No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball stretcher

Informatīvais biļetens

Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

Ļaujiet sev iedvesmoties no neticamā efekta, ko rada Sport Fucker Ergo Balls sajūsmu. Šis revolucionārais izstrādājums, kas izgatavots no supermīksta materiāla, Liquid Silicone liks jums izjust ekstāzi un sagādās intensīvu baudu ball stretching.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ļaujiet sev iedvesmoties no neticamā efekta, ko rada Sport Fucker Ergo Balls sajūsmu. Šis revolucionārais izstrādājums, kas izgatavots no supermīksta materiāla, Liquid Silicone liks jums izjust ekstāzi un sagādās intensīvu baudu ball stretching. Iegremdējiet sevi baudas un atteikšanās pasaulē, kad ball stretcher pakāpeniski paplašinās jūsu robežas un sniegs jums neaizmirstamu spriedzes un pievilkšanās sajūtu jūsu bumbiņām.

     

    Izgatavots no augstas kvalitātes Liquid Silicone, ball stretcher Sport Fucker Ergo Balls nodrošina neticami ērtu sajūtu. Pateicoties tā elastīgajai, taču izturīgajai un izturīgajai tekstūrai, tas lieliski pielāgojas jūsu anatomijai un stimulēs jūs ar katru soli, katru kustību un katru pieskārienu. Sajūtiet, kā ball stretcher maigi, bet neatlaidīgi savelk sēkliniekus un aizvedīs jūs aizraujošu sajūtu pasaulē.

     

    Sport Fucker Ergo Balls ir pieejami dažādi izmēri, tāpēc jūs atradīsiet ideāli piemērotu savām individuālajām vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs ball stretching vai jau pieredzējis, jūs nebūsiet vīlies ar šo daudzpusīgo un aizraujošo ball stretcher no.. Sport Fucker jūs nebūsiet vīlušies. Iegremdējiet sevi jaunā iekāres un kaisles pilnā piedzīvojumā un atklājiet intensīvās sajūtas, ko sniedz Sport Fucker Ergo Balls ball stretcher Jums piedāvās.

     

    Laiks izdzīvot savas seksuālās fantāzijas un doties intensīvas stimulācijas un bezgalīgas ekstāzes ceļojumā. Ar Sport Fucker Ergo Balls jūs izjutīsiet maksimālu apmierinājumu un atklāsiet pilnīgi jaunu baudas sajūtu. Vai vēlaties, lai jūs savaldzina intensīva bumbiņu stieņa iedarbība? Tad ļaujieties tam un piedzīvojiet neaizmirstamus baudas un nodošanās mirkļus.

     

    Kas ir šķidrais silikons?

     

    Liquid Silicone ir īsts iekšējais ieteikums seksa rotaļlietu materiālu vidū. Tas ir absolūti draudzīgs ādai, tāpēc tā lietošana ir droša un patīkama - bez kompromisiem. Tas ir arī neticami izturīgs, tāpēc var izturēt visdīvainākos piedzīvojumus un joprojām saglabāt vislabāko formu. Un elastība? Nepārspējama! Liquid Silicone pielāgojas jebkurai iespējamai formai un joprojām nodrošina nepieciešamo izturību. Un pats labākais: tas ir pārsteidzoši dabisks. Īsāk sakot: Liquid Silicone ir vispusīgs seksa rotaļlietu materiāls, kas neatstāj nekādas cerības attiecībā uz drošību un baudu!

     

    No šķidrā silikona izgatavotu seksa rotaļlietu tīrīšana un kopšana?

     

    Seksa rotaļlieta pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Vienkārši nomazgājiet to ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Neuztraucieties, materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs un to var viegli noskalot. Ja vēlaties, varat pat izmantot īpašu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu VERYCLEAN. Pēc tīrīšanas ļaujiet seksa rotaļlietai pilnībā nožūt. Vislabāk ļaujiet tai nožūt gaisā, nevis tieši saulē vai uz sildītāja. Kad rotaļlieta ir pilnībā izžāvēta, uzglabājiet to tīrā un sausā vietā, atsevišķi no citām seksa rotaļlietām. Vislabāk to ievietot īpašā seksa rotaļlietu uzglabāšanas maisiņā, lai pasargātu to no putekļiem un netīrumiem. Un vēl viens padoms: vienmēr izmantojiet piemērotu lubrikantu. Uz silikona bāzes izgatavota seksa rotaļlieta ļoti labi darbojas ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Tomēr jums vajadzētu izvairīties no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var ietekmēt materiālu. Ja ievērosiet šos vienkāršos kopšanas padomus, seksa rotaļlietu varēsiet izbaudīt ilgu laiku!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • ball stretcher
    • Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher
    • Izgatavots no mīksta, matēta Liquid Silicone
    • Pieejami dažādi izmēri
    • Ergonomiskas formas
    • Ērti izstiepj sēkliniekus
    • Augstums (neizstiepts): aptuveni 3,0 cm, 4,0 cm, 5,0 cm vai 6,0 cm.
    • Nespiež ādu
    • ball stretcher sēž ļoti patīkami un ērti
    • Materiāls: silikons
    • Sport Fucker un MEO ir pazīstami uzņēmumi, kas specializējas augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un BDSM produktu ražošanā. Plašais klāsts piedāvā inovatīvus un aizraujošus produktus visiem, kas vēlas pacelt savu seksuālo pieredzi jaunā līmenī. Sport Fucker un MEO simbolizē kvalitāti, funkcionalitāti un maksimālu baudu. Produkti ir rūpīgi izstrādāti un ražoti saskaņā ar stingriem kvalitātes standartiem, lai nodrošinātu drošu un aizraujošu seksuālo pieredzi. Šis izstrādājums ir arī iespaidīgs piemērs pirmklasīgajai kvalitātei un unikālajam dizainam, par kuru Sport Fucker un MEO ir pazīstami.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Richtig geil

    Der Ballstretcher ist echt geil. Angenehmes Silikon und sehr dehnfähig.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Ļaujiet sev iedvesmoties no neticamā efekta, ko rada Sport Fucker Ergo Balls sajūsmu. Šis revolucionārais izstrādājums, kas izgatavots no supermīksta materiāla, Liquid Silicone liks jums izjust ekstāzi un sagādās intensīvu baudu ball stretching.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: