No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball stretcher

Informatīvais biļetens

Sport Fucker Baller Gredzens

"Baller" no Sport Fucker ir gredzena un ball stretcher kombinācija, kas garantē maksimālu erekciju! Dzimumloceklis kļūst stingrs un ciets, tāpēc sekss ilgst ilgāk un orgasms tiek ne tikai attālināts, bet arī piedzīvots daudz intensīvāk.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Baller Kakla gredzens un ball stretcher kombinācija Sport Fucker

    "Baller" no Sport Fucker ir locekļa gredzena un ball stretcher kombinācija, kas garantē maksimālu erekciju! Dzimumloceklis kļūst stingrs un ciets, tāpēc sekss ilgst ilgāk un orgasms tiek ne tikai attālināts, bet arī piedzīvots daudz intensīvāk.

    dzimumlocekļa gredzeni ir pazīstami ar savu erekciju uzlabojošo efektu. Kad uzņēmums Sport Fucker apvieno tos ar ball stretcher, rezultāts ir "Baller" - vispusīgs talants, kas vīriešus izstumj līdz to robežām un pārvērš viņus par īstiem ērzeļiem.

    Atklājiet maksimālo triecienu: "Baller", bumbas stiepšanas gredzens!

    Esat gatavi pilnīgi jaunai pieredzei? Tad "Baller", kombinētais bumbiņu stiepšanas gredzens, ir tieši tas, kas piemērots tieši jums! Šis inovatīvais izstrādājums apvieno intensīvu bumbiņu stiepēja stimulāciju ar uzbudinošu efektu, ko sniedz locekļa gredzens, - tas ir obligāti nepieciešams ikvienam, kas meklē ko īpašu.

    Unikāls dizains maksimālai seksuālai baudai!

    "Baller" ir kas vairāk nekā tikai seksa rotaļlieta. Tā ir elpu aizraujoša pieredze! Izgatavots no augstas kvalitātes, īpaši mīksta TPE, tas perfekti pielāgojas vīrieša dzimumorgāniem un sniedz sensacionāli patīkamas sajūtas. Ball stretcher Vienatnē vai seksa divatā laikā - "Baller" ikvienu vīrieti aizved uz pilnīgi jaunu baudas līmeni.

    Pastipriniet savas sajūtas:

    Ar "Baller" jūs izjutīsiet intensīvu sēkliniekus izstiepšanu, kas palielina jutīgumu un katapultē jūs neiedomājamos baudas augstumos. Vienlaikus gredzens nodrošina ilgstošu un ļoti cietu erekciju, lai jūs varētu pilnībā izbaudīt katru erotiskā piedzīvojuma sekundi.

    Vienkārša lietošana bezgalīgai baudai:

    1.) Turiet "balerīnu" ar plakano pusi pret sevi tā, lai gredzens būtu augšpusē.
    2.) Uzglabājiet "balerīnu" tā, lai gredzens būtu augšpusē. 2.) Izstiepiet "Baller" ar pirkstiem un izstiepiet sēkliniekus caur to.
    3.) Pēc tam izstiepiet dzimumlocekļa gredzenu un izstiepiet dzimumlocekli caur atveri.

    Foršs izskats, drošs un ādai draudzīgs:

    "Baller" koši zilā vai sarkanā, vai elegantā melnā krāsā ir ne tikai pievilcīgs, bet arī drošs lietošanā un ādai draudzīgs. Hipoalerģiskais TPE ir viegli tīrāms un ideāli piemērots visiem lubrikantiem.

    Viegla tīrīšana higiēniskai baudai:

    Pēc darbības tīrīšana ir ļoti vienkārša: noskalojiet ar maigu ziepjūdeni, atstājiet nožūt, un "Baller" ir gatavs nākamajam erotiskajam piedzīvojumam Sport Fucker ir gatavs nākamajam erotiskajam piedzīvojumam. Pateicoties tā izturīgajai tekstūrai un stiepjamībai līdz pat 200%, tas vienmēr saglabās formu un būs efektīvs.

    Negaidiet ilgāk!

    Iegādājieties "Baller" jau tagad un iegremdējieties iekāres un kaisles pilnajā pasaulē, kas jūs aizraus. Izbaudiet vēl neiedomātus kulminācijas punktus un maksimāli palieliniet savu baudu - Baller ir jūsu biļete uz neaizmirstamiem mirkļiem!

    Sīkāka informācija:

    • Eņģeļa gredzena un gredzena kombinācija ball stretcher
    • Materiāls: TPE, ļoti elastīgs
    • Īpaši gluda tekstūra
    • Īpaši elastīgs un viegli uzvelkams
    • Saderīgs ar ūdens bāzes lubrikantiem
    • Viegli tīrāms
    • Izmēri: Augstums: aptuveni 8 cm, iekšējā diametra gredzens: aptuveni 2,5 cm, iekšējā diametra bumbiņas stiepējs: aptuveni 3,5 cm.
    • Sport Fucker: ar saukli "If Sex Is Your Sport, We Got Your Gear" ("Ja sekss ir tavs sporta veids, mums ir tavi rīki") Kalifornijas zīmols Sport Fucker nepārprotami norāda, par ko ir runa! Ikviens, kurš pazīst šo zīmolu un tā uzticīgo fanu bāzi, zina, ka labāk par to nevar būt. Krāsainais klāsts sniedzas no gredzeniem ar un bez vibrācijas, bumbiņu stiepējiem un anālajiem dušiem līdz anālajiem spraudņiem, krūtsgala sūcējiem un dilinātājiem visspilgtākajās krāsās un no visdažādākajiem materiāliem. Vislabākais ir kvalitāte, dizains un izgatavošana: ražots Kalifornijā!

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sexy

    Sympa, agréable et sexy

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Sport Fucker Baller Gredzens

      Sport Fucker Baller Gredzens

      "Baller" no Sport Fucker ir gredzena un ball stretcher kombinācija, kas garantē maksimālu erekciju! Dzimumloceklis kļūst stingrs un ciets, tāpēc sekss ilgst ilgāk un orgasms tiek ne tikai attālināts, bet arī piedzīvots daudz intensīvāk.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: