 14 mm biezs, tā iekšējais diametrs ir 31 mm, un to var izstiept līdz 150 mm. Universāls izmērs, kas piemērots ikvienam vīrietim.

     

    Kas ir Liquid Silicone jeb šķidrais silikons?

     

    Šķidrais silikons ir īsts seksa rotaļlietu materiālu līderis. Tas ir absolūti draudzīgs ādai, kas nozīmē, ka tā lietošana ir droša un patīkama - bez jebkādiem kompromisiem. Tas ir arī neticami izturīgs, tāpēc var izturēt visdīvainākos piedzīvojumus un joprojām saglabāt vislabāko formu. Tā elastība? Nepārspējams! Tas pielāgojas jebkurai iespējamai formai un vienlaikus nodrošina nepieciešamo izturību. Un, pats labākais, tā ir pārsteidzoši reālistiska. Īsāk sakot, šķidrais silikons ir vispusīgs seksa rotaļlietu materiāls, kas neatstāj nekas, ko vēlēties gan drošības, gan baudas ziņā!

     

    Šķidrā silikona seksa rotaļlietu tīrīšana un kopšana?

     

    Pēc katras lietošanas reizes seksa rotaļlieta rūpīgi jāiztīra. Vienkārši nomazgājiet to ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Neuztraucieties, materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs un to var viegli noskalot. Ja vēlaties, varat pat izmantot īpašu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu VERYCLEAN. Pēc tīrīšanas ļaujiet seksa rotaļlietai pilnībā nožūt. Vislabāk ļaujiet tai nožūt gaisā, nevis tieši saulē vai uz sildītāja. Kad rotaļlieta ir pilnībā izžāvēta, uzglabājiet to tīrā un sausā vietā, atsevišķi no citām seksa rotaļlietām. Vislabāk to ievietot īpašā seksa rotaļlietu uzglabāšanas maisiņā, lai pasargātu to no putekļiem un netīrumiem. Vēl viens padoms: vienmēr izmantojiet piemērotu lubrikantu. Silikona seksa rotaļlieta ļoti labi darbojas ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo. Tomēr jums vajadzētu izvairīties no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var ietekmēt materiālu. Ja ievērosiet šos vienkāršos kopšanas padomus, jūs ilgi baudīsiet savu silikona seksa rotaļlietu!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Switch Hitter by Sport Fucker
    • Double ball stretcher + Cock Ring
    • Iesācējiem un pieredzējušiem
    • Pastiprina erekciju
    • Saderīgs ar ūdens bāzes lubrikantiem
    • Viegli tīrāms ar VERYCLEAN aerosolu

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super Teil

    Also, stell Dir vor, Du hast ein cooles Sexspielzeug, das gleich zwei Dinge auf einmal kann – ein bisschen wie ein Schweizer Taschenmesser des Vergnügens! Das ist im Prinzip eine Kombination aus Cockring und Ballstretcher aus Silikon.

    Der Cockring ist wie ein enger Freund, der sich um die Basis Deines besten Stücks schmiegt. Er sorgt dafür, dass das Blut länger dort bleibt, wo es gebraucht wird – nämlich in Deiner Erektion. So hält Dein Spaß nicht nur länger an, sondern fühlt sich auch intensiver an.

    Der Ballstretcher ist dann das Sahnehäubchen obendrauf. Er umschließt Deine Kronjuwelen und zieht sie sanft nach unten. Das sorgt nicht nur für ein verdammt sexy Aussehen, sondern bringt auch eine Menge Spaß. Denn die Dehnung erzeugt zusätzliche Stimulation und macht jedes Erlebnis noch intensiver.

    Und das Beste? Weil beides aus Silikon ist, fühlt es sich super angenehm an und passt sich perfekt an Deinen Körper an. Egal, ob Du gerade erst ins Spiel einsteigst oder schon ein alter Hase bist - dieses Toy wird Dein bester neuer Spielkamerad.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Pārslēgt Hitter ar Sport Fucker

    Pārslēgt Hitter ar Sport Fucker

    Jaunākais ball stretcher no Sport Fucker - jums tas vienkārši ir jāredz! Switch Hitter no Sport Fucker ir visērtākā ball stretcher un gredzena kombinācija, kādu vien varat iedomāties! Bet kas tieši padara to tik ērtu?

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: