No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penis spraudņi

Informatīvais biļetens

Penisa spraudnis ar piesūcekni

Pilnīgi ģeniāls, jo šis dzimumlocekļa spraudnis ļauj to lietot pilnīgi bez rokām! Jūs droši vien esat pazīstami ar dildo ar piesūcekņiem, bet vai jūs zināt arī mūsu dzimumlocekļa kontaktdakšu ar piesūcekni? Šis sensacionālais un inovatīvais klasiskā dzimumlocekļa papildinājums piedāvā jums daudz priekšrocību un padara tā saukto "skaņošanu" jeb "dzimumlocekļa pildīšanu" vieglāku, bet daudz

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pilnīgi ģeniāls, jo šis dzimumlocekļa spraudnis ļauj to lietot pilnīgi bez rokām! Jūs droši vien esat pazīstami ar dildo ar piesūcekņiem, bet vai jūs zināt arī mūsu dzimumlocekļa kontaktdakšu ar piesūcekni? Šis sensacionālais un inovatīvais klasiskā dzimumlocekļa spraudņa turpinājums piedāvā jums daudz priekšrocību un padara tā saukto "skaņošanu" jeb "locekļa pildīšanu" vieglāku, bet daudz intensīvāku.

     

    Piesūceknis droši un stingri pieguļ gandrīz visām gludām virsmām un ļauj izmantot dzimumlocekļa spraudni bez rokām.

     

    "Skaņošana" jeb "gaiļa pildīšana", t. i., īpašu rotaļlietu, piemēram, urīnizvadkanāla dilatatoru vai dzimumlocekļa spraudņu ievietošana vīrieša urīnizvadkanālā, ir saviļņojošs piedzīvojums ikvienam, kas meklē jaunas, intensīvas sajūtas. Lai gan dažiem šī ideja var būt sveša, daudzi vīrieši izbauda pastiprinātu intensitāti un unikālas sajūtas, ko tas rada.

     

    Uretra, kas ir pilna ar nervu galiem un ļoti jutīga, piedāvā līdz šim nezināmu erotisku atklājumu teritoriju. Ar pareizajiem līdzekļiem un rūpīgu apiešanos "skanēšana" var atklāt jaunu seksuālās pieredzes dimensiju.

     

    Tomēr ir svarīgi ievērot dažus pamata piesardzības pasākumus. Būtiski ir izmantot sterilizētas, šim nolūkam paredzētas seksa rotaļlietas, kas izgatavotas no ķermenim draudzīga materiāla un bez asām malām. Labs lubrikants, piemēram, mūsu VERYDEEP, veicina drošu un patīkamu pieredzi.

     

    Tātad, ja esat gatavs uzsākt jaunu seksuālo atklājumu līmeni, "Sounding" varētu būt tieši jums. Bet, kā vienmēr, vispirms drošība un pēc tam..... jautri pavadiet laiku!

     

    Kas vēl būtu jāņem vērā?

     

    Lietojot dzimumlocekļa aizbāzni, ir ļoti ieteicams izmantot lubrikantu. Laba izvēle ir lubrikants uz ūdens bāzes, jo tas ir drošs lietošanai ar lielāko daļu materiālu (tostarp nerūsējošo tēraudu) un ir viegli tīrāms. Mūsu klienti dod priekšroku lubrikantam VERYDEEP, kas ir īpaši izstrādāts urīnizvadkanāla stimulācijai. Svarīgi ir arī, lai lubrikants vienmērīgi sadalītos pa visu dzimumlocekļa korķi un lai arī urīnizvadkanāla atvērums būtu pietiekami pārklāts ar lubrikantu, kas nodrošina ērtu un drošu ievietošanu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Penisa spraudnis ar piesūcekni
    • Piesūceknis droši un stingri pieguļ visām gludām virsmām un ļauj dzimumlocekļa kontaktdakšu lietot bez rokām. Piesūcekni var atskrūvēt, lai atvieglotu tīrīšanu.
    • Materiāls: dzimumlocekļa spraudnis izgatavots no nerūsējošā tērauda, piesūceknis izgatavots no plastmasas
    • Izmēri: Kopējais garums 185 mm
    • S = diametrs 5 mm, galviņas diametrs 6 mm
    • M = diametrs 7 mm, galviņas diametrs 8 mm
    • L = diametrs 8 mm, galviņas diametrs 10 mm
    • XL = diametrs 9 mm, galvas diametrs 12 mm
    • XXL = diametrs 11 mm, galvas diametrs 14 mm
    • MEO® VERYDEEP lubrikants atvieglo ievietošanu
    • Pirms lietošanas notīriet ar INSTACLEAN aerosolu.
    • Piezīme: Vienmēr ieklausieties savā ķermenī un nekad nespiežiet neko, kas ir sāpīgs vai nepatīkams. Ja jums ir bažas par veselību, vienmēr vispirms konsultējieties ar ārstu, pirms uzsākat šo aizraujošo darbību jaunā teritorijā.
    • BDSM veikals: Tiem, kas meklē visaugstāko stimulāciju, vajadzētu ieskatīties tiešsaistes BDSM veikalā MEO. MEO ir kļuvis par BDSM pasaules līderi un ir pazīstams ar saviem augstas kvalitātes produktiem, jo īpaši dzimumlocekļa spraudņu un urīnizvadkanāla rotaļlietu jomā. Izvēle ir iespaidīga, sākot no silikona dzimumlocekļa aizbāžņiem līdz urīnizvadkanāla dilatatoriem un urīnizvadkanāla stiepjiem, un šeit patiešām katram ir kas piemērots. MEO patiešām ir viss, kas jums nepieciešams, lai izpētītu Urethral Play un paplašinātu savas iespējas. Mēs piedāvājam tikai drošas un augstas kvalitātes rotaļlietas pieaugušo baudai. Tāpēc urīnizvadkanāla izpēte vēl nekad nav bijusi tik aizraujoša kā ar MEO produktiem. MEO piedāvā gan vīriešu baudas rotaļlietas, gan medicīnas fetiša rotaļlietas ikvienai fantāzijai. Neatkarīgi no tā, vai tas ir urīnizvadkanāla stimulators iesācējiem vai urīnizvadkanāla sonde rotaļlieta pieredzējušiem lietotājiem, ikviens atradīs to, ko meklē, pie MEO. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vīriešu seksa rotaļlietu pasaulē vai pieredzējis lietotājs, kas meklē jaunas urīnizvadkanāla penetrācijas iespējas, MEO ir vieta tieši jums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Der geht tief hinein!

    Schlanke und auch etwas dickere Penisplugs habe ich mir schon erfolgreich und voller Lust eingeführt. Allerdings bin ich nur bis ca. 70 mm tief eingedrungen. Das Spektrum der angebotenen Durchmesser und die große Länge dieses Penisplugs bieten bisher unbekannte Dehnungs- und Tiefenerlebnisse. Wenn man die Eichel am Plug oder umgekehrt ansetzt, durchströmen einen geile Schauer.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    An Unparalleled Journey to Pleasure

    As an individual who is open to exploring new horizons in my sexual experiences, the Suction Cup Penis Plug has utterly transformed my intimate moments. This innovative and sensational evolution of the traditional penis plug has brought sounding to a whole new level of ease and intensity.

    The brilliance of the suction cup cannot be understated. It securely adheres to almost any smooth surface, enabling a hands-free use of the penis plug. Now, I can focus entirely on the unique sensations that 'sounding' can provide without any distractions.

    It's certainly not for everyone, but for those like me who crave new and intense sensations, it's a path worth treading.

    In terms of product details, the plug is made from stainless steel, and the suction cup is detachable for easy cleaning. It comes in various sizes to cater to your comfort levels.

    Happy exploring with the Suction Cup Penis Plug!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Super

    Super Erfindung von MEO, top vearbeitet, kein Grat oder was störendes und der Saugnapf hält bombenfest. Männer: Kaufen!!!!!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Penisa spraudnis ar piesūcekni

    Penisa spraudnis ar piesūcekni

    Pilnīgi ģeniāls, jo šis dzimumlocekļa spraudnis ļauj to lietot pilnīgi bez rokām! Jūs droši vien esat pazīstami ar dildo ar piesūcekņiem, bet vai jūs zināt arī mūsu dzimumlocekļa kontaktdakšu ar piesūcekni? Šis sensacionālais un inovatīvais klasiskā dzimumlocekļa papildinājums piedāvā jums daudz priekšrocību un padara tā saukto "skaņošanu" jeb "dzimumlocekļa pildīšanu" vieglāku, bet daudz

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: