No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Sport Fucker Cock Chute

Atklājiet sensacionālo Sport Fucker Cock Chute: izcils dzimumlocekļa gredzens no ASV īpaši intensīvai baudai un neaizmirstamai pieredzei!

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet sensacionālo Sport Fucker Cock Chute: izcils dzimumlocekļa gredzens no ASV īpaši intensīvai baudai un neaizmirstamai pieredzei!

     

    Mūsu Sport Fucker Cock Chute ir izgatavots no īpaši mīksta Liquid Silicone un ir lieliski izstrādāts, lai nodrošinātu jums unikālu stimulāciju. Tas nodrošina maigu sēklinieka izstiepšanu un patīkamu sēklinieku izplešanos, kas ļauj sensacionāli palielināt baudu.

     

    Sport Fucker Cock Chute ir ne tikai stilīgs aksesuārs, bet arī spēcīgs jūsu baudas pavadonis. Cieši pieguļošais apvalks ap dzimumlocekļa pamatni pastiprina asins plūsmu, kā rezultātā erekcija kļūst spēcīgāka un ilgāk noturīga. Tajā pašā laikā jūs jūtat patīkamu sasprindzinājumu sēkliniekos, kas jūsu uzbudinājumu paaugstina līdz neiedomājamiem augstumiem.

     

    Pateicoties neparastajai elastībai, Sport Fucker Cock Chute perfekti pielāgojas jūsu individuālajām vajadzībām un piedāvā patīkamu sajūtu valkāšanas laikā. Gludā, neporainā virsma nodrošina baudu bez berzes un ļauj viegli notīrīt pēc lietošanas.

     

    Sport Fucker Cock Chute ir aptuveni 7,2 x 6,3 cm liela un aptuveni 4,7 x 3 cm liela kaunuma atvēruma, tāpēc tas ir ideāli piemērots un palīdz sasniegt intensīvus orgasmus. Elastīgais sēklinieku gredzens, kura diametrs ir aptuveni 3,8 cm, un dzimumlocekļa atvērums, kura izmēri ir aptuveni 3 x 3,6 cm, nodrošina drošu satvērienu un maksimālu komfortu.

     

    Izvēlieties kādu no pievilcīgajām krāsām - sarkano, zilo un melno Sport Fucker Cock Chuteizvēlieties sev tīkamāko krāsu no pievilcīgajām sarkanās, zilās un melnās krāsas un izbaudiet iekāres un kaisles pilnu, aizraujošu pieredzi.

     

    Kas ir šķidrais silikons?

     

    Liquid Silicone ir īsts iekšējais seksa rotaļlietu materiālu klāsts. Tas ir absolūti draudzīgs ādai, tāpēc tā lietošana ir droša un patīkama - bez kompromisiem. Tas ir arī neticami izturīgs, tāpēc var izturēt visdīvainākos piedzīvojumus un joprojām saglabāt vislabāko formu. Un elastība? Nepārspējama! Liquid Silicone pielāgojas jebkurai iespējamai formai un joprojām nodrošina nepieciešamo izturību. Un pats labākais: tas ir pārsteidzoši dabisks. Īsāk sakot: Liquid Silicone ir vispusīgs seksa rotaļlietu materiālu klāsts, kas neatstāj nekādas cerības attiecībā uz drošību un baudu!

     

    No šķidrā silikona izgatavotu seksa rotaļlietu tīrīšana un kopšana?

     

    Seksa rotaļlieta pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Vienkārši nomazgājiet to ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Neuztraucieties, materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs un to var viegli noskalot. Ja vēlaties, varat pat izmantot īpašu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu VERYCLEAN. Pēc tīrīšanas ļaujiet seksa rotaļlietai pilnībā nožūt. Vislabāk ļaujiet tai nožūt gaisā, nevis tieši saulē vai uz sildītāja. Kad rotaļlieta ir pilnībā izžāvēta, uzglabājiet to tīrā un sausā vietā, atsevišķi no citām seksa rotaļlietām. Vislabāk to ievietot īpašā seksa rotaļlietu uzglabāšanas maisiņā, lai pasargātu no putekļiem un netīrumiem. Un vēl viens padoms: vienmēr izmantojiet piemērotu lubrikantu. Uz silikona bāzes izgatavota seksa rotaļlieta ļoti labi darbojas ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Tomēr jums vajadzētu izvairīties no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var ietekmēt materiālu. Ja ievērosiet šos vienkāršos kopšanas padomus, seksa rotaļlietu varēsiet izbaudīt ilgu laiku!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Sēklinieku un sēklinieku gredzens
    • Sport Fucker Cock Chute
    • Ar sēklinieku atdalītāju (plaši izstiepj abus sēkliniekus)
    • Īpaši mīksts, tā sauktais Liquid Silicone.
    • Gluda, neporaina virsma.
    • Ļoti elastīgs.
    • Cieši apņem dzimumlocekļa sakni un sēklinieka pamatni.
    • Cietākai un ilglaicīgākai erekcijai.
    • Kopējie izmēri: aptuveni 7,2 x 6,3 cm
    • Atvere pie kaunuma kaula: aptuveni 4,7 x 3 cm, paplašināma.
    • Atvere sēkliniekiem: katra aptuveni 3,8 cm diametrā, izstiepjama.
    • Atvere dzimumloceklim: aptuveni 3 x 3,6 cm, izstiepjama
    • Viegli tīrāms
    • Materiāls: silikons, TPR
    • Sport Fucker un MEO ir pazīstami uzņēmumi, kas specializējas augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un BDSM produktu ražošanā. Plašais klāsts piedāvā inovatīvus un aizraujošus risinājumus visiem, kas vēlas pacelt savu seksuālo pieredzi jaunā līmenī. Sport Fucker un MEO ir kvalitātes, funkcionalitātes un maksimālas baudas simbols. Produkti ir rūpīgi izstrādāti un ražoti saskaņā ar stingriem kvalitātes standartiem, lai nodrošinātu drošu un aizraujošu seksuālo pieredzi. Šis izstrādājums ir arī iespaidīgs piemērs pirmklasīgajai kvalitātei un unikālajam dizainam, par kuru Sport Fucker un MEO ir pazīstami.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr zufrieden

    Ich bin mit diesem Penisring sehr zufrieden! Die Anwendung ist einfach und der Ring hat einen festen, aber nicht zu engen Griff, der meiner Erektion zu mehr Stärke und Dauer verholfen hat. Das Material fühlt sich angenehm auf der Haut an und der Ring ist auch über einen längeren Zeitraum bequem zu tragen. Ich würde ihn wieder kaufen.

    • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Sport Fucker Cock Chute

    Sport Fucker Cock Chute

    Atklājiet sensacionālo Sport Fucker Cock Chute: izcils dzimumlocekļa gredzens no ASV īpaši intensīvai baudai un neaizmirstamai pieredzei!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: