No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Asslock

Informatīvais biļetens

Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

Ar MOTOVibe BUZZ Lock no Sport Fucker no ASV jūs ieejat jaunā seksuālās baudas pasaulē. MOTOVibe BUZZ Lock apvieno ārkārtīgi populārā pērkona spraudņa Asslock lieliskās funkcijas ar papildu jaudu, ko nodrošina uzlādējams motors anālajā spraudnī.

Vairāk informācijas

3360/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar MOTOVibe BUZZ Lock no Sport Fucker no ASV jūs ieejat jaunā seksuālās baudas pasaulē. MOTOVibe BUZZ Lock apvieno ārkārtīgi populārā Thunder Plug Asslock karstās īpašības ar papildu jaudu, ko nodrošina uzlādējams motors sēžas spraudnī.

     

    Olu formas dibena spraudnis un cieši pieguļošais gredzens ir izgatavoti no augstas kvalitātes medicīniskā silikona un ABS. Abi ir savienoti ar elastīgu silikona savienojumu. Atsevišķas atveres dzimumloceklim un sēkliniekiem nodrošina perfektu, ciešu pieguļšanu un nepārspējamu komfortu.

     

    Bet tas vēl nav viss! Šo seksīgo rotaļlietu varat ņemt līdzi uz bāru, ieslēgt to ar bezvadu tālvadības pulti un mainīt vibrāciju, nevienam nemanot. Vēl aizraujošāk: iedodiet tālvadības pulti draugam un būsiet pārsteigts, kad un kur viņš vai viņa mainīs vibrācijas - pat tad, ja jūs esat aizņemts tumšajā istabā!

     

    MOTOVibe BUZZ Lock ir izgatavots no ādai draudzīga medicīniskā silikona un ABS, kas nesatur ftalātus. Materiāls, ko sauc par Liquid Silicone, ir apbrīnojami dabisks, nodrošina nepieciešamo stingrību un spēj izturēt pat visdīvainākos piedzīvojumus. Un, pateicoties IPX7 ūdensizturības standartam, nekas netraucē lietot dušā vai vannā.

     

    Lai piedzīvotu neaizmirstamus, absolūti satriecošus jautrības mirkļus, jūs varat viegli un ērti uzlādēt savu jauno rotaļlietu, izmantojot komplektā pievienoto USB kabeli. MOTOVibe BUZZ Lock tikai gaida, lai sagādātu jums aizrautību, ko vienmēr esat meklējis!

     

    Kas vēl ir svarīgi atzīmēt:

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes (piemēram, Aquameo), jo silikonu saturoši lubrikanti sabojātu augstas kvalitātes materiālu. Pirms un pēc lietošanas notīriet izstrādājumu ar mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock
    • Vibrējošs gredzens ar anālo kontaktdakšu.
    • Piemērots cieši ap dzimumlocekli un sēkliniekiem.
    • Stimulē ar 10 vibrācijas režīmiem.
    • Aprīkots ar tālvadības pulti.
    • Ūdensizturīgs atbilstoši IPX7.
    • Uzlādējams ar komplektā pievienoto USB kabeli.
    • Iekļauta lietošanas instrukcija.
    • Materiāls: medicīniskās kvalitātes silikons un ABS (nesatur ftalātus).
    • Ovalā formas kontaktdakša: garums aptuveni 64 mm, diametrs aptuveni 45 mm
    • Stiepjams silikona savienojums: garums aptuveni 18 cm, diametrs aptuveni 13 mm
    • Stiepjamais locekļa gredzens: ovāls = apm. 45 mm x 38 mm, atvērums dzimumloceklim: apm. 25 mm diametrs, atvērums sēkliniekiem: apm. 25 mm diametrs
    • Kas ir šķidrais silikons? Liquid Silicone ir īsts noslēpums seksa rotaļlietu materiālu vidū. Tas ir absolūti draudzīgs ādai, tāpēc tā lietošana ir droša un ērta - bez kompromisiem. Tas ir arī neticami izturīgs, tāpēc var izturēt pat visdīvainākos piedzīvojumus un joprojām saglabāt vislabāko formu. Un elastīgums? Nepārspējama. Liquid Silicone pielāgojas jebkurai iespējamai formai un joprojām nodrošina nepieciešamo izturību. Un, kas ir pats labākais, tā ir apbrīnojami dabiska. Īsāk sakot: Liquid Silicone ir vispusīgs seksa rotaļlietu materiāls, kas neatstāj neko, ko vēlēties drošības un baudas ziņā!
    • Sport Fucker un MEO ir divi pazīstami uzņēmumi, kas specializējas augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un BDSM produktu ražošanā. Plašais klāsts piedāvā inovatīvus un seksīgus risinājumus ikvienam, kurš vēlas pacelt savu seksuālo pieredzi jaunā līmenī. Sport Fucker un MEO ir kvalitātes, funkcionalitātes un maksimālas baudas sinonīms. Produkti ir rūpīgi izstrādāti un ražoti saskaņā ar stingriem kvalitātes standartiem. Tie garantē drošu un aizraujošu seksuālo pieredzi. Šis izstrādājums ir arī iespaidīgs piemērs augstajai kvalitātei un unikālajam dizainam, par kuru Sport Fucker un MEO ir pazīstami.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Von vorne und von hinten gut

    Als sehr offene Menschen, die gerne Neues ausprobieren, haben wir uns für dieses Produkt entschieden, weil es unsere Neugier geweckt hat. Das Produkt fühlt sich gut und hochwertig an. Nach der Anwendung muss ich sagen, dass meine Erektion länger angehalten hat. Aber auch die Genitalien meines Partners fühlten sich härter an und somit war es für mich sehr intensiv. Was mir auch aufgefallen ist, dass mein Partner länger durchhalten konnte als sonst. Wir sind sehr zufrieden.

      Novērtēšana 

      Toller Tragekomfort mit viel Wirkung für kleines Geld.

      Wer etwas Neues ausprobieren möchte, ist hier genau richtig. Angenehmer Tragekomfort mit hohem Spaßfaktor, den man gerne öfter nutzt. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Ar MOTOVibe BUZZ Lock no Sport Fucker no ASV jūs ieejat jaunā seksuālās baudas pasaulē. MOTOVibe BUZZ Lock apvieno ārkārtīgi populārā pērkona spraudņa Asslock lieliskās funkcijas ar papildu jaudu, ko nodrošina uzlādējams motors anālajā spraudnī.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        22 citas preces tajā pašā kategorijā: