No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Sport Fucker Rugby Ring

Izjūtiet spēku un kaisli, ko rada Sport Fucker Rugby Ring! Šis daudzpusīgais gredzens, kas pieejams aizraujošā zilā, melnā un sarkanā krāsā, piešķirs jaunu baudas dimensiju jūsu intīmākajiem mirkļiem.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izjūtiet spēku un kaisli, ko rada Sport Fucker Rugby Ring! Šis daudzpusīgais gredzens, kas pieejams aizraujošā zilā, melnā un sarkanā krāsā, piešķirs jaunu baudas dimensiju jūsu intīmākajiem mirkļiem. Rugby Ring ir populārā Sport Fucker™ Trainer Ring evolūcija, taču tagad tam ir vēl biezāka forma un tas ir izgatavots no unikāla Liquid Silicone maisījuma.

     

    Izbaudiet iespaidīgu erekciju un lielāku izturību seksa laikā, kamēr Sport Fucker Rugby Ring apņem dzimumlocekli ar aizraujoši ciešu iekšējo diametru - aptuveni 2,4 cm. Maigais spiediens uz dzimumlocekli veicina asinsriti un nodrošina stingrāku un ilglaicīgāku erekciju. Vienlaikus Rugby Ring nodrošina patīkamu stimulāciju un palielina baudas sajūtu seksa laikā.

     

    Īpaši elastīgais silikona TPR materiāls lieliski pielāgojas individuālajam izmēram un formai un nodrošina maksimālu valkāšanas komfortu. Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai kopā ar partneri, Sport Fucker Rugby Ring ļauj jums pielāgot savu baudu un atklāt jaunus baudas augstumus.

     

    Sport Fucker Rugby Ring pārsteidz ne tikai ar savu funkciju, bet arī ar unikālo dizainu un augstas kvalitātes apstrādi. Ar šo stilīgo aksesuāru jūs varat sniegt erotisku paziņojumu. Lietojiet lubrikantu, lai padarītu pieredzi vēl patīkamāku un jutekliskāku un iekvēlinātu kaisles uguni.

     

    Vai esat gatavs paplašināt savas baudas robežas? Izbaudiet aizraujošos mirkļus, ko piedāvā sporta Fucker regbija gredzens, un piedzīvojiet neaizmirstamus baudas un ekstāzes mirkļus. Sniedziet savai seksuālajai dzīvei maksimālu baudījumu un izbaudiet jutekliskus piedzīvojumus, kas jūs aizvedīs līdz neiedomājamiem apmierinājuma augstumiem.

     

    Kas ir šķidrais silikons?

     

    Liquid Silicone ir īsts iekšējais padoms starp seksa rotaļlietu materiāliem. Tas ir absolūti draudzīgs ādai, tāpēc tā lietošana ir droša un patīkama - bez kompromisiem. Tas ir arī neticami izturīgs, tāpēc var izturēt visdīvainākos piedzīvojumus un joprojām saglabāt vislabāko formu. Un elastība? Nepārspējama! Liquid Silicone pielāgojas jebkurai iespējamai formai un joprojām nodrošina nepieciešamo izturību. Un pats labākais: tas ir pārsteidzoši dabisks. Īsāk sakot: Liquid Silicone ir vispusīgs seksa rotaļlietu materiālu klāsts, kas neatstāj nekādas cerības attiecībā uz drošību un baudu!

     

    No šķidrā silikona izgatavoto seksa rotaļlietu tīrīšana un kopšana?

     

    Seksa rotaļlieta pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Vienkārši nomazgājiet to ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Neuztraucieties, materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs un to var viegli noskalot. Ja vēlaties, varat pat izmantot īpašu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu VERYCLEAN. Pēc tīrīšanas ļaujiet seksa rotaļlietai pilnībā nožūt. Vislabāk ļaujiet tai nožūt gaisā, nevis tieši saulē vai uz sildītāja. Kad rotaļlieta ir pilnībā izžāvēta, uzglabājiet to tīrā un sausā vietā, atsevišķi no citām seksa rotaļlietām. Vislabāk to ievietot īpašā seksa rotaļlietu uzglabāšanas maisiņā, lai pasargātu to no putekļiem un netīrumiem. Un vēl viens padoms: vienmēr izmantojiet piemērotu lubrikantu. Uz silikona bāzes izgatavota seksa rotaļlieta ļoti labi darbojas ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Tomēr jums vajadzētu izvairīties no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var ietekmēt materiālu. Ja ievērosiet šos vienkāršos kopšanas padomus, seksa rotaļlietu varēsiet izbaudīt ilgu laiku!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Sīkāk: Penisa gredzens
    • Sport Fucker Rugby Ring
    • Unikāli mīksts un ļoti elastīgs.
    • Daudzpusīga lietošana.
    • Ārējais diametrs: aptuveni 5,2 cm
    • Iekšējais diametrs: aptuveni 2,4 cm
    • Materiāla biezums: aptuveni 1,4 cm
    • Neticami elastīgs.
    • Izmantojiet ar Aquameo lubrikantu.
    • Materiāls: silikona-TPR savienojums (nav porains)
    • Sport Fucker aSV un MEO Eiropā ir pazīstami zīmoli, kas specializējas augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un BDSM produktu ražošanā. Plašais klāsts piedāvā inovatīvus un aizraujošus risinājumus visiem, kas vēlas pacelt savu seksuālo pieredzi jaunā līmenī. Sport Fucker un MEO ir kvalitātes, funkcionalitātes un maksimālas baudas simbols. Produkti ir rūpīgi izstrādāti un ražoti saskaņā ar stingriem kvalitātes standartiem, lai nodrošinātu drošu un aizraujošu seksuālo pieredzi. Šis izstrādājums ir arī iespaidīgs piemērs pirmklasīgajai kvalitātei un unikālajam dizainam, par kuru Sport Fucker un MEO ir pazīstami.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Top Qualittät

    Der Ring ist sehr gut verarbeitet und von hoher Qualität.
    Das Material ist weich und anschmiegsam, das kann ich nur bestätigen.
    Durch die verschiedenen Öffnungen kann man ihn auf verschiedene Arten benutzen, also doppelt gut :-)
    Macht auf jeden Fall Spaß :-D

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Très bon produit

    Matière douce et agréable, solide et extensible, c'est un produit de qualité.
    Idéal pour faire durer les ébats et resté dur.
    Pas d'odeur désagréable.
    Livré en 2 jours. Je recommande ce produit.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Sport Fucker Rugby Ring

    Sport Fucker Rugby Ring

    Izjūtiet spēku un kaisli, ko rada Sport Fucker Rugby Ring! Šis daudzpusīgais gredzens, kas pieejams aizraujošā zilā, melnā un sarkanā krāsā, piešķirs jaunu baudas dimensiju jūsu intīmākajiem mirkļiem.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: